nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Ale súhlasím, že na šprint už nemal tak či onak. Čo ničomu nevadí, úžasný úspech, šiel parádne.
Treba skôr pogratulovať ako sa tu hrat na trénera . Slovenska cyklistika zaživa skvele časy. Medailí mame požehnane.
2025 - Kigali, Rwanda
2026 - Montreal, Canada
2027 - French Alps, France (SuperWorlds)
2028 - Abu Dhabi, UAE
2029 - Copenhagen, Denmark
2030 - Brussels, Belgium
2031 - Trentino, Italy
Lavotociva zatáčka,išla cez ňu rovno a mimo cestu trafila do stromu, bohužiaľ až následne ho obalili..😢
1) niektori (tradicne narodni) tazko zvladali dúhový dres 2) bolo plno reci o podpore sportu a opodstatnenosti Keketiho ministerstva sportu
ps: a mimochodom infotabula nad cieľovou ciarou mu skomoliila oriezvisko, vypadlo Č, zostal iba Svrek
Treba skôr pogratulovať ako sa tu hrat na trénera . Slovenska cyklistika zaživa skvele časy. Medailí mame požehnane.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Pozri si to od 5. minúty myslím si že ak by začal špurtovat ako prvý tak by to možno možno inač dopadlo. A áno na sekundu stratil koncentráciu a Nemec už bol fuč takticky ten zaver nezvládol nešiel v tom zavere to čo on chcel. To su ale drobnosti výkon super brutal avšak nalejme si čistého vína u mužov by ta konkurencia bola iná.
Uvidíme čo Lukaš Kubiš nohy a jazda v balíku top na únik to nebude ale ak by mala prísť nejaká väčšia skupinka tak všetko je možné.
Uvidíme čo Lukaš Kubiš nohy a jazda v balíku top na únik to nebude ale ak by mala prísť nejaká väčšia skupinka tak všetko je možné.
Martin má stále ešte 21 rokov. Ešte 10 rokov dozadu by takéto mladé pušky mohli len snívať o Elite. Ukazuje, že v U23 je topka už druhý rok a včera išiel ako píla a bolo vidno, že je aj takticky vyzretý a až na ten záverečný špurt išiel ako starý profík. A v podstate tam sú už všetci čo jazdia mužské preteky na rôznych úrovniach. V Elite asi nebude veľa jazdcov v jeho veku, aj keď už so skúsenosťami z WT...
Len ja si nemyslím, že Svrček si v QS zajazdí sám na výsledok...