Prehliadka jedného športovca trvá cca 1,5 hod. Obsahuje vyš. lekárom, EKG, antropometriu, zákl. odbery (FW, KO, moč chem+sed) a záťažové vyšetrenie. Ak túto prehliadku absolvuje viac ako 5 športovcov cena je 1609 Sk. Cena bez zľavy je 2500 Sk. laktátovú krivku nerobia, anaerobny prah určujú z ventilačných parametrov, robia len laktátový spád na určenie rýchlosti regenerácie ( 110Sk za každý odber laktátu-väčšinou 2 odbery)
Dajte mi vediet do stredy,2.4.08.
posledný komentár: 4. 12. 2025 o 19:13
posledný komentár: 12. 7. 2025 o 14:30
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14
presne to vystihol tušim giro aj z autom ked dojdeš do servisu furt niečo nájdu a ked to naháš tak sa vozíš aj rok
presne to vystihol tušim giro aj z autom ked dojdeš do servisu furt niečo nájdu a ked to naháš tak sa vozíš aj rok
Veď jasné... nastávajúci týždeň budem múdrejší
Človeka len dorazí, že sa snaží žiť zdravo, strava, pohyb, nepijem, nefajčím, bez kávy a pod. A aj tak je to na pi.... Ivka ma ešte vo všetkom podporuje, už je zo mňa niekedy na nervy lebo nemôže variť čo sa jej zachce
a este ma napadlo-zozen si merac tepu a bike-rotoped a pomalicky trenuj zo zaciatku 20-30minut nizkym tepom,skus to konzultovat,mozno by to stalo za to...
o co horsie by to pre Teba bolo, keby si sa nesnazil zit zdravo.. drzim palce!!
a este ma napadlo-zozen si merac tepu a bike-rotoped a pomalicky trenuj zo zaciatku 20-30minut nizkym tepom,skus to konzultovat,mozno by to stalo za to...
Merač už je na ceste a jazdiť zatiaľ môžem iba v aerobnom prahu.
Vysledkom su 3 A4ky s grafom a roznymi hodnotami. Updatnem neskor.
Lekar mi na zaver odporucil, dat si spravit echo srdca ak si chcem byt na istom, ze je vsetko ok. Samozrejme kardiologovia maju kopec inych vaznych pripadov, takze mam pocitat aj s tym, ze ma poslu "kadelahsie"....
som na zajtra objednaný na záťažové vysetrenie. Mám 4 dni trochu plný nos, občas kycham. Otázka, mal by som presunúť termín? Inak sa citim fyzicky v poriadku.