tieto mam aj ja, tusim uz stvrtu zimu. ja na ne davam navleky, lebo ked ich pozries tak pre lepsie odvetranie maju take male dierky, po dazdi tade vlezie voda. v skutocnej zime je v ñich zima. mam take goretexove navleky od gore, tie pouzivam.
zimne tretry som kupil hlavne z dovodu otravneho obuvania navlekov a do terenu uplne nevhodny doplnok kedze pri tlaceni sa vyzuvali a trhali. inak som ich v zaciatkoch dake lacne force nosil az do -8 relativne komfortne. no zimna tretra mi otvorila viac moznosti - napr. ak narazis na sneh cez ktory budes pol hodinu nosit, nic sa nedeje.
v zimnych tretrach byva zima prave koli ich zatepleniu. ked to obujes a je na ne este teplo, spotis nohu a potom ozjabe. ale prilis stiahnute tretry. najcastejsie priciny nadavaok na zimne tretry. a navleky na memranovu tretru? uplne zabijes jej funkciu.
mne do nejakych -5 funguju na flaty 5.10 impact mid s hrubsimi merino ponozkami. ale asi je to aj o pocite. niekto to skusal tiez a bola mu na prsty zima
Že vás to baví rok, čo rok riešiť komu je ako zima. A večne v téme poštárka. Aj tak to skončí tradične, že každý vníma chlad inak. A potom sa to aj tak zmaže.
Ventilky za cenu plastov, okej dve sady. Ale ked zufale situacie si vyzaduju zufale riesenia. Reserve fillmore! Bolo na case sa posunut od 100rocneho ventilu.
A nejake ground controly..
Ja som inak tiez v pohode s navlekmi od gore... a robim to tak, ze v podstate ked uz raz tu tretru do navleku strcim, tak nevyberam celu tretru po jazde z navleku... stiahnem iba cast kde je pata a takto nohu do tretry obuvam a vyzuvam... spicka aj s kufrom je stale v navleku.... uz mi to takto funguje 4 sezony
Jaiub
az teraz sa divam na krabici je napisane TRAIL ? mal som 29" ground control plaste na novom bajku a po troch vyjazdoch a dohromady cca 60km som musel zmenit aspon vpredu plast, lebo som mal pocit, ze mi "ustreluje" predne koleso a neviem sa nan "spolahnut" a tak som nechal GC iba vzadu. po roku som na nom roztrhol na 15mm bočnicu a dojazdujem teraz ten plast z predneho kolesa.
Ventilky za cenu plastov, okej dve sady. Ale ked zufale situacie si vyzaduju zufale riesenia. Reserve fillmore! Bolo na case sa posunut od 100rocneho ventilu.
plastov?
podla mna je ta cena uplne vpohode na to, aky to je upgrade oproti klasickym ventilom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.bike-discount.de/en/northwave-celsius-xc-arctic-gtx-winter-mtb-shoes-1
tieto mam aj ja, tusim uz stvrtu zimu. ja na ne davam navleky, lebo ked ich pozries tak pre lepsie odvetranie maju take male dierky, po dazdi tade vlezie voda. v skutocnej zime je v ñich zima. mam take goretexove navleky od gore, tie pouzivam.
v zimnych tretrach byva zima prave koli ich zatepleniu. ked to obujes a je na ne este teplo, spotis nohu a potom ozjabe. ale prilis stiahnute tretry. najcastejsie priciny nadavaok na zimne tretry. a navleky na memranovu tretru? uplne zabijes jej funkciu.
Kto ešte okrem teba z komunity jazdí v zime 30+? Ivan? A ešte niekto?
az teraz sa divam na krabici je napisane TRAIL ? mal som 29" ground control plaste na novom bajku a po troch vyjazdoch a dohromady cca 60km som musel zmenit aspon vpredu plast, lebo som mal pocit, ze mi "ustreluje" predne koleso a neviem sa nan "spolahnut" a tak som nechal GC iba vzadu. po roku som na nom roztrhol na 15mm bočnicu a dojazdujem teraz ten plast z predneho kolesa.
plastov?
podla mna je ta cena uplne vpohode na to, aky to je upgrade oproti klasickym ventilom