Tento rok je termín pretekov sobota 20.9.2008.
Ostatné info nájdete na stránke www.cyklo-pozitiv.sk
Tešíme sa na všetkých bikerov a bikerky
posledný komentár: 19. 8. 2025 o 10:04
posledný komentár: 30. 7. 2024 o 17:04
posledný komentár: 23. 5. 2023 o 22:38
posledný komentár: 28. 9. 2020 o 22:01
posledný komentár: 23. 1. 2019 o 21:24
tu si mozes pozriet ako to vyzeralo v roku 2006.
dakujem, ale chcel som tirakov, teda chlapov nad 100 kg a ked ze ta kategoria este nebola, myslel som, ci to nedal niekto na cas tento rok.
dakujem, ale chcel som tirakov, teda chlapov nad 100 kg a ked ze ta kategoria este nebola, myslel som, ci to nedal niekto na cas tento rok.
Berco 1:20hod Ale bohová pohoda
Berco 1:20hod Ale bohová pohoda
6.9km za 1:20 = 5.3kmh, ked pojdem vedla bajku tak to v pohode dam:D:F
....vyzera to tam pekne traaapne
njn, stat sa moze hocico ...ale zas nebudme prehnane paranoidni
robit si mozes co chces ale na starte podpisujes papier, takze ked sa cosi stane tak ides na vlastne triko
...kiez by ste sa satali prikladom aj pre organizatorov ostatnych pretekov
btw, nieco v tomto zmysle som pisal aj pred mesiacom v teme "Podiemky ucasti na maratonoch" ...ale vtedy som sa tam s pochopenim moc nestretol...zda sa vsak, ze lady sa pohli a konecne si to niekto zobral k srdcu, a tym len s mesacnym odstupom potvrdil moje slova
btw, nieco v tomto zmysle som pisal aj pred mesiacom v teme "Podiemky ucasti na maratonoch" ...ale vtedy som sa tam s pochopenim moc nestretol...zda sa vsak, ze lady sa pohli a konecne si to niekto zobral k srdcu, a tym len s mesacnym odstupom potvrdil moje slova
Na maratone by som to však netoleroval nakoľko Šprintpolom je šlapačke do kopca ale maraton je úplne niečo ine. Takže asi tak.
Myslím že každy rozumne uvažujúci človek si na maraton tu prilbu dá. Veď predsa každy sa máme radi.
Nerozumiem tvojim myslienkovym pochodom