Dnes som siel Zlomenu a Rhodos. Velmi pekne jazdenie.
Maly Ziar zaver ako jazdite? Na zvaznici co po nej tecie voda postavili tento tyzden plot a treba ho obchadzat. Da sa z trailu skor odbocit? Crtaju sa tam take naznaky nejakych chodnikov.
Na konci Žiaru sme pre toto namotali Lykožrút trail ale extrémne zarastal a stále tam padali nejaké stromy tak sme to s ním vzdali ale asi ho pôjdeme oživiť a vykosiť.
Ja sa mu radsej vyhybam, radsej zostanem hore a potom zidem cez: https://www.trailforks.com/trails/ve-ky--iar/. Inac na cestu na CHPS sa vratila informacna tabula, zakaz bicyklov Vyrubane poriadne, este si aj cestu pripravuju, teraz je to tam hladke skoro ako na gravel.
Ono to tam je asi preto, aby tam nechodilo veľa očí a nevideli tam napríklad tento nový počin na vrchole Jedľoviny. 🫣🫣. Ja teda nefandím novým bikeparkom, ktoré sa hrabú slušne veľkým bágrom a trail má šírku tak 3-5m, ale to už na Jedľovine teraz môžu postaviť aj trailpark.
Však, tade chodí viac turistov, ako cyklistov. Čiže zákaz by mali dať celoplošne 😂 A stromy, aké kde? Však tam pomaly všetko leží na zemi, pripravené na odvoz 🤷♂️🤪
Vidite a debili Rakusania toto nevedia. Vytahuju stromy po jednom z lesa, pripadne si davaju konare na zem, aby neznicili podu traktormi. Nech sa pridu k nam ucit efektivite.
Bol som to na pešo asi dva roky dozadu. Vrch by bol aj pekný trail na bike po prečistení (boli tam padnuté stromy cez chodník), spodok už len strmá zvážnica cez konáre po ťažbe.
Dnes som bol pozriet cervenu na Saracniky, Lesy SR (statny podnik) v statnom lese sa neunuvali po tazbe ani len vycistit TZ chodnik, je to tam cista katastrofa, pritom je to hrebenovy chodnik. Nieto, ze by rozmyslali a nechali ten chodnik ludom v statnom zaujime.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Maly Ziar zaver ako jazdite? Na zvaznici co po nej tecie voda postavili tento tyzden plot a treba ho obchadzat. Da sa z trailu skor odbocit? Crtaju sa tam take naznaky nejakych chodnikov.
Myslis tuto? Vyzerala chabo upevnena. To ju este fakt nestrhol "vietor"?
skusal som - chabo to veruze nie je
a je to poctivy kus plechu
https://www.facebook.com/share/p/1ZqtE4dNBWCPv4gS/
Dnes som bol pozriet cervenu na Saracniky, Lesy SR (statny podnik) v statnom lese sa neunuvali po tazbe ani len vycistit TZ chodnik, je to tam cista katastrofa, pritom je to hrebenovy chodnik. Nieto, ze by rozmyslali a nechali ten chodnik ludom v statnom zaujime.
ja tam chodím dosť často a zablúdil som tam, chodník neje je čaves.....iný svet.....
a ešte doplním, penize, peneži, peniažky.....