Tak po roku je tu opäť ŠPRINTPOLOM a už ako tradične v Stráňavach pri Žiline.
Tento rok je termín pretekov sobota 20.9.2008.
Ostatné info nájdete na stránke www.cyklo-pozitiv.sk
Tešíme sa na všetkých bikerov a bikerky
spadnúť a preraziť si lebku sa dá aj na mieste. stačí sa nešťastne šmyknúť. človeku čo má poškodené reflexy a rukami si nechráni hlavu a telo, tak... ale nič zlé NIKOMU neprajem. aspoň nie tu Z FÓRA, aby som bol úprimný!!! som zvedavý, koľko ľudí príde na šprintpolom, hmmm.
Takže prilba je povinná a budeš podpisovať papier. To že ju nebuš mať na hlave neznamená diskvalifikáciu ale jedná sa o to že pokiaľ sa ti niečo stane podpísal si papier.... Cestou späť plati obdobná záležitosť. Diskvalifikácia nehrozi ale jedná sa o spôsob ochrany organizátora. Veď všetci vieme že za volantom ani na bajku sa nemá piť alkohol. ale v prípade že budeš mať nehodu máš smolu... Takže každy pri štarte podpíše že bude používať prilbu tak pri preteku ako aj pri návrate...
...no parada ...takze starosti zo zhananim prilby pred pretekom mi odpadaju.
...kiez by ste sa satali prikladom aj pre organizatorov ostatnych pretekov
btw, nieco v tomto zmysle som pisal aj pred mesiacom v teme "Podiemky ucasti na maratonoch" ...ale vtedy som sa tam s pochopenim moc nestretol...zda sa vsak, ze lady sa pohli a konecne si to niekto zobral k srdcu, a tym len s mesacnym odstupom potvrdil moje slova ...len tak dalej
btw, nieco v tomto zmysle som pisal aj pred mesiacom v teme "Podiemky ucasti na maratonoch" ...ale vtedy som sa tam s pochopenim moc nestretol...zda sa vsak, ze lady sa pohli a konecne si to niekto zobral k srdcu, a tym len s mesacnym odstupom potvrdil moje slova ...len tak dalej
Na maratone by som to však netoleroval nakoľko Šprintpolom je šlapačke do kopca ale maraton je úplne niečo ine. Takže asi tak.
Myslím že každy rozumne uvažujúci človek si na maraton tu prilbu dá. Veď predsa každy sa máme radi.
Nerozumiem tvojim myslienkovym pochodom Ak toto myslis vazne tak to nieje na smiech ale do
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tu si mozes pozriet ako to vyzeralo v roku 2006.
dakujem, ale chcel som tirakov, teda chlapov nad 100 kg a ked ze ta kategoria este nebola, myslel som, ci to nedal niekto na cas tento rok.
dakujem, ale chcel som tirakov, teda chlapov nad 100 kg a ked ze ta kategoria este nebola, myslel som, ci to nedal niekto na cas tento rok.
Berco 1:20hod Ale bohová pohoda
Berco 1:20hod Ale bohová pohoda
6.9km za 1:20 = 5.3kmh, ked pojdem vedla bajku tak to v pohode dam:D:F
....vyzera to tam pekne traaapne
njn, stat sa moze hocico ...ale zas nebudme prehnane paranoidni
robit si mozes co chces ale na starte podpisujes papier, takze ked sa cosi stane tak ides na vlastne triko
btw, nieco v tomto zmysle som pisal aj pred mesiacom v teme "Podiemky ucasti na maratonoch" ...ale vtedy som sa tam s pochopenim moc nestretol...zda sa vsak, ze lady sa pohli a konecne si to niekto zobral k srdcu, a tym len s mesacnym odstupom potvrdil moje slova
btw, nieco v tomto zmysle som pisal aj pred mesiacom v teme "Podiemky ucasti na maratonoch" ...ale vtedy som sa tam s pochopenim moc nestretol...zda sa vsak, ze lady sa pohli a konecne si to niekto zobral k srdcu, a tym len s mesacnym odstupom potvrdil moje slova
Na maratone by som to však netoleroval nakoľko Šprintpolom je šlapačke do kopca ale maraton je úplne niečo ine. Takže asi tak.
Myslím že každy rozumne uvažujúci človek si na maraton tu prilbu dá. Veď predsa každy sa máme radi.
Nerozumiem tvojim myslienkovym pochodom