Zaujímalo by ma odkiaľ si kupujete cyklistické oblečenie, či z kamenného obchodu, alebo z nejakého internetového? Ak z netu, tak môžte hodiť konkrétny link. Ak z kamenného tak aspoň mesto, kde sa nachádza. Kde ste sa stretli s najlepšími cenami? ďakujem za všetky reakcie.
Pre mňa sú traky tiež večný problém. Pre zle zrastenú kľúčnú musím kupovať len so širokými gumami, inak sa mi to zgrcne na kosti čo není problém, ale ak dám batoh tak je koniec.
Ešte ku referencii koľko treba mať kilometrov najazdených aby ste mohli hovoriť o kvalite oblečenia, tak okrem kilometrov udajte aj koľko krát ste prali, akú ste mali kadenciu a priemernú, sedlo atď dpc. Na smiech.
Aby som pridal, na 8r santini sa trochu začali drať, látka pri stehnách, švi sú ok.
MarosHe trochu si to nepochopil. Chcel som tym povedat len to, ze podstatne je kolko sa v tom obeleceni realne najazdi, nie kolko rokov ich kto ma. Udaj o mojich a tvojich kilometroch bol len priklad dvoch extremov.
Ale pochopil, tvoje km na jedny gate sú úplne inde ako moje 😎. Nemal som vtedy veľa času sa rozpisovať, len som chcel doplniť to, že on tiež nenajazdil na tých gatiach toľko km a hodín, písal 100 hodín tuším, ako napr. Ty. Toľko hodín som na tých gatiach mohol najazdil ja za tých cca 6 sezón, a nezodrali sa. Len toľko k tomu ešte k vysvetleniu.
Čaute. Jazdite niekto Castelli Endurance3 a aj Entrata alebo Tuto Nano ? Ide mi o to, či máte rovnakú veľkosť. Viem že Castelli má viac strihov a nesedia všetky rovnako v rovnakej veľkosti.
Druhá otázka by bola, či Ale a Castelli majú cca rovnaké číslovanie a ak vozím XL castelli Endurance3, tak či aj Ale bude +- sedieť.
Vďaka
endurance 3 niesu tak elasticke a su dost kompresne optoti nano flexu (tutto nano). takze ak ich nemas na sebe dost na tesno, je mozne ze ich mas o cislo vacsie a tym padom by ti rovnaka velkost tutto nano mohla byt velka. ja mam obe podla velkostnej tabulky M-ka.
a cital som uz od par ludi ze ten material nieje moc prijemny. mne teda tiez moc nepasuje. zobral som ho len zo zvedavosti. je dost kompresne. som zvedavy ako bude fungovat, no oblubeny kusok to nebude, to viem uz teraz.
“Príjemný” materiál je Thajska tantrická masérka na tvojom tele … toto je hlavne funkčný materiál pracujúci vynikajúco počas vykonu , hlavne ako základná vrstva pri vrstvenom oblečení … obliekam dlhsie ako desaťročie a maximálna spokojnost .
Pripajam sa do klubu “radiatorov”, pod 10° je to najlepsie co som doteraz mal ako zakladnu vrstvu. Na bajk, lyze, skialp alebo len tak na špacírku s pšykom. Aj k tej Ramon1 ovej maserke tantrickej thajskej by som si to dal ?
ja ho mam v plane davat v mraze pod castelli alpha, lebo brynje mi k nej moc nesedi. na turistiku, bezky (ak kydne) tiez, tak som strasne zvedavy co je to za zazrak. lebo len zvedavost ma donutila ho kupit. posledne roky mam oblubenu kombinaciu brynje + merino. vzdusne, pohodlne, prijemne, ne***** ani ked to prepotim. tak som zvedavy aky benefit navyse to dokaze priniest.
Gusto0: je to velmi dobra vec, pouzivam to na vsetko, ked je chladno,ako zaklad, viac ako 10 rokov (kratkorukavove). Aj ked je relativne teplejsie. Je kvazi kompresne, ale ono sa to roztiahne trosku po chvili, neni to jak korzet , potom je ok. Je dobre na to potom dat este jednu vrstvu, ktora odvadza vlhkost/pot (ked je primerane chladno). Len to cislovanie je podivne, prve malo L/XL (normalne pouzivam Mka), dalsie co som kupoval, je oznacene Lko. Mko mi bolo uzke na ramena.
to je jedno, co ti sedi, aby ti to nevytlacilo sietku do koze cim viac merino tym viac adidas. ja mam od devoldu 100% vlny. skusil by som od isadore ked pustia cenu dole.
Mam merino od isadore ale uz by som ho nekupil. Neviem ci je to tym ze je to isadore alebo vseobecne merino ale jak to spotis, ostane to mokre, je v tom uz zima a neuschne to, az doma na vesiaku. Nosim to len na miernu aktivitu kde sa moc nespotim.
sak mam pod tym sietku, merino len saje. schne ale dlhsie. hlavne dost kuri, preto sa vies rychlejsie spotit. ja som si ho tuto jesen oblubil aj na holu kozu, so zateplenym dresom na pohodove jazdy bolo skvele.
vcera som mal doobeda brynje s devoldom, poobede core mesh a flanders warm a doobeda som sa teda citil prijemnejsie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ešte ku referencii koľko treba mať kilometrov najazdených aby ste mohli hovoriť o kvalite oblečenia, tak okrem kilometrov udajte aj koľko krát ste prali, akú ste mali kadenciu a priemernú, sedlo atď dpc. Na smiech.
Aby som pridal, na 8r santini sa trochu začali drať, látka pri stehnách, švi sú ok.
Druhá otázka by bola, či Ale a Castelli majú cca rovnaké číslovanie a ak vozím XL castelli Endurance3, tak či aj Ale bude +- sedieť.
Vďaka
https://www.mtbiker.cz/bazar/obleceni/spodni-vrstva-a-termopradlo/dlouhy-rukav/4593582/x-bionic-radiactor-gold-40.html
vcera som mal doobeda brynje s devoldom, poobede core mesh a flanders warm a doobeda som sa teda citil prijemnejsie.