Pri 2133mm vychadza polomer kolesa 339.4775mm. To by musel byt inaksi balon. Na Flyweighte 2.1 mam polomer 329mm (+-2-3mm) a na Crossmarku 2.1 330mm (+-2-3mm). To uz mas rozdiel 10mm na polomere, co ti hodi 62.8mm na obvode kolesa rozdiel. Ja si obvod pamatam nieco okolo 2065mm, ale neviem presne, tachac uz davnejsie nepouzivam. A ak sa nemylim, tak pre rozne plaste, aj ked maju "rovnaku" (udavanu) sirku, mozu byt obvody kolesa rozdielne. Najlepsie je asi zmerat si to presne doma.
...podla moznosti po kazdom vyjazde kedze opotrebovanim sa ti obvod plastu zmensuje
To je mi jasne. No rozdiel v obvode nebude taky velky, ako ked si nahodis udaj z tabulky, ktory je (moze byt) na hony vzdialeny realite. Ine je 62.8mm a ine 6.28mm (pri zodrati vrstvy hrubej 1mm).
To je mi jasne. No rozdiel v obvode nebude taky velky, ako ked si nahodis udaj z tabulky, ktory je (moze byt) na hony vzdialeny realite. Ine je 62.8mm a ine 6.28mm (pri zodrati vrstvy hrubej 1mm).
Pri 2133mm vychadza polomer kolesa 339.4775mm. To by musel byt inaksi balon. Na Flyweighte 2.1 mam polomer 329mm (+-2-3mm) a na Crossmarku 2.1 330mm (+-2-3mm). To uz mas rozdiel 10mm na polomere, co ti hodi 62.8mm na obvode kolesa rozdiel. Ja si obvod pamatam nieco okolo 2065mm, ale neviem presne, tachac uz davnejsie nepouzivam. A ak sa nemylim, tak pre rozne plaste, aj ked maju "rovnaku" (udavanu) sirku, mozu byt obvody kolesa rozdielne. Najlepsie je asi zmerat si to presne doma.
moje max je 64,6 (mtb)a viac mozno ani nedam, som este mlady a nechcem riskovat ze mi skoci do cesty siska alebo dostenem defekt
si pomyslitte na nasledky takehoto padu a ked pri takom pade nemas chranice a integralku tak uprimna sustrast
Nie som ziaden kaskader tak len a to uz davno 71 km/h . A bolo to na ceste z Cachtickeho hradu a aj to len na kratuckom useku . Ak to niekto pozna vie ake je to tam vesele ak vam vybehne auto .
fiLoooo na asfalt to závisí aj od toho aký... pri 60ke a troche šťastia skončíš so spáleninami a odreninami
na zem totiž dopadáš v menšom uhle a tak ťa neroztrieska, ale šmykne a pogúľa - je to v pooodstateee po hladkom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
myslim, ze ludia si to nastavia podla tabuliek, ktore su v navodoch ... pokial viem, tak spravny obvod pre rozmer 26x2,+ je 2133 milimetrov, nie ?
...podla moznosti po kazdom vyjazde kedze opotrebovanim sa ti obvod plastu zmensuje
no worries,just kidding
Dole po "asfaltke" z Kralovej hole.
sorry ! preklep, nie 2133 ale 2033
zasa Ty otravujes ?
Pravda, v case asi ma tiez preklep, ale skor treba ubrat ako pridat.
si pomyslitte na nasledky takehoto padu a ked pri takom pade nemas chranice a integralku tak uprimna sustrast
na zem totiž dopadáš v menšom uhle a tak ťa neroztrieska, ale šmykne a pogúľa - je to v pooodstateee po hladkom