Mam ale otazku. Zevraj okuliare, ktore su urobene tak, ze ked ich mas tak ti nefuka do oci - tak sa zase dost rosia. A tie pri ktorych zase kusok fuka do oci, sa rosi menej...to je asi logicke, kedze tam je lepsia cirkulacia vzduchu, alebo sa mylim?.
Chcel by som nejake okuliare do 500,-sk
Uz som take videl ale vo vacsine som vyzeral ako debil.
Az na jedne. Tie mi celkom seknu, stoja 330, v cyklodome, ale vyzeraju ako take obycajne slnecne bryle, tak neviem ci ich zobrat, ci s nimi budem spokojny.
Okuliare co som mal predtym ma pri dlhsej jazde tlacili a nebol som spokojny.
tak sa chcem aj opytat, co by mali mat spravne cyklo okuliare, pripadne, ake mate vy..
dakujem
Pozeral som nejaké uvexy a kellys, potom ma zaujali aj tieto R2.
https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie/okuliare/cesta-a-mtb/r2-fluke-okuliare-matna-modra-siva-sosovka-cerveno-cierna-revo-p131625.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwv7O0BhDwARIsAC0sjWMDsTx08MMg_P4cixUXXJ6wQqygLCgc7k3EZJqE9Rj4E5vLs-UO8g8aAn7uEALw_wcB
A ešte som pozeral na R2 Rocket, vraj fotochromy, na tom si moc nepotrpím a trochu mi tam vadí ten rám.
Niekto nejaké tipy rady alebo skúsenosti?. Ďakujem
po par vyjazdoch musim povedat, ze tie skla funguju velmi dobre okrem silneho priameho slnka na ceste,ale na to nie su stavane, v lese krasne zvyraznuju to, co je treba, jedina mozno nevyhoda, ze pri dlhsich rozbitejsich zjazdoch nedrzia ako prilepene,ale treba ich obcas na nose posunut, ale to nemusi mat kazdy. takze za mna mozem odporucit a splnili ocakavania, este treba dat pozor, ci sadnu, mne sadli tie mensie s-kove
Budú, rám je rovnaký.
tieto lite sweep skla su zrezane do šikma a sem tam to slnko prejde z boku čiže lepšia by bola ta sutro lite verzia
+ a nie všade maju všetky farby dostupné (ja chcem opäť modré) + ta cena ako píšeš 😁 na sutro lite som našiel lepšie ceny ako na sweep
Elicity mám a s nimi aj rovnaké problémy ako píšeš. Chcel som vedieť či to niekto riešil sekundovým lepidlom a pod.
Naposledy sa mi jedna strana odpojila od skla v zjazde zo Stelvia, našťastie som ju zachytil a sklo mi držalo na xichte vďaka vetru. Okuliare sú inak super, dobre sa cez ne pozerá, ale za túto vychytávku by si niekto zaslúžil lopatou po paprčiach
A idem sa do kuta hanbit.
uvrzgane a vcelku nepohodlne aspon z mojej skusenosti s dvomi modelmi, ale zasa stali 40eur na alze vo vypredaji takze az tak som sa nestazoval
https://www.mtbiker.sk/shop/prilby-a-okuliare/okuliare/cesta-a-mtb/alpina-ram-hr-hvlm-okuliare-matna-cierna-p132019.html
A idem sa do kuta hanbit.
Asi si ešte nemal poriadne okuliare. Fotochromaticke okuliare z Číny možno reagujú pomaly. Poriadne kvalitné okuliare reagujú naozaj rýchlo, ani si to neuvedomujes.
Po druhé pozerať sa cez lacné plastové sklá 5 hodín je katastrofa. Boli z toho hlava a oči sú unavené.
Podobne som to mal aj ja s Jawbreakermi teraz mám RADAR EV PATH a v pohode