Chcel by som sa spýtať či nemáte skúsenosti z termo fľašou ? Ide o to že už mam doma dve a je to o ničom hľadám overenú kvalitu stálosť teploty tekutiny tak 1,5 až 3 hodiny z minimálnym úbytkom teploty . Ak mate nejakú konkrétnu značku vyskúšanú poraďte ďakujem .
Dik za link, tuto som pozeral a je ako plan B. Na tie moje 6 vyjazdy mi bude stacit nieco lowcostovejsie a nemusi to vobec pasovat do kosika. V podstate si vytlacim prstenec na akukolvek termosku, tak aby mi drzala v mojich Elite Custom race a Cannibal XC ... len mi proste treba najst lowcost, ktory vydrzi dlhsie ako 4h (napr. Tesco termoska za 6€). Vyzera to nejako takto
Za jazdy pit 80 °C caj velmi nebudem Vcera aj dnes som si dal vyjazdy po lesoch, pauzy na caj mi vobec nevadili. Ale ta MH500, to ma rozmer ako cykloflasa ... zapadne to pekne do kosika? resp. docvakne to ako cykloflasa? Bezna termoska by mi bez vytlaceneho prstenca na trailoch urcite vypadla.
Ja som siahol po riešení "co dum dal" a ikea 0,7 flasa s vodou a 0.5termoska s vrelou vodou rieši problem,u mňa dokonale. Do studenej vody si namiesam vrelou vodou pitelnu teplotu. Keď cestou dolejeme do fľaše zo studničky studenou v termoske je dosť na ďalšiu úpravu a lebo keď nie vrelu prelejem do prázdnej kde rýchli vychladne na pitie.
Bol som dnes pozriet tu MH500, ale ten otvaraci mechanizmus sa mi moc nepozdaval. Nakoniec som sa "buchol po vrecku" a kupil Elite Deboyo Akurat, ze teraz budem musiet nalievat vlazne tekutiny, kedze ten ich vrchnak sa neda pouzit ako pohar ... snad to vydrzi v teplom stave aj po 6. hodinach jazdy.
Ahoj P3P. Len jedna otázka - načo takáto fľaša bez izolácie? Ak tam dáš studený nápoj, okamžite je zarosená, šmýka sa v ruke a pekne chytá nečistoty. Ak tam dáš horúci nápoj, fľašu neudržíš v ruke. Podľa mňa je to nezmysel, preto je ich len pár na trhu, viď tá SYSSA. Píšem z vlastnej skúsenosti, fľašu som vyhodil, samozrejme do triedeného odpadu. Termo fľaša je niečo úplne iné. Áno, je "ťažká" ale plní si úlohu. Studené je studené, teplé je teplé bez vplyvu na obvodový plášť fľaše.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/flase/elite-deboyo-race-nahradny-vrchnak-p175296.html
na staršiu verziu Deboyo ešte s výklopným sosákom? Či náhodou nezmenili závit..
Elite DEBOYO RACE náhradný vrchnák
7,90 €
MOC 8,49 €https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/flase/elite-deboyo-race-nahradny-vrchnak-p175296.html
na staršiu verziu Deboyo ešte s výklopným sosákom? Či náhodou nezmenili závit..
Mám obe fľaše a vrchnáky nie sú plne zameniteľné. Ten nový má jemnejší závit, aj keď rovnakého priemeru.
Elite DEBOYO RACE náhradný vrchnák
7,90 €
MOC 8,49 €savings Elite SYSSA RACE fľaša, 750 ml, strieborná
11,49 € savings
MOC 19,99 €https://sigg.com/en/?utm_source=google