Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
-21% Endura Translite Baselayer II pánske tričko s krátkym rukávom biele
od 22,99 €
-21%
MOC 38,90 €
-18% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer dámsky set, čierna
83,99 €
-18%
MOC 129 €
-18% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer dámsky set, aqua lagoon/dark aqua lagoon
83,99 €
-18%
MOC 129 €
Výpredaj -29% Viking Fusion set dámskeho termoprádla, blue/purple
41,99 €
-29%
MOC 64,99 €
Inak, merino ***** a to som mal merino od Icebreaker, Devold, Sensor, Decathlon...
niesom nejak extra zastanca merina - treba ho vediet pouzivat a kombinovat. napr. brynje z merina by som urcite nechcel.
ano merino neschne tak rychlo ako umelina, nieje vhodne na intenzivne treningy, vie za*****t ked sa nevhodne pouzije. ono vie dost "kurit" takze ak ho niekto da do moc vysokej teploty a totalne ho prepoti tak jasne ze snim nieje spokojny. nieje ziaden zazrak, tak ako membrany a ine funkce materialy - tiez maju svoje limity.
no tuto jesen kedy sli teploty od 10 po 20 bolo u mna jasnou volbou na pohodove jazdy. prave naopak - vypustil som uplne membranu. ta na tie skoky bola uplne nepouzitelna. na merino som daval v pripade potreby vestu z husto tkaneho materialu.
Samozrejme, ak sa človek oblečie neprimerane počasiu a intenzite, merino ho "nezachráni," no to by ho "nezachránili" ani umelé vlákna. Svoju oblasť využitia za mňa merino určite má, aj keď skôr v outdoore, než v športovej, intenzívnej cyklistike.
Rozmyslal som nad XL ale bojim sa ze uz budu sirsie a budu odstavat na tele.
Ja mám tiež druhý rok Sportful 3/4ťáky myslím že to sú XXL a traky ma ťahajú ale hlavne v stoji. Keď sadnem na bike tak je to v pohode.
Do vlhkych podmienok mam polare 3, ale nosit ich celu zimu a prat kazdy týždeň nechcem. Navyse sa po roku velmi roztiahli a vlozka stoji za h... Mam este aj supergiara tie mi vyhovuju velmi no tak max do 0, aj to si uz musim na rit zalozit bufku.
Nemate nejaky fajn tip na hrube zimne cyklogače? Diky
Teplotné v pohode do 0. Vložka veľká
Ak ti je zima na prdel kombinovať s vrchnymi MTB kratasmi aj do mrazu
savings Sportful Total Comfort nohavice, čierna
od 98,99 € savings
MOC 184 €