Ahojte všetci. Vidím, že tento fórum je trochu mŕtvý, ale aj tak napíšem. Ak bude niekedy niekto chcieť ísť so mnou na prechádzku, sa možme dohodnuť. Nemám tú najlepšiu kondičku, ale pomali tiež nejdem mám aj cestný aj horský bike, takže to nieje problém.
Nechcem zakladať novú tému,tak skúsim tu-úsek Čremošné/križovatka na BB prejdem na cesťáku v pohode?Pozeral som to cez google maps,tá cesta cez les je dosť úzka a navyše sú to snímky z 2012.Stačí mi len info,že je tam súvislý asfalt v dobrom stave.Veľmi pekne ďakujem za každú hodnotnú informáciu.
myslíš Háj-Čremošné-prípojka na M.Šturec ? asfalt úplne v pohode, zjazd k tej prípojke je technický - úzka cesta, aj štrk kde tu. Bol som to min. týždeň. Opačne to išli Okolo Slovenska 3-4 r. dozadu
Áno,myslím presne ten úsek,čo som pozeral,tak Háj-Čremošné vyzerá bez problémov,ale z Čremošného po hlavný ťah,to som si už nebol istý.Veľmi pekne ďakujem za odpoveď,takže je rozhodnuté- na Šturec pôjdem týmto úsekom a nie po hlavnej z Tur.Teplíc,ako som pôvodne plánoval.
Opytam sa skusenejsich, ako chodite z BB smer BR? Mozem ten kusok/koniec obchvatu od shellky prejst po ceste alebo to riesite cestou Uhlisko - Salkova?
Jazdím normálne po hlavnej... Pri "obchádzke" cez Uhlisko na Šalkovú máš ten krátky blbý úsek tesne pred Šalkovou po rozbitej kamenistej "poľnej" ceste, tam je to s cesťákom o hubu (aspoň pre mňa)... Na tento problém som poukazoval asi pred 3 rokmi v Zákrute aj s otázkou na príslušné orgány, čo majú robiť cestní cyklisti, doteraz odpoveď nie je (veď ani žiadna byť nemôže)... Takže sa to v tichosti toleruje...
Ano, ten kusok pred Salkovou je problem. Dnes kedze som si nebol este isty ako ist tak som siel smer Priechod-Podkonice-Slov. Lupca aby som sa dostal do Salkovej 😆
Môžete mi to prosím objasniť ako myslíte tú trasu? Akože v protismere po Partizánskej alebo po rýchlostnej ceste? Nejak mi nejde ani jedna možnosť do hlavy, tak sa pýtam radšej
Common ked ze asi si zo seliec, aspon to tak pises, supni to cez Priechod, tam to das smerom k ihrisku, viem ta cesta je riadne roztoto, ale da sa, do Lupce,cez Lucatin na Medzibrod a do Brezna. Len si myslim ze ist po ceste 1/66 do Brezna an cestaku ej poriadne riziko. Je tam vela usekov co su fakt o hubu.
Teraz je to o to lepšie, že dve tretiny úseku (smerom von z mesta) je doprava stiahnutá do jedného pruhu a celý zvyšný pruh je až po odbočku na Ľupču náš... Uvidíme dokedy...
Ahojte, skusim stastie aj touto cestou - zajtra by som dal tento okruh https://mapy.cz/s/lobubumona , vyrazat planujem tak cca o 13-13.30. Tempo take nedelne kavickove, priemer 25-26. Nech som najneskor o 19 doma Pridal by sa niekto?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Možme niekedy
https://connect.garmin.com/modern/course/360451572
kto by sa chcel pridat blizie detaily poskytneme.