Kto ma aky max square
Mna to celkom chytilo. Vyplnanie stvorcekov ma dostalo do miest kde by som za normalnych okolnosti ani nepachol. Niektore boli zle ale vela bolo peknych a aj nejake nove cesticky som ponachadzal.
posledný komentár: 11. 7. 2017 o 15:23
Inak tu mi chybali dva stvorceky v strede. Isiel som okolo a sedel tam sbskar. Najprv som sa stocil, ze to nema cenu, ale potom som sa vratil a pytam sa: sem do arealu sa neda ist len tak?
Sbskar: A co by ste potrebovali?
Ja: Nic, len sa povozit.
Sbskar: Chodte...
Urcite to nie je recept na kazdu rampu, ale niekedy sa staci spytat
inak co sa tyka tychto malych stvorcekov, zacal som tento rok podobne ako to mas ty, teda v ramci mesta. Vacsinou Ruzinov, Stare mesto, Nove mesto a zatial asi polka Petrzalky, vzdy si nieco z toho uchmatnem cestou na vyjazdy. Ale su tam vsade obmedzenia, nejaky velky stvorec sa z toho nebude dat nikdy spravit. Preto na jesen a zimu sa idem radsej preorientovat na stvorec v lese - cca mi to vychadza Dubravka-Kuchajda-Biely Kriz-Marianka. Vyplnene tam mam uz dost, no stale tam mam celu kopu prazdnych miest, kde som nikdy nebol, a kde su akurat hustavy a posedy
to uz je fakt lepsie pouzit bubbicov recept - "idem sa len tak povozit"
uz vidim jak by sa na mna pri vysvetlovani kukal ten vratnik - jak tela na nove vrata
https://www.mtbiker.sk/forum/post2006345.html#p2006345
--edit: kokso, teraz kukam ze to bolo zaciatkom februara, no mne sa zdalo ze niekedy neskor na jar. Zrejme bolo uz tak pekne a teplo
Posledne vyjazdy som si teda prepajal tie jednotlive mini-clustery, a zatial je vysledok na obrazku - yardinho = 1545 (to je ta vyraznejsia zlta farba).
Napriklad dnes som si prepojil Dubravku a trochu z Kobyly, ale este jej zostava dost velka cast. Tak ako aj este Petrzalka, Biskupice, zopar dalsich mini-clusterov v Karpatoch atd...
Paci sa mi ze tomu nevadia ani tie medzery, ktorych tam mam kopu
--pochvalte sa aj vy, ake mate "yardinho", nech mam motivaciu na dalsie stovky
Pri SR ma tiez viac bavi yardinho a postupne pridavam stvorceky, alebo mini clustre v okoli.
Pridavajte dalsie, bavi ma to pozerat
Inak ten moj stvorec je 19x19, a viac sa na tom mieste uz neda. Zhora blok istrochem, zdola blok pristav.
S tym lesom mas mozno pravdu, ale nechce sa mi moc tlacit furt offroad kolmo do svahu zapadaneho konarmi a listim, este ked su tam casto aj posedy a polovnici
@bubbic - pekne. Ja som s SH az do jari skoncil, uz mam vsetko moc daleko
Tych squadrats stvorcekov mas pekne vela
--btw tu kopcovitu cast Stareho mesta si vypln, bola to celkom zabava
To je v plane, teraz mam na to konecne aj vhodny bajk
V dobiehani v clusteri drzim palec, ja stale priebezne nejake doplnam. Aspon budes mat motivaciu