Sram kazetu s ohnutým pastorkom mi vyreklamovali aj po roku jazdenia. Dostal som novú , sram je seriozny co sa týka reklamácií. Aj tlmič od sramu (rock shox) so zlomenou piestnicou na prepálenom dopade mi vyreklamovali.
Takze ked chces po mesiaci podla mna dostanes novú , rozumiem principu , aj ked o funkcnost nejde mas dostat neposkodeny tovar , je to podla mna ok ak chces reklamovat. Za reklamaciu nic nedas. A je správne sa dozadovat správneho vyrobku za správne peniaze.
Jezus
ja viem a rozumiem...ale ked kupis napr. retaz, tak tiez kontroluješ každy valcek, každu "osmu" na nej ?
kazda kazeta bola osobitne zabalena v bublinkaci a v uzatvaracom sacku, v nich som odlomene fragmenty nenasiel. cize poskodenie nevzniklo ani prerpavou z B-D mne. krabica tiez nebola poskodena, dodnes ju mam v sklade v praci. ja som tu bublinkovu foliu pretrhol aby som skontroloval, ci je to 52T verzia.
Gesker
ty si to reklamoval priamo v USA u SRAM ?
a asi sa myliš, za reklamaciu zaplatim ak bude neuspešna postovne tam aj spat. lebo reklamujem u B-D a nie u SRAM
Celé to je jasne na reklamáciu aj keby sa to stalo po roku. Zub nie je oškretý, ale zlomený....V príbehu len nerozumiem jednej veci...Je to po roku zistené..To akože tá kazeta nová bola rok v poličke a čakala na nahodenie? Akože do zásoby? A všetci traja ste to tak urobili? Lebo samozrejme aj toto je po roku reklamovateľné, teda u nás čo čítam asi nie, ale v DE v niektorých obchodoch áno.
brano...presne do zasoby. mam ich na poličke ako pises. nove, nepouzite, nenašrobovane na naboji - nič. napriek tomu doj*b*ne ja som si vzal dve a kamarat jednu...stale sme ich nepouzili.
a v DE co B-D asi je odtial mi napisali o tych vonkajsich silach, ze v tedy poskodenia neuznavaju . tak je to
brano...presne do zasoby. mam ich na poličke ako pises. nove, nepouzite, nenaštobovane na naboji - nič. napriek tomu ******ne ja som si vzal dve a kamarat jednu...stale sme ich nepouzili.
a v DE co B-D asi je odtial mi napisali o tych vonkajsich silach, ze v tedy poskodenia neuznavaju . tak je to
Ked neuznavaju čo sa da robiť musiš sa s tym zmieriť. Mne nedavno nemci neuznali zdemlovovany ram kvoli skrabancu na spodnej trubke. Ani ho nevideli naživo , iba z fotiek. A pritom som nasiel skusenosti že podobne poškodenia v minuolsti reklamovali. Sucitim , viem , boli to. Co sa tyka kazety mal som tam ohnute asi 4 zuby , to bolo cca 2018 ked Nxka tusim prisla na trh , retaz som nerozrhal ale moja chyba zaradil som v tahu ako amater. Asi malo cukru v hlavičke , pozabudol som sa. Dosiel som do obchodu kde som kupil bike ze pradajte mi novu kazetu toto sa stalo. Prehodili a že skusiš staru reklamovať? Skusme ved čo možem stratit už mam novu, No a za mesiac volali zastav sa po kazetu. Tlmič to bol rock shox super deluxe select plus , mal asi 300 km. Zase moja odviazana hlavička sa na novom biku pustila priliš do odpalu v bike parku a dopadol som ukažkovu placku za dopad že mi zubky klepli v integrale a som rad že nevyzeram ako tvoja kazeta. Tlmič sa už nechoval tak ako predtym tak som pisal predajcovi a poslal som im tlmic obratom mi poslali ten isty ale ultimate.
Na zube je kompletne zničený na fotke č.2 celý vrch, ešte k tomu v nábehovej oblasti, kde je aj príslušné odfrézovanie. Ale je pravda, že cítiť to nebude pri jazde. Skôr to niekomu spadlo z rúk, alebo sa obili medzi sebou. Skôr ide o princíp aby sa niekto poučil v preprave, alebo sklade. Toto sa už malo predávať v kategórii B-Stock. Predajca namiesto reklamácie mohol poskytnúť zľavový kupón.
Jezus neviem to tak odfotit na makro aby to bolo ostre dostatocne na posudenie na monitore ale jeden zub je v reali podla mna o 2mm kratsi - odrazena špicka a aj ohnuty. ak to spadlo - nepoškodil sa holder pastorkov ? ak ta kazeta take nieco ma ? neviem
viem, mozme polemizovat do zajtra, co je zlomeny zub a co nie ale nejedna sa o oškrabany elox..to rozhodne. na tych zuboch realne chyba material...odrazeny, odbruseny..neviem
Gesker prvotny srd ma uz presiel. ale to vies, serinka ma to stale. 300€ neni malo
Dagger To bude len zub keby sa ten pavuk/holder/ci ako ho nazvat zdeformoval ta kazeta by vyzerala ako obraz od salvadora dáliho na prvy pohľad. Jazdiť to bude.
Ja som sa teraz môjho osobného predajcu vyslovene pýtal: Vlado o ozaj chceš mne predať Slash+ ? Ty vieš čo ja s tým robím.....On, že jasné: Ber to!!!! Vyreklamujeme 60km a už kupujem ložisko do kladky - nejdem ho zaťažovať ozaj nezmyslami Patróny potrebujem vystrieľať pri väčších problémoch
Treba pozerať všade ceny. Čo sa týka reklamovateľnosti vecí, tak veľmi dobrý je hlavne MTBiker. Tam som tento rok reklamoval nejaké veci a všetko absolútne k spokojnosti. A aj Garmin je na reklamácie úplne super, len škoda, že náprava reklamovaných častí nenastáva ani v novšej generácii. Naopak problémy len pribúdajú okrem softvéru už aj na hardvéri.
Len aby ta cena na tom e-shope nezodpovedala aj stavu tých kaziet. Možno sa len predajca zabudol zmieniť... Lebo ako trafiť 3 poškodené kazety z 3 kúpených je dosť brutál. Mne osobne sa to nepozdáva. Každopádne reklamovať to až po roku môže v očiach predajcu vyzerať podozrivo a špekulatívne. Tam sa asi ťažko nahádaš že sa to nestalo tebe napr. pri vybaľovaní. Je to smutné ale pravdepodobne tá reklamácia nebude úspešná. Asi by som to skúsil jazdiť a myslím že tak ako väčšina písala to pôjde v pohode.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takze ked chces po mesiaci podla mna dostanes novú , rozumiem principu , aj ked o funkcnost nejde mas dostat neposkodeny tovar , je to podla mna ok ak chces reklamovat. Za reklamaciu nic nedas. A je správne sa dozadovat správneho vyrobku za správne peniaze.
ja viem a rozumiem...ale ked kupis napr. retaz, tak tiez kontroluješ každy valcek, každu "osmu" na nej ?
kazda kazeta bola osobitne zabalena v bublinkaci a v uzatvaracom sacku, v nich som odlomene fragmenty nenasiel. cize poskodenie nevzniklo ani prerpavou z B-D mne. krabica tiez nebola poskodena, dodnes ju mam v sklade v praci. ja som tu bublinkovu foliu pretrhol aby som skontroloval, ci je to 52T verzia.
Gesker
ty si to reklamoval priamo v USA u SRAM ?
a asi sa myliš, za reklamaciu zaplatim ak bude neuspešna postovne tam aj spat. lebo reklamujem u B-D a nie u SRAM
Ked neuznavaju čo sa da robiť musiš sa s tym zmieriť. Mne nedavno nemci neuznali zdemlovovany ram kvoli skrabancu na spodnej trubke. Ani ho nevideli naživo , iba z fotiek. A pritom som nasiel skusenosti že podobne poškodenia v minuolsti reklamovali. Sucitim , viem , boli to. Co sa tyka kazety mal som tam ohnute asi 4 zuby , to bolo cca 2018 ked Nxka tusim prisla na trh , retaz som nerozrhal ale moja chyba zaradil som v tahu ako amater. Asi malo cukru v hlavičke , pozabudol som sa. Dosiel som do obchodu kde som kupil bike ze pradajte mi novu kazetu toto sa stalo. Prehodili a že skusiš staru reklamovať? Skusme ved čo možem stratit už mam novu, No a za mesiac volali zastav sa po kazetu. Tlmič to bol rock shox super deluxe select plus , mal asi 300 km. Zase moja odviazana hlavička sa na novom biku pustila priliš do odpalu v bike parku a dopadol som ukažkovu placku za dopad že mi zubky klepli v integrale a som rad že nevyzeram ako tvoja kazeta. Tlmič sa už nechoval tak ako predtym tak som pisal predajcovi a poslal som im tlmic obratom mi poslali ten isty ale ultimate.
viem, mozme polemizovat do zajtra, co je zlomeny zub a co nie ale nejedna sa o oškrabany elox..to rozhodne. na tych zuboch realne chyba material...odrazeny, odbruseny..neviem
Gesker
(beriem spat, pozeram, ze je to normalna cena)