Jezus nebude vhodné, etické a správne túto tému úplne vymazať?
Je to velmi tenky lad. Ak temu vymazem, tak sa vraciame do bodu 0, tzn. nikto nebude tusit s kym ma do cinenia. Inak povedane potom moze zase skusat pytat peniaze od inych a aj na inych internetovych strankach. Je eticke teda temu vymazat a umoznit klamanie dalsich neznalych ludi? Ked temu nevymazem, tak si mozu potencialni darcovia cez Google najst info a neskocit na lep...
Ok, tak pán si to už neprečíta. Možno.
Viete, čo mňa udivuje ešte viac ako tento pán? Fakt, že 20:58 písal, že potrebuje peniaze a za dve hodiny už ďakoval JanD. Koľkí z nás tu chodíme pravidelne a pomáhali sme už nejednému cyklistovi v rôznych témach. Udivuje ma to, že niekto, kto má 13 príspevkov od roku 2017 bez váhania pošle 50,- eur človeku, ktorého nepozná a to medzi 21:00 a 23:00. A veľká náhoda, že majú rovnakú banku a peniaze mu pípli hneď v tej chvíli. Ja som ako prvé urobila to, že som sa na to mrkla a zdieľala info s vami.
Potom ďalšie ďakovanie za peniaze, potom znova...No neviem, mne to príde čudné. Ale to ja už od septembra robím detektíva v novej práci, tak nejako už začínam byť veľmi opatrná.
Takže JanD ber s rezervou tento príspevok
Dnes uz ma väcsina bank rozbehane okamzite platby, nemusi sa jednat o tu istu banku. A od 6. 1. 2025 musia mat okamzite platby rozbehane uplne vsetky banky, cize uz ziadne cakanie 2 dni alebo na pondelok po vikende a pod.
Ako som spomínal o 3 strany skôr, osoba za klávesnicou absolútne nie je ten, koho tu daný človek spomínal a tým výbuchom a hraním na city so samovraždou to len potvrdil. Skúsil, nevyšlo, vymazal konto. Škoda reči. Nikdy som nemal problém pomôcť, ale toto bol extrém. Človek v kríze by takto nereagoval. Dupľom nie 60 ročný pán.
Ako som spomínal o 3 strany skôr, osoba za klávesnicou absolútne nie je ten, koho tu daný človek spomínal a tým výbuchom a hraním na city so samovraždou to len potvrdil. Skúsil, nevyšlo, vymazal konto. Škoda reči. Nikdy som nemal problém pomôcť, ale toto bol extrém. Človek v kríze by takto nereagoval. Dupľom nie 60 ročný pán.
Zazil som si ze obdobne, takze si viem predstavit ze kludne obdobne reagoval. Neviem ako tento clovek pravdaze, ale takato reakcia kludne mohla byt aj realna. Bohuzial.
Je to až divné pána na fotografii z videnia poznám žije sám zo psom kúsok odomňa aj meno a adresa sedí dokonca aj tá fotka na mape ale poviem Vám po tomto čo napísal sa mi tam moc nechce ist pozerať či to tam je v poriadku
Ukľudním situáciu.
Teraz som s pánom dotelefonovala. Trošku som na zvládanie situácii školená, dovolila som si mu zavolať a hovorili sme spolu viac ako hodinku. Je v poriadku telefónne číslo na mňa má a budeme v kontakte.
No dobre sa to zvrhlo 🙄. Napisem k tomu asi len toto..vacsinou si len citam forum, prevazne vtipkara, servis..taka normalna vecerna prokrastinacia. Videl som prispevok s nazvom pomoc a precital som si, ze niekto prosi o pomoc s jedlom na bikerskom fore, na ktorom je viac menej aktivny. Nebudem sudit, alebo hadat ake su, dovody, okolnosti, alebo pohnutky cloveka, ktory to spravi, ale viem, ze su aj ludia v zlej situacii, ktorym taka malickost vie na moment pomoct. V sprave som mu poradil, nech sa obrati na urady. Spravne je tiez ho obratit na krizove centra, linku pomoci, teda organizacie, ktore pracuju s ludmi v tazkej situacii. Neviete, co sa moze skryvat za dlhodobou nezamestnanostou, ale nie vzdy je to lenivost. Myslim, ze podvodnik Vas skor obabre na bazari a nie vykrikom o pomoc vo fore.
Ja som chcel pomoct, tak ako pomoct viem. Ine ma vtedy nenapadlo…Mna to nezatazi a niekomu som mozno ubral starost so zradlom pre psa na par dni…
Ukľudním situáciu.
Teraz som s pánom dotelefonovala. Trošku som na zvládanie situácii školená, dovolila som si mu zavolať a hovorili sme spolu viac ako hodinku. Je v poriadku telefónne číslo na mňa má a budeme v kontakte.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Je to velmi tenky lad. Ak temu vymazem, tak sa vraciame do bodu 0, tzn. nikto nebude tusit s kym ma do cinenia. Inak povedane potom moze zase skusat pytat peniaze od inych a aj na inych internetovych strankach. Je eticke teda temu vymazat a umoznit klamanie dalsich neznalych ludi? Ked temu nevymazem, tak si mozu potencialni darcovia cez Google najst info a neskocit na lep...
Viete, čo mňa udivuje ešte viac ako tento pán? Fakt, že 20:58 písal, že potrebuje peniaze a za dve hodiny už ďakoval JanD. Koľkí z nás tu chodíme pravidelne a pomáhali sme už nejednému cyklistovi v rôznych témach. Udivuje ma to, že niekto, kto má 13 príspevkov od roku 2017 bez váhania pošle 50,- eur človeku, ktorého nepozná a to medzi 21:00 a 23:00. A veľká náhoda, že majú rovnakú banku a peniaze mu pípli hneď v tej chvíli. Ja som ako prvé urobila to, že som sa na to mrkla a zdieľala info s vami.
Potom ďalšie ďakovanie za peniaze, potom znova...No neviem, mne to príde čudné. Ale to ja už od septembra robím detektíva v novej práci, tak nejako už začínam byť veľmi opatrná.
Takže JanD ber s rezervou tento príspevok
EDIT: Tak nie vsetky banky to budu mat plne funkcne od 6. 1. Detaily tu: https://zive.aktuality.sk/clanok/HnWa2dD/kedy-spustia-styri-posledne-banky-okamzite-platby-pozname-presne-terminy/
snáď sa fakt neobesí
a nebude v Novom Čase titulok "***** dohnali chudáka k samovražde!"
Zazil som si ze obdobne, takze si viem predstavit ze kludne obdobne reagoval. Neviem ako tento clovek pravdaze, ale takato reakcia kludne mohla byt aj realna. Bohuzial.
Teraz som s pánom dotelefonovala. Trošku som na zvládanie situácii školená, dovolila som si mu zavolať a hovorili sme spolu viac ako hodinku. Je v poriadku
Ja som chcel pomoct, tak ako pomoct viem. Ine ma vtedy nenapadlo…Mna to nezatazi a niekomu som mozno ubral starost so zradlom pre psa na par dni…
Teraz som s pánom dotelefonovala. Trošku som na zvládanie situácii školená, dovolila som si mu zavolať a hovorili sme spolu viac ako hodinku. Je v poriadku
Vďaka!