Ešte je možnosť si podľa tréningu v hodinkách "naťukať" Cvičenie v garmin connecte a odoslať do EDGE...
Ak ten prínos, že to budeš mať v EDGE je väčší ako nutnosť to vyťukávať.
/Prípadne ak niekto znalý zistí aký priečinok skopírovať z hodiniek do edge a bude to fungovať... /
Ahojte. Da sa na Garmine 1030 dostat k neulozenej, alebo zmazanej trase? Dnes som odjazdil, odtrapil sa poldna a nejako mi ta aktivita zmizla. Po pauze pred zaverom trasy mi zacalo pocitat novu jazdu a udaje z celodenneho vyjazdu mi zmizli. Celkom som vytrapil a nemam to v zariadeni. Ďakujem za rady
Všeobecne....ak je niečo na nejakom pamäťovom médiu (usb kľúč, hardisk, pamäťová karta,....) uložené a len to jednoducho zmažeš, existujú programy(aj voľne dostupné na nete), ktorými to vieš ešte "vyextrahovať". Lebo samotné "zmazanie" neznamená, že sú tie data zničené, len sú akokeby "zneviditeľnené". Asi by to vedel lepšie vysvetliť niekto z IT odboru.
Samozrejme, ak s tým pamäťovým médiom ešte ďalej pracuješ, je riziko, že si tie dáta prepíšeš a potom sú už definitívne stratené.
Ako je to v tvojom konkrétnom prípade, závisí hlavne od toho, či aktivita v zariadení bola "uložená" a ako si so zariadením ďalej pracoval....
...do garminu sa dostat som neskusal preto pisem sem
Keď pripojím GE530 k počítaču, okamžite ho tam celý vidím aj so všetkými adresármi. Záznamy z výjazdu sú uložené v Garmin/Activities, Niečo je uložené aj v Garmin/Courses. Ale tuším iba, ak dám jazdu po ukončení uložiť.
Ale v poslednej dobe mi to po pripojení k PC vyhadzuje vždy hlášku:
Attachment:
Screen Shot 2024-12-01 at 23.01.39.jpg
Neviem, prečo. Ten súbor je v GE viditeľný. Po opakovanom vykonaní synchrinozácie je všetko v poriadku a hláška sa už neobjaví.
Veď hej. Je tam korektne uložená, akurát ten Garmin Express, keď rrobí po pripojení automatickú synchromizáciu, vyhodí najprrv tú hlášku. Keď dám synchronizovať ešte az, už je to bez hlášky. Ale ten súbor je v Garmine riadne viditeľný už pri pripojení a v Garmin Connecte tiež. Nevadí. Ln nemám rád, keď niečo nefunguje na 100% tak, ako by malo.
Podla mna to nedrzi v pamati, je tam asi current activity subor, ktory sa prepisuje pri novej aktivite (to asi Garmin urobil), cize to uz vytiahnes tazko ale skusit to mozes: https://www.cleverfiles.com/data-recovery-software.html Ak to nie je nova trasa skus to vyrezat zo starej a uploadnut, samozrejme casy a ine veci ti nebudu sediet len vzdialenost a trasa.
pokiaľ ti nejde o stravu ani nejaké segmenty ani nič podobné, tak si jednoducho pridaj aktivitu manuálne do garmin connect, kde vyplnis údaje koľko si prešiel atd.. a budeš to mat evidované aspoň tak medzi aktivitami.
Mne sa nieco podobne stalo ze som ukoncil aktivitu ale mi ju neulozilo, ale kedze pouzivam Livetrack funckiu, takm som ju cez nejaku sluzbu vedel spatne vyexportovat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak ten prínos, že to budeš mať v EDGE je väčší ako nutnosť to vyťukávať.
/Prípadne ak niekto znalý zistí aký priečinok skopírovať z hodiniek do edge a bude to fungovať... /
https://support.garmin.com/en-US/?faq=9WEulyuZyf6aDpcxPH1PI9
Ano, mas pravdu, opravil som ten post
Samozrejme, ak s tým pamäťovým médiom ešte ďalej pracuješ, je riziko, že si tie dáta prepíšeš a potom sú už definitívne stratené.
Ako je to v tvojom konkrétnom prípade, závisí hlavne od toho, či aktivita v zariadení bola "uložená" a ako si so zariadením ďalej pracoval....
Keď pripojím GE530 k počítaču, okamžite ho tam celý vidím aj so všetkými adresármi. Záznamy z výjazdu sú uložené v Garmin/Activities, Niečo je uložené aj v Garmin/Courses. Ale tuším iba, ak dám jazdu po ukončení uložiť.
Ale v poslednej dobe mi to po pripojení k PC vyhadzuje vždy hlášku:
Nie nestalo, slapal som 6 hodiny, sledoval som čísla.