Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Stym skitouringom 2-2.5 hodky od ba .... ja to sice robim ci uz skitouring alebo lyzovanie s detmi ... ale spocitaj si kolko to stoji na benzine len a nebudes to scarinkovi navrhovat
ja to nenavrhujem scarinkovi, len podotykam ze na to netreba prespavat par dni niekde mimo... a ked sa zozbieraju 3-4 ludia do jedneho auta, ta cesta vyjde vpodstate "zadarmo"
Určite sa aj tak dá, no v tej forme by som to Scarinkovi určite "nepredal" S variantom s predĺženým weekendom som síce takisto nebol úspešný, ale aspoň som skúsil Holt, v Malých Karpatoch sú možnosti na každodenný skitouring pred / po práci dosť obmedzené, aj keď takto pred rokom som bol viackrát aj cez pracovné dni s čelovkou na Babe a mám aj fotky z Kačína s lyžami na nohách
jednoducho, postavia tam skor ci neskor cestu, ved predsa nebudu k tisic bytom takto dochadzat, slusne dopravne zapchy tam budu tak ci onak. cely podhorsky pas ako posledna ako tak rekreacna zonakde sa dalo prejst do lesa mimo hlavnej cesty pojde do haja a zrejme sa obnovi kedysi ta ako sa zdalo scestna myslienka, urobit popod vinohrady na mieste dnesnej obsluznej cesty minimalne dvojprudovku. neviem si inak predstavit ako tam budu tolki dochadzat. staci sa pozriet ako to vyzera nad depom (tupeho).
na jednej strane beriem, ze taketo zelene zony su asi v hlavnom meste neudrzatelne, viem ako vsetci majitelia vinnohradov tlaicili, aby zrovna ich pozemok nezapadal do sfery zakona o ochrane vinica a mohol byt stavebny cim sa jeho cena zostonasobi ale aj tak.....dufam sa uz vzhladom na vek a zdravotny stav toho celeho nedozijem.
info z magistratu resp. mes. uradu:
Dobrý deň,
ospravedlňujem sa za oneskorenú odozvu. Dané odstránenie vinohradov preverujeme s tým, že momentálne máme iba informácie od Okresného úradu, ktorý tvrdí, že neeviduje aktívne konanie týkajúce sa zmeny týchto vinohradov na trvalý trávny porast.
Situáciu však musia hlbšie preveriť. Bližšie informácie od nich zatiaľ nemáme.
Príslušná zmena plánu podľa mojich informácii realizovaná nebola a tak nemohlo byť vydané ani územné či stavebné povolenie.
V lokalite sa preto v blízkej dobe určite stavať nebude.
hmm no ale to ze o tom este nevedia este neznamena ze sa tak v dohladnej dobe nestane staci jeden telefonat od "nasich ludi" a mozes sa zacat stavat.. Tie mechanizmy ktore to tam rozdrbali, zadarmo nerobili..
Tento mostik na Vydrickom uz pre istotu na bajku nedavam. Cakam, ze to za chvilu dzigne dole.
Pretoze je to vlastne v 5. ochrannom stupni, oficialne to nikto riesit nebude.
Jedine, ze by to chcel niekto iniciativne poriesit.
Som prijemne prekvapeny, ze mestske lesy to opravia.
Teda nevahajte ich kontaktovat aj v pripade inych veci na trailoch. Teda tych, ktore maju v kompetencii. [email protected]
ak je to na území lesoparku, reakcia (aj emailova komunikácia, aj samotná oprava) je celkom ok. ja som im písal po povodni ked zobralo mostíky na vydrici, aj potom rozpadnutý mostík na krasňanskom traile. reagovali celkom promptne.
Ja dnes ráno cez Hrubý vývoz na Košarisko (skontrolovať chatu) a späť. Ráno všetko zamrznuté, tvrdé ,občas ešte snehový flak❄️...0°C, na obed vyšlo slnko na príjemných 5°C.😎
Ixnay
kup si uz konecne pracovny e-bike, namontuj dokola fukare.
Aj sa povozis aj zaroven vycistis =)
A porobis toho aj viac =)
Ked uz Ti chyba ten pohyb v kancli.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na Kozom chrbate na konci zjazdu zo Somara je padnuty strom
na jednej strane beriem, ze taketo zelene zony su asi v hlavnom meste neudrzatelne, viem ako vsetci majitelia vinnohradov tlaicili, aby zrovna ich pozemok nezapadal do sfery zakona o ochrane vinica a mohol byt stavebny cim sa jeho cena zostonasobi ale aj tak.....dufam sa uz vzhladom na vek a zdravotny stav toho celeho nedozijem.
info z magistratu resp. mes. uradu:
Dobrý deň,
ospravedlňujem sa za oneskorenú odozvu. Dané odstránenie vinohradov preverujeme s tým, že momentálne máme iba informácie od Okresného úradu, ktorý tvrdí, že neeviduje aktívne konanie týkajúce sa zmeny týchto vinohradov na trvalý trávny porast.
Situáciu však musia hlbšie preveriť. Bližšie informácie od nich zatiaľ nemáme.
Príslušná zmena plánu podľa mojich informácii realizovaná nebola a tak nemohlo byť vydané ani územné či stavebné povolenie.
V lokalite sa preto v blízkej dobe určite stavať nebude.
Pretoze je to vlastne v 5. ochrannom stupni, oficialne to nikto riesit nebude.
Jedine, ze by to chcel niekto iniciativne poriesit.
Som prijemne prekvapeny, ze mestske lesy to opravia.
Teda nevahajte ich kontaktovat aj v pripade inych veci na trailoch. Teda tych, ktore maju v kompetencii.
[email protected]
vidis, a preto iba jazdim.
kup si uz konecne pracovny e-bike, namontuj dokola fukare.
Aj sa povozis aj zaroven vycistis =)
A porobis toho aj viac =)
Ked uz Ti chyba ten pohyb v kancli.