Uplne rozumiem tomuto nazoru - ved aj vyzera ako chladnicka nalezato.
Biela:
Podľa štúdii je najbezpečnejšia v cestnej premávke. Dobre odráža svetlo v prevažnej časti roka a teda ju najlepšie vidno – okrem zasneženej krajiny. Pri bielej najlepšie vynikne krása auta – jeho tvary a krivky (analógia s nevestami v bielom?). Navyše podľa štatistík je menej nehôd bielych, ako tmavých áut.
Ale čierna spraví aj z hnusného auta celkom prijateľné. Snáď len okrem Fiat Multipla 😁 A k tej nehodovosti. Dobre vieme, ktoré značky sú najčastejšie čierne a akých mávajú vodičov. Ale stačilo predsudkov. 😁
Ale čierna spraví aj z hnusného auta celkom prijateľné. Snáď len okrem Fiat Multipla 😁 A k tej nehodovosti. Dobre vieme, ktoré značky sú najčastejšie čierne a akých mávajú vodičov. Ale stačilo predsudkov. 😁
Breer daj pls vedieť ohľadom rukavice a okuliare, ak sú to tie 1-2, mal som to v košíku, ale nakoniec som nebral, na rukavice písali v recenziach, že má dlhé prsty a okuliare na zimu skôr 0-1
ja pouzivam bezkarske rukavice od renomovanej severskej znacky. je to navrhovane do zimy, držis palicu - tak jak grip bajku cely den....a aj snezenie to znesie...je to predsa na lyzovanie. akurat gelove vankusiky to nema. neviem ako s dazdom, lebo nebežkujem, ked leje ale su impregnacie (mozes aplikovat pred vyjazdom) a na dojazd azda take riesenie postaci alebo potom vytiahnut z ladvinky nejake "igelitove".
proste 2in1
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Uplne rozumiem tomuto nazoru - ved aj vyzera ako chladnicka nalezato.
koncern maval viacero bielych. od zakladnej za nejakych 200Eur az po perlet metalizu za 700Eur. ta perlet bola velmi pekna!
Biela:
Podľa štúdii je najbezpečnejšia v cestnej premávke. Dobre odráža svetlo v prevažnej časti roka a teda ju najlepšie vidno – okrem zasneženej krajiny. Pri bielej najlepšie vynikne krása auta – jeho tvary a krivky (analógia s nevestami v bielom?). Navyše podľa štatistík je menej nehôd bielych, ako tmavých áut.
A ešte Nissan Juke...
proste 2in1