Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
nie su na to prisposobene a tak niektore tlacidla su neviditelne, musel som to vratit naspat
1. chrome://flags napis do riadka s adresou a potvrd
2. otvori sa ti nove nastavenia a tam napis dark
3. najde ti hodnotu a tu zmen, ako je na obrazku
nie su na to prisposobene a tak niektore tlacidla su neviditelne, musel som to vratit naspat
ktora napr?
2. otvori sa ti nove nastavenia a tam napis dark
3. najde ti hodnotu a tu zmen, ako je na obrazku
Ďakujem, ide to, paráda
ale teda mtbiker stým vyzeral naozaj dobre ... aj napr náš intranet
vid
ale teda mtbiker stým vyzeral naozaj dobre ... aj napr náš intranet
gmail vypada takto, nevidim tam problem
scarinko
je mozne, ze nejake weby v starsom dizajne budu blbnut, ono to proste invertuje vsetko co nie obrazok a problem moze nastat vtedy, ked mas svetly obrazok pod ciernym pismom..obrazok nezmeni a zmeni len pismo na svetle a to sa poto strati v tom obrazku.
toto co mas, sa mi ale otvorit neda, kedze si tam prihlaseny
tiez to blbne pri zobrazeni qr kodu, lebo ho proste zobrazi farebne opacne..
Tiez mozte vyskusat nastavit vo flags len na Enable ale viem, ze to mi robilo problemy zas inde
Nastavil som na enable, smailíky idú, ale vlajky štátov premaľoval biele na čierne
(ci som si len nieco zle nastavil?)
len som dal podnet, ze nerobi dobre, ked si niekto novy da synchronizovat vyjazdy, nataha to sem vsetko naraz a zoradi medzi aktualne. to je otazka na mtbiker ci by sa to nedalo vyriesit nejak inak. uzivatel stym nema nic.
+dalsie 3 príspevky pod nim.
Nerovnaké zobrazovanie poctu prispevkov