Nájdete v ňom skoro 30 000 produktov s atraktívnymi cenami od vyše 400 značiek, z ktorých vyše 5000 je bežne skladom a môže byť u vás doma do 24 hodín. Každý deň dopĺňame nové produkty a nové značky a budeme zlepšovať nielen našu ponuku, ale aj funkcie e-shopu, aby ste našli to čo hľadáte a našli to za najvýhodnejšiu cenu.
Ak máte hocijaké otázky ohľadom tovaru alebo e-shopu, okrem fóra nás môžete kontaktovať cez [email protected], cez chat v sekcii Shop alebo cez +421 2 330 567 30.
ahoj,
neviem, možno sa to tu už spomínalo, ale bolo by možné hodnotenia produktov zoraďovať buď automaticky podľa najnovších, prípadne užívateľom voliteľná možnosť od najnovších, najlepších, najhorších?
ked v e-shope kliknem vľavo na elektrobicykle, ponúkne v kategórii crosové 5 bicyklov, 3 pánske a 2 dámske; ked kliknem na dámske tak sú 2 konkrétne , ked kliknem na pánske, tak sú 2 bicykle, nie 3 kusy; rozklikol som aj bicykle, či jedného nie sú 2, ale nie; otázka znie, kam sa stratil jeden bicykel ?
Stojan z pred predajne na noc odkladame dnu aj s par dalsimi vecami. Do volne ukladanej dlazby sa to podla mna kotvit neoplati- vypadne (vacsi sa asi nezmesti, je tam vyhradene parkovacie miesto pre osoby s...) ale myslim, ze kolegovci mali uz skusat nejaky novy. Pocas pracovnej doby je otvorena brana a bike je lepsie odparkovat na zadnej "terase". Su tam aj lepsie stojany aj vacsi pocet a cez leto aj moznost umyt bike. Nechavame si tam aj nase bajky, zatial bez straty No a bike si mozes zobrat aj dnu do predajne a rovno prirovnat/vyskusat, co potrebujes.
Dobre vediet. To by tam mohlo byt napisane, ze parkovisko pre bicykle je vzadu. Na predajni som bol sice iba 2-x, ale aj druhy x som sa cudoval, ze Mtbiker ma len taky obyc. stojan na biky a furt nieje primontovany, lebo mi utekal, ked som tam chcel zasunut koleso
Dnes som bol v Ba v predajni...baba v okuliaroch dobrá obsluha..? len ma zarazilo, že si chalan pýtal kovid pass...však výdajňa a servis bicyklov to nepotrebuje či áno?
Vcera rano som spravil objednavku,a dnes pred obedom caka kurier u mna pred braničkou... Excelentné a návykové.
Cele za 26 hodin,dokonca az po kurierovi mi prisla sms "dnes vam budeme dorucovat..."
Ďakujem
Pri osobnom odbere je to este rychlejsie, i pre polozky,ktore nie su v bratislavskej predajni, pred obedom objednas,poobede je tu. Doslova par hodin. Super.
Ahojte. Bolo by super keby ste v shope a v bazari pridali ako filtrovacie kriterium k vidliciam typ osky. Zhanam boost vidlicu a shop aj bazar mi zobrazuju vela nezaujimavych inzeratov, co zhorsuje UX. Dakujem.
Predpokladam ze sa na to uz urcite niekto pytal...preco produkty napr od shimana nemaju v nazvoch/ tagoch/hocicom pre search aj oznacenie od vyrobcu. Napr hladam "SL-M7100" ale nenajdem nic, musim hladat "slx radenie" alebo "m7100 radenie". Casto viem presne co chcem a mtbiker je jeden z mala eshopov co mi "nerozumie".
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
neviem, možno sa to tu už spomínalo, ale bolo by možné hodnotenia produktov zoraďovať buď automaticky podľa najnovších, prípadne užívateľom voliteľná možnosť od najnovších, najlepších, najhorších?
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/brzdy/brzdove-kotuce/sram-kotuc-centerline-180mm-6dier-rounded-nebaleny.html
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/brzdy/brzdove-kotuce/sram-centerline-160mm-kotuc-6-dier-rounded--nebaleny.html
nieco taketo
https://www.parktool.com/product/emergency-tire-boot-tb-2
https://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/oprava-dusi-plastov/park-tool-samolepiaca-zaplata-na-duse-pt-gp-2g.html
Park Tool PT-TB-2 samolepiace záplaty na defekt, sada
6,49 €
Cele za 26 hodin,dokonca az po kurierovi mi prisla sms "dnes vam budeme dorucovat..."
Ďakujem