Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Paliho, teda v Bufete na dobrom mieste, vyzerá úplne obyčajne ale to mäso sa rozpadáva, ako keby sa 5 hodín varilo "na polievku". Nemá také výrazné mastné a šľachové časti, ktoré žuješ a nedá sa to po hrýzť a vyberáš ich rukou z úst ako keby si mal podozrenie, že ti do toho niekto schoval zásnuby prsteň, chápeš 😁😁 cibuľa je tiež fajná, žemľa taká, že nemá vzor ako oschnuté kúsky v tvare vzorky žirafej srsti, a nederie pri hryzení podnebie... no dokonalosť.

Prílohy:

PXL_20241008_151446985.jpg
PXL_20241008_151446985.jpg 255.47 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 23.11.2024 - 21:35:54
04
Ja som raz dostal aj tanierovu verziu

Prílohy:

IMG_20240519_162315.jpg
IMG_20240519_162315.jpg 241.69 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 23.11.2024 - 21:47:21
01
Tanierový variant vyzerá super, asi im došli žemle - ja už strihám meter kým pôjdem do BA a dám si tam tatarák - na FB už bol avizovaný :D
Fun fact: tieto taniere sú naše rodinné, teda nie, že takéto sme mali ale presne tieto :) mama robila poriadky a vyradila vianočný servis, tak som ich dala Palovi a vždy, keď ich vidím, vyhrkne mi slza :)
Zobraziť komentár 23.11.2024 - 21:53:01
23
Firma pozvala aj dochodcu-dohodara na vianocny vecierok - kacacie hody. Kacka dobre upecena, mňamka...

Prílohy:

IMG_20241128_192052.jpg
IMG_20241128_192052.jpg 173.61 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 28.11.2024 - 20:33:17
04
Len tak skromne, ako penzista...

Prílohy:

IMG_20241128_192423.jpg
IMG_20241128_192423.jpg 149.07 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 28.11.2024 - 20:34:31
00
Hm, dvakrat...
Zobraziť komentár 28.11.2024 - 20:35:00
00
... upiekol som podplamenník podľa tohto receptu: https://recepty.aktuality.sk/clanok/1965/tak-tomuto-podplamenniku-nik-neodola-zemiakovo-bryndzova-plnka-je-dokonala/

A chutný je.

Prílohy:

20241207_170724.jpg
20241207_170724.jpg 188.03 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 07.12.2024 - 17:30:14
04
https://www.healthline.com/health-news/sugary-drinks-cardiovascular-disease-risk
toto myslim neplati pri piti napojov s vysokym GI pri sportovom vykone. Kazdoadne je to aj tak celkom fajn pripmenutie, ze aj obcasne pitie sladkych napojov ma vacsie negativne ucinky ako obcasne jedenie sladkosti.
Zobraziť komentár 11.12.2024 - 09:07:56
01
Vianočné obžerstvo sa pomaly rozbieha. Studenô, klobásky, slanina a iné údeniny. Zajtra vianočné trhy a tatarák párty u kolegu 😂

Prílohy:

IMG_9252.jpeg
IMG_9252.jpeg 233.19 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

IMG_9253.jpeg
IMG_9253.jpeg 171.55 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down

IMG_9262.jpeg
IMG_9262.jpeg 183.53 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down

Zobraziť komentár 11.12.2024 - 18:23:24
017
Studenô je v tych miskach? My to voláme kočonina 🙂
Zobraziť komentár 14.12.2024 - 10:44:06
00
U nas Studeno, bez ô.
Otec robi velmi dobre.
Zobraziť komentár 14.12.2024 - 10:52:56
00
Huspenina, mňám, moje najobľúbenejšie jedlo, ktoré ako jedno z mála neviem uvariť, lebo mi to nikdy nestuhlo :(
Zobraziť komentár 14.12.2024 - 11:03:40
00
Viac paprčiek prasačích😀.
Zobraziť komentár 14.12.2024 - 11:39:07
00
Môže byť... Podľa presných množstiev v receptoch (od ľudí, čo to varia :) ) som ju robila, takže počet som nepodcenila ale niečo som robila zle. Čakajú nás škaredé víkendy, tak tomu dám asi ešte jednu šancu :) Práve varím vývar z pečených hovädzích kostí a vždy do toho prihodím jedno pekné veľké mäso, ktoré vyberiem skôr a obedujem s chrenom a zemiaky k tomu :D
Zobraziť komentár 14.12.2024 - 11:57:22
03
Paprče nie sú nutné, dobrá huspenina sa dá vytvoriť aj len z kolienka, len treba byť trpezlivý, variť veľmi pomaly a dlho ...
Zobraziť komentár 14.12.2024 - 12:46:01
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a regenerácia)
keyboard_arrow_up