Bude druhy ram. Commencal s tym nemal problem. Akurat, ze nieje uz Meta AM ale iba Meta TR. To ale nevadi. Len musim najst cas na odstrojenie biku aby som prepilil ram, nech maju o tom dokaz ( fotku ).
Yep. Samozrejme ze sa to muselo stat mesiac po zaruke, ako naschval.
Ani na nom nebolo moc najazdene, bike mam ako sekundarny konicek.
Na druhu stranu musim povedat, ze nahradny ram mi z Kellysu predali za velmi ferovu cenu.
ahojte, je nejak mozne opravit plastovy zavit na sram pakach tam kde ide skrutka z banja? vcera ako som daval dole hadice tak skrutka vysla aj so zavitom. Ide konkretne o sram apex(rival) 1x11 - starsia generacia. Nova ma to banjo inak poriesene, chapem uz preco.
Toto asi nebude len puknuty lak, ako si kazdy v prvej chvili praje.
Tak Commencal poslal novy ram. Mohol som si vybrat velkost aj farbu. Sice je to 140mm verzia ( iny tlmic treba ) ale to ma netankuje. Skusim tam este namontovat povodne vahadlo. Malo by to sediet.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Čau Mário, to si kedy stihol, pozerám dátum, aj si už vyriešil ?
Som zaletel kusok dalej za dopad
Neskor inspekcia ramu doma po umyvani ukazala totok.
Hrozne s tymi bicyklami, trocha vody a hned z toho ram praskne
Po odstraneni farby prasklinu vidno v plnej krase.
Yep. Samozrejme ze sa to muselo stat mesiac po zaruke, ako naschval.
Ani na nom nebolo moc najazdene, bike mam ako sekundarny konicek.
Na druhu stranu musim povedat, ze nahradny ram mi z Kellysu predali za velmi ferovu cenu.
Tak Commencal poslal novy ram. Mohol som si vybrat velkost aj farbu. Sice je to 140mm verzia ( iny tlmic treba ) ale to ma netankuje. Skusim tam este namontovat povodne vahadlo. Malo by to sediet.