Kategórie
Bike-techZa každú radu, pomoc.. vopred neskutočne ďakujem.
posledný komentár: 12. 7. 2025 o 14:30
-15% D3 X6.0 Xtreme vodeodolný kineziologický tejp, 50 mm, fialová
10,19 €
-15%
MOC 11,99 €
-11% D3 X6.0 Xtreme vodeodolný kineziologický tejp, 50 mm, oranžová
10,19 €
-11%
MOC 11,99 €
-15% D3 X6.0 Xtreme vodeodolný kineziologický tejp, 50 mm, čierna
10,19 €
-15%
MOC 11,99 €
-15% D3 X6.0 Xtreme vodeodolný kineziologický tejp, 50 mm, limetková
10,19 €
-15%
MOC 11,99 €
-15% D3 X6.0 Xtreme vodeodolný kineziologický tejp, 50 mm, červená
10,19 €
-15%
MOC 11,99 €
-15% D3 X6.0 Xtreme vodeodolný kineziologický tejp, 50 mm, powder blue
10,19 €
-15%
MOC 11,99 €
Takže malo by sa to chladiť, s tým kúpelom som naozaj urobil blbosť
Ibalgin krém som už vysadil, mal som na koži reakciu. Už dávam len chladivý obklad a Kamzík krém, ten by mal byť len z bylín.
A konské dávky kĺbovky a huspeniny
Predpísal mi Condrosulf prášok na 3 mesiace (v lekárni mi panenky pretočilo či si robia srandu
Otázka kto ste užívali, zabralo to aspoň trochu?
Môžem ďalej popri tom jesť Flex Joint Gold alebo to radšej vysadiť?
Čo sa týka príznakov, po mesiaci takmer ustúpili, chôdza už úplne ok, ohyb kolena tiež. Skúsil som krátky beh, cyklotrenažér aj 20km bežky a chvalabohu bez bolesti.
Naordinovaný mám cyklotrenažér a vyhýbať sa behu...aj keď ten beh som už plánoval postupne zaraďovať
s huspeniou a klbovkou to nepreháňaj, telo to aj tak rozloží na najmenšie makroziviny
Skokanské koleno by bola asi lepšia varianta, písal som najskôr že opuch kolena nebol ale ten sa dostavil tiež, asi som to zhoršil teplom.
Po nasadení diklofenaku a prikladaní mrazeného zeleru postupne ustúpil.
Menisky sa vraj prejavujú skôr pohybovými obmedzeniami, to ja nemám, okrem bolesti dole pod jabĺčkom.
Ale to sú len moje teoretické informácie z netu..
Huspenina mi už ide celkom krkom a tá kĺbovka so žraločou chrupavkou je taká hnusná až mi začala chutiť
Prestáva sa mi páčiť laxný prístup môjho ortopéda, radšej vycestujem za odborníkom čo sa venuje športovcom.
https://nemocnicakosicesaca.agel.sk/pracoviska/nelozkova-cast/sport-artro-centrum.html#
Koleno mi operoval MUDr.Polan. Platila som, ak si dobre pamätám okolo 250,- eur.
Spokojnosť so všetkým.
Takže akcia 1+1
Kto sa tomu trochu rozumie pripájam popis mri, teraz mi prišiel.
Má niekto skúsenosť s neoperačným riešením a hojením podobného zranenia?
bicyklovaním a vstrebal .
Ale ani podľa MRI by som nemal mať nejaké problémy a predsa to bolí a pritom hybnosť kolena mám 100%. Si pripadám ako hypochonder.