Ahojte súdruhovia, prosim vás, zakúpil som novú verziu ZTTO 54T ratchet a už je tam podložka pod ploché struny. Tá má ísť po strunu do orechu alebo náboja? Mám novu verziu DT350. (PS dal som ju do náboja a nepretáčala mi naspať. proste keď som to zložiť a zašliapol, vzpriečila sa mi reťaz so šaltrom. Tak som ju vybral a šicko v porádku. Nechcelo sa mi to už pokus-omyl skúšať do orecha, ale vravím si, keď tam je, niekde ju treba použiť
Ahoj. Máte niekto endoskopickú kameru pre smartfón z alíku s ktorou ste spokojný? Dĺžka káblu mi stačí kľudne meter, skôr mi ide o slušný obraz a osvetlenie.
- za málo peňazí veľa muziky pokiaľ možno
Chcem to hlavne na inšpekciu bubna z predu plnenej práčky. No a keď už by som to mal doma tak by som to určite ešte sem tam vedel využiť pri aute atď. Tak pozriem a rozhodnem sa podľa recenzií a rozmerov. Ja len či ste niekto náhodou neobjavili dáky "zázrak" alebo aspoň milé prekvapenie.
Úžasná vec tá záruka, keď zaplatíš za rovnaký produkt trojnásobok.
Nie je jednoduhšie kúpiť z Ali hneď tri kusy a hrdiť sa tým, že záruka bude vyriešená do piatich minút výmenou zariadenia za nové?
Ja kupovať nechcem. Len som komentoval tú zvláštnu úvahu.
Často sa stretávam s tým, že ľudia dávanjú prednosť "istotám". Však on tú garanciu z trojnásobku namiesto teba vyrieši tunajší prekupník.
No a to je ďalší faktor...kúpiš niečo, čo má nejako fungovať, ale ten Číňan ti poriadne nepovie ako.
Ja mám plno veci z aliexpressu, ale koľkokrát už sa mi osvedčilo, že som si produkt kúpil tu a keď mi nevyhovoval, tak som ho jednoducho vrátil. Takto si ho kúpi možno ešte niekto iný, komu bude postačovať.
caute, kupovali ste niekto v poslednych mesiacoch nejaky cyklodres aj s nohavicami {klasicky lycrovy}, viete nieco odporucit prosim?
naposledy som niekolko objednaval pred 8 rokmi a boli perfektne.
tak z domacich znaciek mam gate a od isadore ale lezia v sufliku - tak skvelo sedia preto, ze skusim po rokoch cinu, tam ked budem upravovat a presivat dres mi nebude luto
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
- za málo peňazí veľa muziky pokiaľ možno
Má nejakú za 9€
https://vi.aliexpress.com/item/1005006334862731.html?sourceType=1&spm=a2g0n.wish-manage-home.0.0&gatewayAdapt=glo2vnm
Nie je to 9 ani 15 eur, ale výhodou je záruka a možnosť vrátenia do 14 dni.
Nie je jednoduhšie kúpiť z Ali hneď tri kusy a hrdiť sa tým, že záruka bude vyriešená do piatich minút výmenou zariadenia za nové?
Často sa stretávam s tým, že ľudia dávanjú prednosť "istotám". Však on tú garanciu z trojnásobku namiesto teba vyrieši tunajší prekupník.
Ja mám plno veci z aliexpressu, ale koľkokrát už sa mi osvedčilo, že som si produkt kúpil tu a keď mi nevyhovoval, tak som ho jednoducho vrátil. Takto si ho kúpi možno ešte niekto iný, komu bude postačovať.
naposledy som niekolko objednaval pred 8 rokmi a boli perfektne.