Update:
Na dnesnom zasadnuti organizacneho vyboru sa definitivne zavrhla lokalita Železnô a trasa bude v domacom revire Piny - severne od Liptovskej Mary. Upresni sa neskor aj podla aktualneho stavu snehu. Okrem vychodnej casti Chocskych vrchov (Sielnicke vrchy, Prosecne) pripada do uvahy aj Ziarska chata.
Mimoliptovski zaujemcovia zvazujuci ucast, co planuju riesit aj ubytko/noclah dajte like na tento prispevok - aby sme sa pripadne vedeli medzi sebou skoordinovat.
Štart by bol v Bukovine, od Liptovskej Mary je to kúsok. Cez dolinu Sestrč na Pravnáč, okolo Pajty na Grúni, Veľké Borové, Kvačianska dolina ( tam sa pobavíme v zjazdoch) hlavne mojich a smer Prosiek. Cestou by sme dali obed a okruh sa končí zasa v Bukovine.
Toto je verzia bezsnežná, prípadne jemnosnežná Biky budú ale plakať a poniektorí tiež Prikladám foto zo včera
Pri nakydaní snehu mám verziu lopatovania po červenej značke, aby Piny mohla jazdiť Tu vyzývam hlavne lto , má tu nejaké resty a lopata ho túžobne očaká už tri roky. Proviant zabezpečím
Ale nebojte, niečo vymyslíme, niekde sa najeme, dáme kávu. Dobre bude 🙂
Ja nemam problem si vylet na Liptov spravit, aj ked nebude sneh. Aj tak sa to zacalo diskusiou domacich majstrov.
Ale trasu urcite taku s minimom blata. Napr. na Ziarsku chatu. Vsak Piny urcite nieco rozumne navrhne a ked nie, tak si navrhnem sam.
Sú to ešte 2 týždne, počasie sa môže úplne zmeniť. A ak nám nebude priať, môžeme to presunúť na iný zimný termín, určite ešte bude snehu dosť do konca februára
Biele h.... veselo padajú a ešte majú padať aj budúci týždeň. Bike na snehu bude reálny. Ja by som bola rada, keby sme sa niekde na chate alebo v reštike aj najedli. Ale keďže sa už nedá sedieť na terasách, biky by sme museli nechať zamknuté vonku. Ak bude snežiť aj budúci týždeň teda, na Pravnáč sa už vyšľapať nebude dať a určite nebudeme tlačiť hodinu v snehu. Takže navrhujem trasu, ktorá bude ľuďmi "utlačená", ľahko prístupná a dá sa tam najesť. Napríklad Žiarska chata. Podľa podmienok môžeme ísť potom po Podtatranskej magistrále.
Je to len návrh. Trás v teréne je tu krásnych milión, ale keďže aj snehu bude asi dosť, nie všetko je možné jazdiť.
Ja budem rada, ak dáme stretko, bike, obed... uvidíme sa
Ak má niekto iný nápad, tak sem s ním
Ja mám ešte mužskú smrteľnú chorobu, muselo by byť ozaj ideálne počko aby som išiel v tomto období na bajk. No platí že s PINY máme nevyrovnané nejaké prepravky piva tak dúfam že to nebude posledná akcia na Liptove.
Zrovna ked si to pisal, som pri obede rozmyslal nad tym, ze ti napisem
Aktualne sa citim fit a planujem ist. Ale ziadne extremy na vyjazde hrotit nebudem. Ja mam v piatok volno, takze planujem vyrazit okolo poludnia, ak by sa chcel niekto pridat. PINY aka trasa je planovana? Podla toho by som ?sme? si rezervovali ubytko. V LM pripadne RK by som skocil vecer na protest.
Zatiaľ sme traja, plán je Žiarska chata, dole pri rampe o 9:30. Mám od sponzora už aj nejaké drobnosti na bike pre každého hore dáme obed, kávu, pokec.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na dnesnom zasadnuti organizacneho vyboru
Mimoliptovski zaujemcovia zvazujuci ucast, co planuju riesit aj ubytko/noclah dajte like na tento prispevok - aby sme sa pripadne vedeli medzi sebou skoordinovat.
Toto je verzia bezsnežná, prípadne jemnosnežná
Pri nakydaní snehu mám verziu lopatovania po červenej značke, aby Piny mohla jazdiť
Ale nebojte, niečo vymyslíme, niekde sa najeme, dáme kávu. Dobre bude 🙂
Ale trasu urcite taku s minimom blata. Napr. na Ziarsku chatu. Vsak Piny urcite nieco rozumne navrhne a ked nie, tak si navrhnem sam.
https://www.facebook.com/share/r/1ErP8khMwL/
Je to len návrh. Trás v teréne je tu krásnych milión, ale keďže aj snehu bude asi dosť, nie všetko je možné jazdiť.
Ja budem rada, ak dáme stretko, bike, obed... uvidíme sa
Ak má niekto iný nápad, tak sem s ním
Zrovna ked si to pisal, som pri obede rozmyslal nad tym, ze ti napisem
Aktualne sa citim fit a planujem ist. Ale ziadne extremy na vyjazde hrotit nebudem. Ja mam v piatok volno, takze planujem vyrazit okolo poludnia, ak by sa chcel niekto pridat. PINY aka trasa je planovana? Podla toho by som ?sme? si rezervovali ubytko. V LM pripadne RK by som skocil vecer na protest.
Nie. Autom na parkovisko