vzhľadom na to, že jazdím (aktívne žijem) len cez víkendy tak som so svojím výsledkom spokojný ... a ani mi nejde o čísla ale hlavne o zážitky - že som pojazdil, videl známe aj neznáme lokality a zákutia ... nový bicykel ma nakopol uplne - 90% aktivít je bajk
Ahojte, tak toto je vysledok mojho pohybu v 2023...najviac ma vsak prekvapilo a tesilo zvladnutie RTSK a dvoch Everestingov...su to pre mna urcite zazitky na cely zivot...prajem nam, aby sme mali tolko chuti a casu na sportove aktivity kolko len chceme a nech nam bicykel nosi hlavne radost:))...
hej, to ma nenapadlo
treba na PC, alebo na mobile skúsiť iný prehliadač, mne Opera umožní zobraziť PC verziu Stravy (resp. Vivaldi ma hneď hodí do appky), tak viem z mobilu napr. uploadnúť záznam z Locusu...
lukas6s8p pozrel som si toho chalaniska čo mal nastúpané 72203m a nejak mu to nesedí. Nové Zámky a okolie je celkom rovina. Keď dám jeho trasy zobraziť podľa výškových SRTM zo satelitu, tak to dáva 8 až 10x menej na každej trase. Tiež ak si pozrieš segmenty v okolí, tak tam je max. 26m na 26.5km segmente.
nahráva to tuším Garminom F5, asi má dodrbkaný barometer a asi mu to nevadí..
ale stavím sa, že keby ich tu dá na bazár a napíše, že dávajú 8-10x väčšie nastúpané metre, tak by sa niekomu hodili
Najrýchlejšia cesta ako sa zlepšiť (na papieri) . Alebo potom tie "vekové koeficienty" (nenapíšem radšej koho, lebo tu bude zase prednáška na 10 strán).
ja ako obvykle...nemám šajnu...všetky čísla sú mi u prdele ... jediné na čo si spomínam je že keď som si nedávno kúpil nový cesťák tak som za 2 mesiace na ňom nabehal 4000 km, viem to preto lebo som tam dal aj nový "tacháč" ( plus niečo na mtb-čku pravda) , jazdím pre radosť nie pre čísla, takmer každý deň, aj dnes po tom hnusnom snehu čo tu napadal
tiez jazdim pre radost, prekvapivo som teraz zistil, ze tento rok moj milovany mtb len necelych 1300, v juli dokonca nula, vyskove uz nenahanam, gravel z alzy ma tento rok nejak chytil najviac a tym mam aj max rocny najazd, po rovinkach
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
PS, edit: pardon, ja som to zle pochopil
ale toto je borec, tiež jazdí iba NZ, ale nefláka tie výškové ako Peťo 😃
https://www.strava.com/athletes/49845823
Jedine cez Profile a This week, alebo Profile/ Stats (tam je ale len year to date s nulovymi hodnotami za tento rok a celkový total)
treba na PC, alebo na mobile skúsiť iný prehliadač, mne Opera umožní zobraziť PC verziu Stravy (resp. Vivaldi ma hneď hodí do appky), tak viem z mobilu napr. uploadnúť záznam z Locusu...
ale stavím sa, že keby ich tu dá na bazár a napíše, že dávajú 8-10x väčšie nastúpané metre, tak by sa niekomu hodili
A aby som nebol úplne mimo tému:
Vsetko outdoor a HT MTB.
nezabudnuteľných zážitkov nespočet