Skús si predstaviť, čo by s takým rýchlonasúvacím ventilom urobil ten náhly tlak, keď z boostera pošleš vzduch do pneu....
Ten závit tam nie je bezdôvodne.
Skús si predstaviť, čo by s takým rýchlonasúvacím ventilom urobil ten náhly tlak, keď z boostera pošleš vzduch do pneu....
co ja viem vzduch ide cestou najmensieho odporu takze vobec si nemyslim ze by ho nutne muselo ustrelit..predsa len tie upinaky musia vydrzat tlaky na cestnych plastoch. Ano chapeme sa nie taky narazovy ale aj tak..
Ja som tu koncovku normalne ufikol nozom a pri pouzivani iba nasuniem hadicku na ventil... Nikdy som s tym nemal jediny problem...
V čase keď som kupoval booster mal som kolesá s autoventilom, takže som hneď menil koncovku. Táto je obojpohlavná aj-aj, pôvodne pre PRO pumpy, nieje to bohviečo ale funguje...
Akurát odkedy mám plášte Maxxis tak už booster nepotrebujem.
Takže načo to všetko bolo dobré???
nahradne mechuriky/membrany do XT brzd, zefal blatnik (lacnejsi ako SKS) na prvy pohlad vyzera fajn. a 10x lacna 12s shimano retaz za 9.57€ aj s rychlospojkou som zvedavy ci vydrzi tolko co balena ? Ak ano mam na 2025 vystarano ?
Objednavane z bike-discountu. Inak som si spomenul ze vlastne zvykol byt problem s telefonnym cislom, ze predajca nedaval tuto info prepravcovi ale teraz islo vsetko hladko. Asi to uz davnejsie poriesili.
Jezkoci má dostavas do nešťastia, som lacné 12sp reťaze objednal za Covidu ešte, 24,99 za ks ... ndpc každý výmena vcul bolí LOL ... spotrebak mechuriky tiež pobavil ..
Panaracer Gravelking SK 700x30C TR z nemeckého bike-discount pre moju druhú sadu kolies na cesťák na nenáročné presuny a jazdy po ľahkom gravel teréne. Budúci týždeň nahodím keď prídu nové kolieska ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
co ja viem vzduch ide cestou najmensieho odporu takze vobec si nemyslim ze by ho nutne muselo ustrelit..predsa len tie upinaky musia vydrzat tlaky na cestnych plastoch. Ano chapeme sa nie taky narazovy ale aj tak..
Ja som tu koncovku normalne ufikol nozom a pri pouzivani iba nasuniem hadicku na ventil... Nikdy som s tym nemal jediny problem...
ako ktore, na jednom bajku nosim nasuvaciu a na drubom zase srubovaciu
Akurát odkedy mám plášte Maxxis tak už booster nepotrebujem.
Takže načo to všetko bolo dobré???
Objednavane z bike-discountu. Inak som si spomenul ze vlastne zvykol byt problem s telefonnym cislom, ze predajca nedaval tuto info prepravcovi ale teraz islo vsetko hladko. Asi to uz davnejsie poriesili.