Tento rok hodnotim ako uspesny. V marci som kupil gravel a dal nove maximum kilometrov za rok, aj ked zaver roka som uz trocha vypustil, kedze sa nam postastil prirastok ?. Buduci rok uz budem mat maleho partaka v cyklovoziku ?. Vsetko dobre do noveho roku banda ??
A to som sa kúsok vyššie odbavoval na "max streak" 70. A tu 104 - ci to dobre "pere" z teho cajgľa. A pri tom tých km vzhľadom na toto nie je až toľko.
Dobry rok ? Moju priatelku som naifikoval stravaiazou a garminitidou takze tento rok zaznamenala pesich takmer 3500km (84K v.m) ?coz sa odrazilo aj na mojich pesich km kedze pri mnohych som jej robil spolocnost ?
Co sa biku tyka, len jeden horsi pad tento rok a to na rovnom asfalte cez riaditka ? zapastie som citil 3 mesiace ale bikovat som mohol ?
V marci som stihol bikepack cez Male Karpaty, Velku Javorinu a Inovec a potom este 2x nalahko len Povazsky Inovec z Trencina az domov. So Strenki-m sme zopakovali Martinske hole kde sa k nam pridal aj lukas6s8p ktoremu obaja zavidime co za parady pocas roka jazdi ? Spoznal som sa aj s mizaky s ktorym sme dali niekolko fajnovych pojazdov po trailoch. Celkovo som sa motal hlavne v druhej polovici roka lokalne po kopcoch na trailoch a asfaltu a rovinkam som sa zacal vyhybat.
V novom roku vam prajem to co sebe ? Ziadne pady s nasledkami, pevne zdravie a nech nas to aj nadalej bavi ?
ROAD 5131 km / 188 h / 34926 m (vs. 2023: +180 km / +8 h / +2764 m)
MTB 1596 km / 100 h / 30580 m (vs. 2023: +179 km / +7 h / -1582 m)
od konca septembra do 29. decembra som nejazdil na MTB - kvoli tomu, ze som cakal na objednany orech z bikeinn. nastastie sa v decembri konecne objavil skladom na bike24, lebo by som cakal naveky
Ja sem pridám len bike (zase až toľko turistiky nebolo). Uplynulý rok hodnotím veľmi pozitívne ?. Vyskúšal som prvé mtb preteky a páčilo sa mi to.
Splnil som si tri ciele:
- 10k km
- 200k nastúpaných metrov
- každý mesiac aspoň 1 stovka.
Prajem všetkým do roku 2025 veľa šťastných kilometrov, hlavne v zdraví a bez pádov.
Podobný rok ako r. 2023. S novým cesťákom pribudla možnosť jazdiť gravel, rovnako aj bežecké kilometre. 2x 50km behy, 2 ultra preteky na biku, everesting atď... mnoho s tým spojených zážitkov, takže spokojnosť. Možno málo kilometrov na MTB, najmä žiaden bikepacking ale nedá sa stihnúť všetko. Tohtoročný cieľ je odbehnúť prvú 100ku počas jari, ďalej sa uvidí
Ja som mal naj rok, najviac najazdene, najdlhsia jazda, najviac vyskovych pocas jednej jazdy. Na jar prva cyklodovolenka na Malorke a v auguste Slovakia Divide, bol to skvely cyklorok, prajem Vam vsetkym pevne zdravie, silne nohy a hlavne vela zabavy na dvoch kolesach. PF
Tak som aj ja spravil veloviewer infografiku z orezaných public Strava dát. Finálna štatistika za 2024 vrátane toho, čo nie je public: vzdialenosť 23917,52km prevýšenie 281514m čas 1247,61h.
Tento rok som dal 10k, co bol moj jediny ciel. Vlastne v dalsom roku plati to iste.
A v Statshunters som myslel ze dam tento rok mozno max 20x20, no slo to lahko a tak ma to bavilo, ze z 9x9 som to vytiahol na 28x28. Ak by niekto hladal motivaciu na dalsie jazdenie, tak tuto aktivitu vrele odporucam, vlastne len kvoli tomu som dal tu desinu. A na jar samozrejme pokracujem https://www.mtbiker.sk/foto/755492/14902_statshunters_66dec2ebb7acdjpg.html
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Cuchnutie zo sveta cyklo ultra
Co sa biku tyka, len jeden horsi pad tento rok a to na rovnom asfalte cez riaditka ? zapastie som citil 3 mesiace ale bikovat som mohol ?
V marci som stihol bikepack cez Male Karpaty, Velku Javorinu a Inovec a potom este 2x nalahko len Povazsky Inovec z Trencina az domov. So Strenki-m sme zopakovali Martinske hole kde sa k nam pridal aj lukas6s8p ktoremu obaja zavidime co za parady pocas roka jazdi ? Spoznal som sa aj s mizaky s ktorym sme dali niekolko fajnovych pojazdov po trailoch. Celkovo som sa motal hlavne v druhej polovici roka lokalne po kopcoch na trailoch a asfaltu a rovinkam som sa zacal vyhybat.
V novom roku vam prajem to co sebe ? Ziadne pady s nasledkami, pevne zdravie a nech nas to aj nadalej bavi ?
ROAD 5131 km / 188 h / 34926 m (vs. 2023: +180 km / +8 h / +2764 m)
MTB 1596 km / 100 h / 30580 m (vs. 2023: +179 km / +7 h / -1582 m)
od konca septembra do 29. decembra som nejazdil na MTB - kvoli tomu, ze som cakal na objednany orech z bikeinn. nastastie sa v decembri konecne objavil skladom na bike24, lebo by som cakal naveky
Splnil som si tri ciele:
- 10k km
- 200k nastúpaných metrov
- každý mesiac aspoň 1 stovka.
Prajem všetkým do roku 2025 veľa šťastných kilometrov, hlavne v zdraví a bez pádov.
A v Statshunters som myslel ze dam tento rok mozno max 20x20, no slo to lahko a tak ma to bavilo, ze z 9x9 som to vytiahol na 28x28. Ak by niekto hladal motivaciu na dalsie jazdenie, tak tuto aktivitu vrele odporucam, vlastne len kvoli tomu som dal tu desinu. A na jar samozrejme pokracujem
https://www.mtbiker.sk/foto/755492/14902_statshunters_66dec2ebb7acdjpg.html