Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Jaycobic dobre bude, odmak bol, ale sposobilo to len to ze namraza opadala dole zo stromov a je viac "snehu" na zemi a cez noc to zmrzne. Aj pripadne blato bude tuhe. Bol som dnes vecer v okoli Kamzika.
Tak dnes som dal to, čo sa vo štvrtok nedalo, cez Rybníček na ČTZ a na hlavný hrebeň. Ráno v PK sucho, tvrdý zamrznutý terén bez ľadu ( cca 4°C), ľad bol až na asfaltke na Rybníček, ale dalo sa, hlavný hrebeň Velké Sklamanie👎, skoro bez snehu, iba 2 cm poprašok❄️...čím bližšie k Babe, tým viac snehu (cca 5-8cm, a - 3°C)👍😎...a na Babe Socíková Plnka, autá stáli aj na hlavnej ceste do Perneka...dolu po Žilovú super, potom kde tu aj blatko, ale nič hrozné...a celý deň azúro🌞...👍😎
Dnes idealne podmienky. Len teda ti ludia co som dnes postretal. Ach jaj, nebudem radsej pisat lebo ma zas zmazu. Staci len statistika psov. 14ks v lese, len 2 na voditku. Niektore som videl same skor ako majitelov ktori boli tak 100-200m za nimi.
Kto chce vyuzit podmienky tak este asi zajtra a potom konec. V pondelok 12 stupnov to cele zrusi.
dnes od Partizanskej po asfalte hore popri Vydrici - cca od konecnej autobusov vacsina cesty primrznuty sneh a aj lad.
zjazdne, ale nejak som sa nehnal.
pomerne dobre, az vyborne podmienky boli aj na severe v okoli Dobrej Vody a Rozbehov. tam, kde to islo tazko, to nie je nic moc ani v lete (minimalne jazdene useky s kopou listia)
Veru parada dnes, okrem denneho pojazdu po Krasnanskom, TBK1 a Blue traily, bola aj nocna cerovka, 5bojar, cyclop, sv. vrch, vsetky TBK123, Slalomka aj Driver. Nebol to najrychlejsi povrch ale stopu to drzalo solidne. Asi zatial najlepsie snehove podmienky ake som tu doteraz za 4 roky bikovania zazil.
A teda vsetky spomenute traily bez padnuteho stromu 🍾
dnes celkom dobre podmienky, ale teda Ixnay určite nie najlepšie za štyri sezóny, to ani zďaleka ... pôvodne som chcel potiahnuť na Ramos, ale podcenil som oblečenie, tak iba pagáč u Kocmundu a nesmelé približovanie sa domov... nakoniec som ale ešte pridal 5b a dobre bolo, len cim nižšie tým menej snehu a viac ľadu ... zajtra to podľa predpovede pôjde všetko do kytek ...
jaj no dnes to bolo uz naprd. Poobede bol mrznuci dazd a vsetko primrzlo. Hlavne mimo lesa velmi neprijemna poladovica. Som sa na peso na betonovej panelke do Lamaca takmer zabil. Na zeleznej som ale videl posypavacie auto takze asfaltka po obratisko autobusu pri Sanatoriu by mala byt ok. Zvysok by som neriskoval.
Musim poopravit, v lese bolo paradne, nikde nikoho, prve bajky som stretol az na BK. Pad prisiel az na ceste domov, posledny km som radsej isiel popri biku a niekedy ma ten bike aj predbehol ?. Trasa Stupava, Draci dub, Skala, Somar, BK, Svaty vrch, Stupava.
Potvrdzujem, ze hore v lese to bolo super... medzi BK a Somarom sa udrzovalo -5° a povrch bol tvrdy akurat.. tiez som si ustlal az na asfaltke kusok od Grinavskeho trailu pri ceste domov. Asi bude chytená prehadzovacka alebo pätka, lebo nižšie prevody začali preskakovať, ale naštastie som išiel pomaly, keďže som čakal podobné prekvapenia...
potvrdzujem, ku Grinavskym jazeram som sa nedostal (ciel bol 3KK) a asfaltka z Jura na BK bola sice zo zaciatku slapatena ale od polovice som lutoval ze som sa hned neobratil. nasledne som odbocil na lesnu cestu a popri tlstej lipe presiel na zltu TZ k Dusickam a odtial hore naspet na asfalt - tam to uz bolo odhrunte a posypane, dole do Race som siel tiez radsej po tej upratanej ceste. Podla predpovede na dalsie dni sa to bude asi len zhorsovat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kto chce vyuzit podmienky tak este asi zajtra a potom konec. V pondelok 12 stupnov to cele zrusi.
zjazdne, ale nejak som sa nehnal.
https://eu.zonerama.com/riso/Album/12692071
A teda vsetky spomenute traily bez padnuteho stromu 🍾
Odporucam sa vyhnut BA trailom