Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Ja som dnes isiel okolo obeda z domu, ale len turistika. Tiez som to takmer hned otocil ako som stupal popri Vajspetri. Vyssie to uz bolo nastastie celkom fajn. Lesne turisticke chodniky viac-menej pod snehom, to nesmykalo. Zvaznice boli skor na korcule. Na BK bolo asi 5 cyklistov - klobuk dolu pred nimi. Ak by som dnes zobral bike ja, tak nepridem domov cely ani ja, ani bike.
My dnes tiez na turistike. Chceli sme ist od Kamenneho mosta nad Harmoniou na Kuklu a spat cez Fugelku, ale uz ako je ta druha skala vyssie za Medvedou skalou bola zem cisty lad. Bez maciek nebolo mozne bezpecne pokracovat a mali sme co robit, aby sme zisli spat dole. Kazdy jeden krok sme museli rozbit tu ladovu krustu a kedze tam boli len 1-3 cm snehu alebo ladova zem, tak to aj tak nedrzalo.
Tak sme zisli spat ku Kamennemu mostu a dali si kolecko na Zochovu chatu, Tri kopce a Harmoniu. Povrch bol tiez dost ladovy, ale slapatelny. Na Zoske bola inak plnka.
Takze sme vlastne podcenili podmienky v lese, ale podla predpovede som si myslel, ze bude tak 5-8°C, vsade brecka a plno vody a ze prideme k autu jak prasce. Tak aspon sme prisli relativne cisti (a nedolamani)
Tak práve som sa vrátil-otočil sa, chcel som ísť na 3KK vojenskou cestou,ktorá je zjazdná vždy...nebola👎😂...čistý 2cm ľad...dostal som sa po závoru na križovatke na Medvedie údolie...okrem toho začalo pršať, a samozrejme to mrzne...nepamätám takéto na pi..🔶️,..renault počasie...😎
Sobotu 18.1. ma byt Stupavsky zimny maraton to som fakt zvedavy ake bude pocko a teren, no je to este daleko na nejake predpovede...
Inak vcera som dal na vase rady, ze do MK len s hrotmi, tak som siel radsej zbierat lahke kilometre na hradzu a pri Dunaj. No tie lesne cesty boli trochu chyba, zase som prisiel domov spinavy jak dive prasa po bahennom kupeli 🐷
ja som v pondelok nahodil na bike kolesa s hrotmi, ale vcera koli dazdu som ich nevyuzil. Dnes uz bolo takmer vsetko roztopene, ale aspon som otestoval spravnost vymeny kazety a kotucov Prvy lad bol pod Cervenym krizom, dalsia suvislejsia vrstva okolo startu TBK1. Plan bol dojst na Somar ale bolo prilis teplo a vsetko sa topilo, na Kozom chrbate som to otocil naspet na BK. Tam kde sa dalo som isiel v zamrznutej stope, inak som driftoval v tom bielom bordeli co napadal zo stromov a topil sa na zemi
hmm sa to topi o dost pomalsie nez som cakal.. skoda.. v pondelok bola asfaltka Potocna -BK-Velky Javornik v pohode na MTB ale aj cestak by to asi zvladol. Lad nebol len zopar usekov so snehovou breckou. Dnes pojdem opacit o kolko je to lepsie.
Foto z pondelka..som si myslel ze ak cesta na Velky Javornik je odhrnuta tak aj na malom bude odhrnute..nebolo. Sklo jak svina asi 100m pred branou..som este peso podisiel koli foto.
noo,pred dvoma dnami som to otocil hned pred bufetmi 😀,dazd to splachol, tych jazykov je zopar, zajtra poobede ostane asi len najvacsi klasicky za rampou
Jo jo dnes som isiel len 30+km Luzny Most a mesto a vsade je mokro, ak zacne mrznut bude to vesele.
V sobotu bola Pekna cesta paradna (suvisly sneh), do Stupavy tiez ok. Teraz tam radsej nejdem. Moj zosrobovany bedrovy klb mi hovori, nechod 😂😂😂
Dnes celkom slusne pojazdenie, v okoli BK je poda podmocena,ale cim nizsie sa ide tak je jazditelny aj les,dal som si slalomku a krasnansky trail pri horarni je uplne v pohode.Asfaltky su vsetky ok.
Dnes z PK cez Kozí chrbát na Skalu, a cez Košarisko naspäť. Terén všehomix, dolu blato, boli aj miesta s ľadom a snehom...😎...dva spadnuté stromy na traily pri Krkavčom potoku, jeden na asfaltke na 3bresty, a jeden na ceste na Hrubý vývoz, ten sa ťažko obchádza do strmého svahu. Všetko vynahradilo pekné počasie🌞👍
Gladiátorská, Koziarka (až na pár miest), 5 bojár, Granada, hrebeň smerom na BK podmienky dobré. Pozor na zjazd/“skratku” (červené C) za Dielikmi. Je cca v strede nesúvislá vrstva ľadu. Zhora to nie je vidieť, tak ak si to niekto pustí dolu, opatrne.
Od Slivu stredom cez les smer BK fajn povrch až na cca 2-3 úseky kde sú také cca 10-15m bahenné lázne. Ďalej ako prídete k soche Panný Márie a chcete ísť tade cez les stým, že výjdete za chatou Klinec tak tam je to tiež blatové, nie veľa ale je.
Možno to tu už niekto písal tak sa ospravedlňujem za prípadný spam ale TBK 1 hneď zo začiatku je padnutý veľký strom a obísť sa to dá alen s bajkom na "ramene" a hneď za tý je ten jemný výšlap a ten je cleý zľadovatelí tak dávajte pozor.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak sme zisli spat ku Kamennemu mostu a dali si kolecko na Zochovu chatu, Tri kopce a Harmoniu. Povrch bol tiez dost ladovy, ale slapatelny. Na Zoske bola inak plnka.
Takze sme vlastne podcenili podmienky v lese, ale podla predpovede som si myslel, ze bude tak 5-8°C, vsade brecka a plno vody a ze prideme k autu jak prasce. Tak aspon sme prisli relativne cisti (a nedolamani)
Inak vcera som dal na vase rady, ze do MK len s hrotmi, tak som siel radsej zbierat lahke kilometre na hradzu a pri Dunaj. No tie lesne cesty boli trochu chyba, zase som prisiel domov spinavy jak dive prasa po bahennom kupeli 🐷
Foto z pondelka..som si myslel ze ak cesta na Velky Javornik je odhrnuta tak aj na malom bude odhrnute..nebolo. Sklo jak svina asi 100m pred branou..som este peso podisiel koli foto.
V sobotu bola Pekna cesta paradna (suvisly sneh), do Stupavy tiez ok. Teraz tam radsej nejdem. Moj zosrobovany bedrovy klb mi hovori, nechod 😂😂😂
Novy mostik na Vydrickom.
Od Slivu stredom cez les smer BK fajn povrch až na cca 2-3 úseky kde sú také cca 10-15m bahenné lázne. Ďalej ako prídete k soche Panný Márie a chcete ísť tade cez les stým, že výjdete za chatou Klinec tak tam je to tiež blatové, nie veľa ale je.
Možno to tu už niekto písal tak sa ospravedlňujem za prípadný spam ale TBK 1 hneď zo začiatku je padnutý veľký strom a obísť sa to dá alen s bajkom na "ramene" a hneď za tý je ten jemný výšlap a ten je cleý zľadovatelí tak dávajte pozor.