Osobne jazdim tieto vyhrievane vlozky z Ali (kabel tahany na kazdej nohe + powerbanka v bunde), letne tretry a zimne dlhe navleky. Comfortne viem zvladnut aj dlhsie cestne vyjazdy. Skusal som aj hrejive podlozky(od The Heat Company), ale tie vyzaduju kyslik na aktivaciu, coho je v uzavretych navlekoch malo, cize nefungovali dobre.
To len ja jazdím hrubé ponožky z merino vlny, letné tretry a neoprénové návleky od shimana aj ked je -5°C??? sakra
Ak by si jazdil v oblastiach, kde je nutne obcas kvoli snehu aj potlacit bike do kopca, tak by si tie neoprenove navleky velmi rychlo zahodil...ja drem uz asi 4-tu sezonu tieto shimana, aj ked uz vsetci dookola nariekaju, ze im mrznu prsty, tak ja som v pohode..ich vyhoda je, ze su dostatocne siroke..
tiez som po nich pozeral, no kedze jazdim flaty, pouzivam 5.10 impact mid v kombinacii s vlozkami z oveckarne, tenkymi kompresnymi podkolenkami a merino ponozkami ( hrubka podla zimy) v zime po snehu nejazdim viac ako 2,3 hod a na tuto dobu mi stacia + ako bonus ich pouzivam aj v bajkparku. cize je to v podstate celorocna topanka
Myslim ze jemne stlacenie noh moze znasobit pocit chladu. Nieco ako ked su nohy v tesnych tretrach. Aj ked zase kompresia vraj stimuluje cirkulaciu krvi, takze prekrvene nohy by nemali byt take studene, ale moje skusenosti s kompresnymi podkolienkami v zime su ine.
Niečo na horúce letné dni. hľadal som fakt prievzdušné gate vo veľkosti XXL na traily a bajkparky + vrecko na zips. doteraz som bol verný Endura Humvee a Silvini Rango, no nad 25c je to uz trápenie.
Leatt MTB Trail 1.0 - nemajú v predu zip a zapínanie na háčik a gombík + dotiahnutie bokov na suchý zips.
24 € zo sportokay
Ku velkym labam patria velke platformy. Nemecke Aertime Dekade pedale, v nasich koncinach asi vcelku neznama znacka. Spracovanie, dodanie a komunikacia na vybornej urovni.
Dlho som sem nic nedal, a dnes mi doniesol kurier takuto malo vychytavku z Aliexpresu za par eur. Nikde to neuvadzaju ale pasuje to aj na 35mm riaditka
Neprehanaj, tu nejde o raketovu vedu, je to len orientacne. Ked potrebujes vystredit rajdy oproti vidlici od oka, tak to tiez nieje na desatinu stupna presne. Toto len urychli proces.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak by si jazdil v oblastiach, kde je nutne obcas kvoli snehu aj potlacit bike do kopca, tak by si tie neoprenove navleky velmi rychlo zahodil...ja drem uz asi 4-tu sezonu tieto shimana, aj ked uz vsetci dookola nariekaju, ze im mrznu prsty, tak ja som v pohode..ich vyhoda je, ze su dostatocne siroke..
https://www.mtbiker.sk/shop/tretry-a-obuv/mtb-tretry/shimano-sh-xm900-tretry-siva-p37717.html
A držiak na variu
Leatt MTB Trail 1.0 - nemajú v predu zip a zapínanie na háčik a gombík + dotiahnutie bokov na suchý zips.
24 € zo sportokay
LMS hlavne je to jedoduche a rychle. Nacvaknes, zapnes a mas. Plus to ma interny akumulator a nabija sa to cez USB C (uvidime aku bude mat zivotnost)