Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Niekto stratil psa, ja som včera stratil predný blatník SKS. Mi vypadol za jazdy, bola zle utiahnutá matica, čo rozťahuje valček v krku vidlice. Aj som počul treskot akoby kameň udrel do rámu, ale som si vôbec nevšimol, že mi blatník chýba. Zistil som to až dnes. Hanba mi. Keby niekto našiel, tak tu niekde: https://sk.mapy.cz/s/borotemago . Dnes som tam išiel znova, ale nevidel som ho.
Neviem ci snezilo alebo len ta namraza padala ale cim vyssie tak tym lepsie podmienky. Drienovska hrebenovka (zvaznica ponad cerovku) bola fajny pojazd tak som siel cez Granadu ( tam boli ladove useky) az na Somara. Za BK fajne. Na inverziu som bol nizko ale aspon som zazrel slniecko. TBK1 fajn, TBK2 vrch super ku koncu som mal pocit ze bolo aj troska ladu ale dalo sa. Veru na 5bojarovi ako sa prechadza pomedzi tie balvany smer kamzik je ten usek dalej skoro cisty lad tam ma skoro vyhodilo. Ale mal som pocit ze oproti Sobote o kuuustik lepsie. Na switchbacku rozhodne lepsie. Driver ma asi aj vdaka mne v strede neprijemnu namrznutu stopu ale pomalicky som to prezil aj na Barzo/rekonrace. Inak dnes 6 hodin v spdckach bez ohrievacov a navlekov. U mna rekord 😁
ja to mam tiez nahodene na hodinkach a teraz ked mam zimak s mechanickým prehadzovacom, tak mi to dost chýba, ze nevidim co mam zaradene... clovek si lahko zvyka...
S takymito vychytavkami nemam este skusenost. Co potom robite, ked viete, co mate zaradene? Lebo mne sa zda, ze je to aj jedno. Ked nevladzem hore kopcom, dam si lahsi prevod a ked krutim nohami moc rychlo dole kopcom, dam tam nieco tazsie.
vcera som bol skontrolovat situaciu na BK, na zemi je vrstva napadanej namrazy zo stromov, a tam kde je viac velkych stromov okolo cesty/chodnika tak je to aj niekolko cm hruba vrstva. Neviem povedat ci sa smyka, lebo som bol prevetrat kolesa s hrotmi, miestami bol na ceste lad ale vacsinou len v stopach od aut. Mal som si vziat radsej fatbike
podmienky vcera vecer boli zas o nieco lepsie hlavne ked to spatne porovnam so Sobotou, krasnansky fajn a aj 5bojar ok (aj to inkriminovane miesto za sutrami). Ten lad proste prekryl poprasok. 3jamy uplne bez stopy v peknom snehu. Driver aj Blue boli tiez jazdivejsie. Slalomka uplne panenska stopa v slusnej vrstve snehu, najprv som ani nevedel trafit na vyslap. Aj tym ze som siel na fulle po dlhom case aj tou vrstvou snehu bol ten povrch hladuckyyy.. Svaty vrch 4 som siel len tak popamati po stopach lisky ktora zhodou okolnosti kopirovala trail No zabavy kopec, skoda ze som vyrazil tesne pred 20:00 nestihal som pojazdit vsetko co som este chcel..
Este nejaky update k asfaltkam, snezienka na kamzik je slapatelna ako tak ale je v mnohych miestach pokryta ladom takze zjazd po nej neodporucam, radsej akymkolvek trailom. Spariska - U slivu detto. Hore sa da, ale dole si ani sa nenazdas Potocna-BK by tradicne mala byt bez ladu ale na par miestach je porasok od stromov.
Ak chce niekto offroad netrailovu cestu na BK, tak Drienovska hrebenovka (ponad cerovku) a/alebo vydricka dialnica, zlta na BK, pekny utlapkany povrch,
Odporucam tie podmienky vyuzit, mali by vydrzat do stvrtka podla predpovede.
Nemas zaco Comby Vcera tam stopa nebola, dnes mi tam tiez slo lepsie.. Cerovku som konecne buchol a teda bola to celkom fuska, hlavne cast od MS k potoku ale aspon ziadny lad. Cestou ma bavila stopa predchadzajuceho bikera, ktory bud bol trocha nesika alebo ten trail dobre nepoznal ale asi na 10tich miestach som videl ako ho stiahlo mimo trail a potom stopy od noh no bavil som sa velmi Za mna je tato zima zatial najlepsou aku som na biku zazil..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Náhodou super vychytávka. Akurát ja si dávam zobrazovať počty zubov, nie polohu prevodu
to nevies co mas zaradene aj bez toho?
https://eu.zonerama.com/riso/Album/12757811
Este nejaky update k asfaltkam, snezienka na kamzik je slapatelna ako tak ale je v mnohych miestach pokryta ladom takze zjazd po nej neodporucam, radsej akymkolvek trailom. Spariska - U slivu detto. Hore sa da, ale dole si ani sa nenazdas
Ak chce niekto offroad netrailovu cestu na BK, tak Drienovska hrebenovka (ponad cerovku) a/alebo vydricka dialnica, zlta na BK, pekny utlapkany povrch,
Odporucam tie podmienky vyuzit, mali by vydrzat do stvrtka podla predpovede.