Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ze potichu vpichnu nejaku zderacku lotrovinu to sa cakat, a škulavi cernoknaznici si to ani nevsimnu.
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 07:09:57
01
Z inej témy:
arrow_leftcisty napísal:
Posledné slovo Braňa Bezáka.
Tajnú správu SIS som nevidel, ale viem, o čom je. Je to správa o strachu. A nie je to strach z destabilizácie našej republiky.

Kto sa čoho bojí presne pomenoval podpredseda Blaha na proteste KOZ v októbri 2021, kde povedal: “Ľudia by mali ukázať tejto vláde, že sú aktívni, a že chcú zmenu. Takto to býva aj v západných krajinách, kde chodia desaťtisíce do ulic… Srdečne všetkých pozývam. Musíme tej vláde ukázať, že ich máme plné zuby. Inak to nejde, lebo pokiaľ budeme sedieť doma a možno šomrať, možno hundrať, možno nadávať v obývačke, tak toho sa neboja.”

Pozvanie rád prijímam.

len doplním videom:
https://www.youtube.com/watch?v=QXA73PQL8d4
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 08:11:44
06
K tej utajenej správe zo SIS stručne a jasne (Príspevok používateľa NIE V NAŠOM MESTE)

https://www.facebook.com/NIEvBB/posts/pfbid02iHbrhbLVsrvyMS3MFwxWKWPSD4eVRkMddT2sQCnUzhT89e2V6KWDKLKwo4bgPBVZl

❤️ Milí priatelia, milé priateľky, urobili tu dnes z nás rozvracačov štátu pre email, ktorý sme si ako organizátori protestov poslali začiatkom januára. Ten email išiel asi 120 ľuďom, čiže v žiadnom prípade nebol tajný.
💻 Navyše, pripravil ho ChatGPT, ktorý čerpal zo zdrojov o nenásilných protestných hnutiach, prompt (zadanie AI) bol ▶️ „priprav protesty na 7 týždňov dopredu tak, aby sa zvyšoval tlak verejnosti na zodpovedných predstaviteľov, pri zachovaní nenásilného charakteru“.
🤷 Keďže sme si dnes prečítali a vypočuli, že to je tajné, no tak my vám to odtajníme. Nemáme čo skrývať. Protesty sú legitímnym nástrojom nesúhlasu v demokratickej krajine. Organizujeme pokojné, nenásilné zhromaždenia, ktoré sú prejavom základného demokratického práva občanov vyjadriť nesúhlas s krokmi vlády.
❗️ Našou motiváciou nie je chaos, ale ochrana hodnôt, na ktorých Slovensko stojí – demokracie, spravodlivosti a slobody.
Nech sa páči, tu je ten závažný email z ChatGPT, ktorý uviedla SIS v tlačovej správe ako „závažné informácie o dlhodobom organizovanom vplyvovom pôsobení, ktorého účelom je destabilizácia SR“:
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 08:35:46
08
A takto to robí Fico dookola. Hodí udičku a čaká, kým sa média a opozícia chytia. Cielene hodil udičku cez Gašpara o vystúpení z EU a NATO a keď verejnosť vypenila, vytiahol bájku zo SIS o chystaní prevratu.
Nech je ako chce, na Fica treba mať taktiku, nejde to iba tak, že reagujete na to, čo on robí, ale treba vychádzať z toho, čo o ňom už vieme, veď je tu dosť dlho na to, aby sa ho dalo čítať. Napr. vieme určite, že Fico by nikdy neorganizoval referendum ako vládny politik, ale iba ako opozičný, pretože neúspešné referendum by mu mohlo len uškodiť.
Fico využíva nástroje demokracie iba ako opozičný politik, ale keď je vo vláde, tak využíva vládne páky na fabulovanie a kriminalizáciu protivníkov.

Naposledy upravil dodo58 dňa 22.01.2025 - 08:46:59, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 22.01.2025 - 08:45:02
012
Od 1.1.2025 ak zamestnanec strávi aj len hodinu na pracovnej ceste v zahraničí, tak príde o daňový bonus na dieťa, čo uvidi v januárovej výplate. Doplatiť si ho môže nechať po ukončení roka v daňovom priznaní. Ak však celkový čas neprekročí viac ako 10% celkového pracovného času. Čo na to kamionisti, autobusári, železničiari a podobne, ktorí denne prekračujú hranice a kompletne o bonus prídu? Dúfam, že v prípadnej kampani k predčasným voľbám bude toto koalícia prezentovať ako úspech konsolidácie a nevyhnutnosť. A bude to jeden z príspevkov k jej koncu.
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 08:45:31
06
Mnohí z nich Veľkému Ficovi, že to robí pre ich dobro. Mnohí si tiež myslia, že ich sa predsa takéto opatrenia netýkajú, lebo veď vláda by predsa nezrušila niečo, čo je dobré pre ľudí. A tak ďalej ...
Skrátka, "životná" gramotnosť značenj časti občanov Slovenska je na veľmi nízke úrovni... Len pripomeniem, že volebný hlas hlupáka má presne takú istú silu ako ktorýkoľvek iný volebný hlas ... :-(
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 08:50:43
02
Áno, len toto už je dosť veľká čiastka. Mne znížili ponovom bonus o 130€. Plus by som prišiel o ďalších 150€. Toto už musia vidieť. Ak to nebudú chcieť pochopiť, tak im prajem príjemný stret s realitou. Obchod s cenami nie je virtuálny Facebook.
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 08:54:51
00
Neviem, ja som v tomto skeptik. Podľa mňa Ficovi voliči nie sú práve tou skupinou, ktorá by sa vyznala vo svojej výplatnej páske a daňovom priznaní. Keď dostanú menej peňazí, tak z toho budú viniť európsku úniu, šimečkovu mamu či homosexuálnu lobby, ale nie Fica ...dúfajme, že som iba zbytočný skeptik.
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 09:01:57
01
Prijem zo zahranicia je len jedna pasca, dalsia sa vola PN/OCR:
Počas čerpania PN alebo ošetrovného je pracovný príjem nižší. Ak bolo dieťa celý mesiac choré a rodič naň čerpal dávku pre ošetrovanie člena rodiny (OČR), pracovný príjem rodiča je 0 €, teda nedostane daňový bonus. Ak mu neskôr stúpne príjem, daňový bonus sa zvýši, za obdobie PN/OČR sa však nedoplatí. Preto odporúčame, aby si daňový bonus uplatňoval ten z rodičov, ktorý nečerpá OČR.
Kedze je vypocet odvodeny od vysky prijmu a nevyhnutnej vysky prijmu, tak z toho bude pekny gulas. Dlhodoba PN/OCR je financna rana, ale prist este aj o danovy bonus je dalsia podpasovka. Opat to zasiahne najma tych co ten bonus potrebuju najviac.
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 09:08:30
01
Tak tak, poznam ficovolica, co si nevie poriadne ani pozriet svoju vyplatnu pasku..smutne ale je to tak.
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 09:09:04
00
Takých poznám aj ja, ale celkové číslo koľko dostal tam vidia a vedia, koľko by mali dostať. Na toto si dávajú veľký pozor, to ovládajú. Ale zrazu tam tú celkovú čiastku nájdu poníženú. Tak by som bol zvedavý na reakciu. A o mesiac znova a znova.
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 09:20:37
01
Bolo by načim nejako im povedať, že "lebo Fico"...len neviem ako, pretože v Novom čase ani v JOJ Krimi to hovoriť nebudú ... :-(
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 09:22:51
03
Možno im bude stačiť na zlepšenie nálady, že Šimečkovej žene a LGBTI zastavili financovanie a majú novú hymnu. Ozaj, už je nová hymna uzákonená, či dali kamošovi zarobiť z verejných financií a fajka zhasla.
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 09:43:49
00
beee je spravne 🙂
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 09:46:18
00
Ja by som takto utešoval ficovoličov, ak by mali mať prípadne z nižšieho príjmu zlú náladu. Možno práve keby počuli, ako takýto argument absurdne znie, aj by sa trocha zamysleli.
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 09:59:09
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up