Na to zamyslenie by som sa ja osobne veľmi nespoliehal. Napr. daňový bonus je skutočne zásah na citlivom mieste, ale vo svojom okolí evidujem že je to proste Matovičova chyba, lebo to dal v tej výške do zákona dočasne a teraz sa to len trošku upravilo. Fascinuje ma hlavne moment skupinovej zhody na tom že pán premiér by to aj pri myslení na dobro ľudí určite zmenil, len by musel mať možnosť upravovať legislatívu alebo niečo podobné ...
Ficovoliči sú zahojení. Drvivá väčšina z nich je presvedčená, že takáto konsolidácia je potrebná, či bude v prípade kleptokracie aj úspešná ich zrejme netrápi. Fico má však na všetko výhovorku a neúspech konsolidácie hodí na rozprávku o zastavenom tranzite plynu z UA a výpadku v rozpočte.
Z opozície to chce hlavne hlasno kričať, že Fico je klamár, lebo jeho falošný charakter sa dá preukázať a teda čokolvek čo povie, treba odpálkovať slovom Ficove klamstvo. Treba ho onálepkovať jednoduchým heslom a nehrať jeho hru pokusmi o sebaobhajobu pred jeho klamstvami. Vo vojne predsa tečie krv a víťazstvo sa nedá dosiahnuť s čistým štítom.
Ale pri zrušení obedov zadarmo bolo kriku. A to išlo v porovnaní s úplným odobratím bonusu (ak by to tak zostalo) iba o drobné. Aj v prípade zníženia je to oveľa viac. Osobne som bol pri jeho navyšovaní zásadne proti už iba z toho dôvodu, že ak sa niečo takéto zavedie, tak to zrušiť je prakticky nemožné a podpora rodín by mala byť v prvom rade znižovaním dane z príjmu.
Som zvedavý ak by sa zrazu zrušili vlaky zadarmo, 13. dôchodky, aké by boli reakcie p.Kotiana.
Vcera som si prvykrat pri Ficovom prejave, kde spomenul ozbrojene zlozky, ktore budu pritomne na protestoch pripustil, ze zabery z Gruzinska sa mozu stat aj domacimi zabermi.
Mozno vodne dela este nebudu na programe, ale zatykanie a odvadzanie ludi priamo z demonstracii policiou uz ano. Oni su toho schopni.
Ja to vitam, vo mne to vzbudilo tuzbu ist sa nechat zatknut, cize na najblizsom proteste uz budem aj ja a presilno som zvedavy kolko ficovolicov necha lahojstanym to, ze im zatkli kamosa, suseda, brata, ci nebodaj dieta. Navyse v mensom meste mam 50% sancu, ze budem poznat policajta, co ma bude odvadzat aj osobne.
Preboha zoberte ho uz niekto do ustavu kam patri, ten chalan uz zije v totalne imaginarnom a uletenom svete.
Inak moje zbozne zelanie pre opoziciu je teraz ist a najst tych zopar pricetnych ludi v koalicii, ktorym svedomie nedovoli dalej mat vo vlade psychicky naruseneho cloveka...asi som optimista, ale ja verim, ze tych par tam byt musi len ich treba presvedcit, ze musia spravit spravnu vec.
Edit:
Dnes kvalitne drblo aj Copilotovi, pretoze na otazku kolko hlasov ma teraz opozicia a koalicia odpovedal takto:
Súčasná koalícia na Slovensku má nasledovné počty poslancov:
• SMER-SD: 42 poslancov
• OĽANO a priatelia: 16 poslancov
• KDH: 12
Spolu teda koalícia disponuje 70 poslancami v parlamente.
V súčasnom slovenskom parlamente má opozícia nasledovné počty poslancov:
• Progresívne Slovensko (PS): 32 poslancov
• Hlas-SD: 27 poslancov
• SaS: 11 poslancov
• SNS: 10 poslancov
Velmi zaujimave haluciogenne kombinacie. Nejako podobne vidim, ze ma takto nahodne rozlozeny mindset aj premier.
Ale pri zrušení obedov zadarmo bolo kriku. A to išlo v porovnaní s úplným odobratím bonusu (ak by to tak zostalo) iba o drobné....
Kedze nepoznam ceny plynu, ak niekto kurite, pls potvrdte. Nie je nahodou obdobne pri cenach, ze sa tu bavime o drobnych v porovnani napr. s bonusom ci inym zdrazovanim? Aka je vyska platby za plyn na kurenie bezneho domu?
Plyn bol dotovany vladou, ak si dobre pamatam, tak hlavne pri podnikateloch bolo okolo plynu halo, ked im faktury vyleteli o 100ky %.
Podla grafu cien europskej burzy (co by mala byt nedotovana cena) cena plynu oscilovala v rokoch 2017-21 medzi 15-20€/MWh a v rokoch 2022-24 stupla na 25-45€/MWh.
Ale plyn neodoberam, takze z vlastnej skusenosti neviem povedat.
Ako vsak hovoril znamy, ked isli hore ceny PHM, aspon mi na hlavu nepadaju bomby, nic nie je zadarmo, ani mier a sloboda uz vobec nie. Dezolat nech sa strci so svojim neustalym narekom do prdele. Ako hovori ich velky vzor don Fico, svet sa meni, treba sa prisposobit.
Smutne je, ze psychicky labilni jedinci sa ozvu, iba ked im stupnu faktury, ale ked ich vlada odrbe na kseftoch, tak to nikde nevidia, nevidia, ze nemaju dialnice, nemocnice, ze im klesla realna mzda, napriek tomu, ze stupla cena dialnicnej znamky a odvodov
Kedze nepoznam ceny plynu, ak niekto kurite, pls potvrdte. Nie je nahodou obdobne pri cenach, ze sa tu bavime o drobnych v porovnani napr. s bonusom ci inym zdrazovanim? Aka je vyska platby za plyn na kurenie bezneho domu?
Neviem ako bezne, ale my platime tusim predavky 70 mesacne a tusim sme za minuly rok nic nedoplacali.
Plynom kurime, aj ohrievame vodu.
100m bungalov.
KDH uviedlo, že „bude iniciovať zmeny ústavy, ktoré zabezpečia zvrchovanosť Slovenska v kultúrno-etických otázkach“. Na stredu o 10:00 k tejto téme zvolalo tlačovku, na ktorej budú predseda Milan Majerský, podpredseda Viliam Karas a poslanci.
Cakal by som reakciu od miestneho obhajovaca, ale nasralo sokantne ticho. Urcite to vsak nebude zadarmo a ta cena bude vysoka...
Neviem ako bezne, ale my platime tusim predavky 70 mesacne a tusim sme za minuly rok nic nedoplacali.
100m bungalov.
Tiez platime preddavky vo vyske 70 € / mesiac. Vodu ohrievame plynom (chystam ale aj elektricky bojler a budem zohrievat nocnym prudom), kurime plynom + drevo v kozube, varime na plyne. Zatial nam vzdy nieco vratili, nedoplatok sme este nemali za 4 roky co sme vo svojom.
Preceda vlady, ktora uz ani sama nevie, ci ma vacsinu ide rozpravat o komplote. V neparnych tyzdnoch hovori o predcasnych volbach a v parnych sa hovori o kupovani poslancov. Clovek by povedal, ze organizatorom toho majdanu bude asi Smer, alebo SIS.
Podľa astrológov je rok 2025 rokom 9-tky, čo znamená prečistenie a zbavenie sa všetkého, čo nás brzdí. Taktiež tento rok bude silne ovplyvnený témami spravodlivosti, spoločenskej zodpovednosti a rovnováhy medzi osobnými a kolektívnymi záujmami.
Takže nestrácame čas a ideme do toho hneď od januára.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Z opozície to chce hlavne hlasno kričať, že Fico je klamár, lebo jeho falošný charakter sa dá preukázať a teda čokolvek čo povie, treba odpálkovať slovom Ficove klamstvo. Treba ho onálepkovať jednoduchým heslom a nehrať jeho hru pokusmi o sebaobhajobu pred jeho klamstvami. Vo vojne predsa tečie krv a víťazstvo sa nedá dosiahnuť s čistým štítom.
Som zvedavý ak by sa zrazu zrušili vlaky zadarmo, 13. dôchodky, aké by boli reakcie p.Kotiana.
Mozno vodne dela este nebudu na programe, ale zatykanie a odvadzanie ludi priamo z demonstracii policiou uz ano. Oni su toho schopni.
Ja to vitam, vo mne to vzbudilo tuzbu ist sa nechat zatknut, cize na najblizsom proteste uz budem aj ja a presilno som zvedavy kolko ficovolicov necha lahojstanym to, ze im zatkli kamosa, suseda, brata, ci nebodaj dieta. Navyse v mensom meste mam 50% sancu, ze budem poznat policajta, co ma bude odvadzat aj osobne.
Preboha zoberte ho uz niekto do ustavu kam patri, ten chalan uz zije v totalne imaginarnom a uletenom svete.
Inak moje zbozne zelanie pre opoziciu je teraz ist a najst tych zopar pricetnych ludi v koalicii, ktorym svedomie nedovoli dalej mat vo vlade psychicky naruseneho cloveka...asi som optimista, ale ja verim, ze tych par tam byt musi len ich treba presvedcit, ze musia spravit spravnu vec.
Edit:
Dnes kvalitne drblo aj Copilotovi, pretoze na otazku kolko hlasov ma teraz opozicia a koalicia odpovedal takto:
Súčasná koalícia na Slovensku má nasledovné počty poslancov:
• SMER-SD: 42 poslancov
• OĽANO a priatelia: 16 poslancov
• KDH: 12
Spolu teda koalícia disponuje 70 poslancami v parlamente.
V súčasnom slovenskom parlamente má opozícia nasledovné počty poslancov:
• Progresívne Slovensko (PS): 32 poslancov
• Hlas-SD: 27 poslancov
• SaS: 11 poslancov
• SNS: 10 poslancov
Velmi zaujimave haluciogenne kombinacie. Nejako podobne vidim, ze ma takto nahodne rozlozeny mindset aj premier.
Podla grafu cien europskej burzy (co by mala byt nedotovana cena) cena plynu oscilovala v rokoch 2017-21 medzi 15-20€/MWh a v rokoch 2022-24 stupla na 25-45€/MWh.
Ale plyn neodoberam, takze z vlastnej skusenosti neviem povedat.
Ako vsak hovoril znamy, ked isli hore ceny PHM, aspon mi na hlavu nepadaju bomby, nic nie je zadarmo, ani mier a sloboda uz vobec nie. Dezolat nech sa strci so svojim neustalym narekom do prdele. Ako hovori ich velky vzor don Fico, svet sa meni, treba sa prisposobit.
Smutne je, ze psychicky labilni jedinci sa ozvu, iba ked im stupnu faktury, ale ked ich vlada odrbe na kseftoch, tak to nikde nevidia, nevidia, ze nemaju dialnice, nemocnice, ze im klesla realna mzda, napriek tomu, ze stupla cena dialnicnej znamky a odvodov
100m bungalov.
KDH uviedlo, že „bude iniciovať zmeny ústavy, ktoré zabezpečia zvrchovanosť Slovenska v kultúrno-etických otázkach“. Na stredu o 10:00 k tejto téme zvolalo tlačovku, na ktorej budú predseda Milan Majerský, podpredseda Viliam Karas a poslanci.
Cakal by som reakciu od miestneho obhajovaca, ale nasralo sokantne ticho. Urcite to vsak nebude zadarmo a ta cena bude vysoka...
100m bungalov.
Tiez platime preddavky vo vyske 70 € / mesiac. Vodu ohrievame plynom (chystam ale aj elektricky bojler a budem zohrievat nocnym prudom), kurime plynom + drevo v kozube, varime na plyne. Zatial nam vzdy nieco vratili, nedoplatok sme este nemali za 4 roky co sme vo svojom.
Takže nestrácame čas a ideme do toho hneď od januára.
Podľa mňa zakážu tie protestné demonštrácie. Neviem ako, lebo legálne nemajú takú právomoc, ale ak bude teba, spôsob iste nájdu.
https://dennikn.sk/minuta/4422327