Ty vole, grc! Robia z toho šou ako ked zdochol tomanovej pes a zasadala bezpecnostna rada statu.
Propaganda ako vysita. Najprv definovat vyfabulovaneho nepriatela a hrozby a tvarit sa ako nam zalezi na bezpecnosti.
Ale mozno im len krivdim, naposledy "brav za brava" tam autami s ruZkymi vlajkami a vytrubovanim cheli demonstraciu narusit tak tie opetrenia budu kvoli nim.
Enko má dnes 10 rokov a akciu, keď chce niekto vyskúšať predplatné.
Pomôžte nám nájsť 10 000 ľudí, ktorým záleží na budúcnosti
Dajte vedieť ľuďom vo svojom okolí: blízkym, známym, kolegom, ktorí nemajú predplatné Denníka N, že ho teraz môžu na 10 týždňov vyskúšať za cenu, ktorú si sami zvolia. Vopred ďakujeme.
Ukazali jedine. Su z ulice posrani ako z nicoho. Tvaria sa ako ich protesty nezaujimaju, ale seru ich poriadne. A najviac ked sa tam krici, ako ma ist ta narcisticka luza do basy. Na to su obvzlast precitliveni. Raz tam skoncite, alebo vas trafi milosrdny slak este predtym.
Prvýkrát po niekoľkých rokoch počúvam Agenta RF v priamom prenose. Dosť jednoznačne je vidieť, že skrátka chce odpútať pozornosť od skutočných problémov - použité pojmy, dramatickosť, tajomné neúplne náznakové vyjadrenia, neustále opakovanie kľúčových slov, naliehavý hlas, slamení panáci ... dosť prvoplánové odpútavanie pozornosti. Verím, že väčšina národa sa týmto bude pár dní zaoberať a tak si nebude všímať skutočné problémy.
Dosť priehľadné, ale na Slovensku to bude účinné.
Hmm, nejako zmäkli. Na základe vyjadrení za posledné dva dni som dosť veril, že vyhlásia výnimočný stav.
Nefantaziruj....vynimocny stav by zle prijali aj ich volici, to nevyhlasia, to by sa uz fakt museli citit ohrozeni. Vynimocy stav by ich poskodil.
Skor sa zjavia na doteraz pokojnych protestoch vytrznosti od nasadenych provokaterov, co bude zamienka na zasah silovych zloziek, ktore tam cistou nahodou budu zrovna v ten den v pocte viac ako dostatocnom.
Takto dostanu na isty cas do vazby, hlavnych organizatorov v snahe zastavit dalsie demonstracie.
Zatial sa im chalanom dari, ja som leniivy niekam chodit a doteraz som nikde nebol, ale zajtra asi poctim svojou navstevou NR aj so susedom a jeho kamosom, ktory sice nevie o co ide (pracuje v Cine), ale pojde s nami.
Len tak dalej debilkovci a aktivizujete konecne aj tu spiacu vacsinu, zajtra mate o +3 ludi viacej na namesti.
Ma tato koalicia este vobec vacsinu? Ved uz aj Pelle otvorene kritizoval Migala. Februarova schodza prelozena na Marec, pada im to ako domcek z kariet.
Ma tato koalicia este vobec vacsinu? Ved uz aj Pelle otvorene kritizoval Migala. Februarova schodza prelozena na Marec, pada im to ako domcek z kariet.
Ale prosim ta, a to postol po tom ako dostal nalozene
A toto bude hlavny dovod toho, preco nasa koalicia vyzyva vo veci vrazdy v Spisskej Starej Vsi k politickej zdrzanlivosti vo vyjadreniach. A aj internety stichli...uz to nie je zarucene slnieckar, lebo sa zucastnil sutaze Mlady Europan.
V uznesení sa podľa výpovede svedka uvádza, že mal aj extrémistické poznámky, vedel plynule po nemecky a niekedy hajloval v triede. "Mal extrémistické názory na Rómov, vravel, že ich treba vyvraždiť. Aj sa chválil, že zbil nejakých Rómov.
Prezident Peter Pellegrini sa dištancoval od štvorice poslancov Hlasu, ktorí sa odpojili od spoločného postupu zvyšku poslaneckého klubu.
Samuela Migaľa, Jána Ferenčáka, Romana Malatinca a Radomíra Šalitroša vyzval, aby sa nezykrývali jeho menom. „Často som vnímal, že sa v tomto súboji odvolávali na mňa, hovorili, že nesú môj odkaz,“ povedal prezident.
výrok Simona Omaníka (indiánske meno "ten čo nepodal ruku"),
že Pelle je klamár a podvodník, dnes dostal pečiatku * approved * od Pelleho https://youtu.be/IBSOZ3HkN3g
Ľutujem pozostalých a obete toho ohavného činu, ako sa celá tragédia zneužíva čisto na politické ciele. Keď už voliči Smeru zatvárajú oči pred tým, ako sa deštruuje demokracia, tak by rozhodne nemali byť ľahostajní voči tomu, ako vládna moc zneužíva ľudské nešťastie na politické ciele. Nebola to predsa mafiánska vražda na objednávku ako v prípade Kuciaka, Remiáša a ďaľších.
Pre tých, ktorí zvažujú, že sa stiahnu kvôli strachu jeden veľmi trefný úryvok z jednej protihitlerovskej básne z roku 1946, ktorá by sa dala aj takto prispôsobiť a stať mottom aktuálnych protestov.
Keď prišli po umelcov, mlčal som, lebo som nebol umelcom.
Keď prišli po lekárov, mlčal som, lebo som nebol lekárom.
Keď prišli po demonštrantov, mlčal som, lebo som nebol demonštrantom.
Potom prišli po mňa, zrazu nebolo nikoho, kto by sa ma zastal.
Fico nedokáže vyhrať, ak sa dav zomkne a bude posadený do role vzdorujúcej obete, to mu nakoniec zlomí väz.
Nefantaziruj....vynimocny stav by zle prijali aj ich volici, to nevyhlasia, to by sa uz fakt museli citit ohrozeni. Vynimocy stav by ich poskodil.
Skor sa zjavia na doteraz pokojnych protestoch vytrznosti od nasadenych provokaterov, co bude zamienka na zasah silovych zloziek, ktore tam cistou nahodou budu zrovna v ten den v pocte viac ako dostatocnom.
Takto dostanu na isty cas do vazby, hlavnych organizatorov v snahe zastavit dalsie demonstracie.
Myslím, že práve naopak. Oni veria svojmu vodcovi a keď vodca vyhlási výnimočný stav, tak to už nás tie mimovládky iste naozaj vážne ohrozujú a sú fuj fuj. Agent RF potrebuje svojim voličom dodať nejaké výsledky a výnimočný stav v boji proti vnútornému nepriateľovi by bol dobrý výsledok.
Ale inak hej, podľa mňa sú nejaké provokácie dosť pravdepodobné, ale odhadujem, že to bude bez úspechu.
Hlavných organizátorov asi do väzby nedajú, ale určite budú im a tiež najaktívnejším občianskym organizáciám strpčovať život - predvolania, vypočutia, budú sa im babrať v rodinách, zaplavia ich tisícky nechutných mailov, možno si Bdtia aj niekoho na ulici podajú, ten nácek v Británii zverejní ich adresy a bude huckať ľudí proti nim ... nič pekné ich a ani nás nečaká.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Propaganda ako vysita. Najprv definovat vyfabulovaneho nepriatela a hrozby a tvarit sa ako nam zalezi na bezpecnosti.
Ale mozno im len krivdim, naposledy "brav za brava" tam autami s ruZkymi vlajkami a vytrubovanim cheli demonstraciu narusit tak tie opetrenia budu kvoli nim.
Pomôžte nám nájsť 10 000 ľudí, ktorým záleží na budúcnosti
Dajte vedieť ľuďom vo svojom okolí: blízkym, známym, kolegom, ktorí nemajú predplatné Denníka N, že ho teraz môžu na 10 týždňov vyskúšať za cenu, ktorú si sami zvolia. Vopred ďakujeme.
www.dennikn.sk/10000/7b003714-c30a-4ac7-9eae-f0279cd69909
Dosť priehľadné, ale na Slovensku to bude účinné.
Zatial sa im chalanom dari, ja som leniivy niekam chodit a doteraz som nikde nebol, ale zajtra asi poctim svojou navstevou NR aj so susedom a jeho kamosom, ktory sice nevie o co ide (pracuje v Cine), ale pojde s nami.
Len tak dalej debilkovci a aktivizujete konecne aj tu spiacu vacsinu, zajtra mate o +3 ludi viacej na namesti.
https://www.instagram.com/reel/C8TtxYlNlak/
Ale prosim ta, a to postol po tom ako dostal nalozene
V uznesení sa podľa výpovede svedka uvádza, že mal aj extrémistické poznámky, vedel plynule po nemecky a niekedy hajloval v triede. "Mal extrémistické názory na Rómov, vravel, že ich treba vyvraždiť. Aj sa chválil, že zbil nejakých Rómov.
Samuela Migaľa, Jána Ferenčáka, Romana Malatinca a Radomíra Šalitroša vyzval, aby sa nezykrývali jeho menom. „Často som vnímal, že sa v tomto súboji odvolávali na mňa, hovorili, že nesú môj odkaz,“ povedal prezident.
že Pelle je klamár a podvodník, dnes dostal pečiatku * approved * od Pelleho
https://youtu.be/IBSOZ3HkN3g
Pre tých, ktorí zvažujú, že sa stiahnu kvôli strachu jeden veľmi trefný úryvok z jednej protihitlerovskej básne z roku 1946, ktorá by sa dala aj takto prispôsobiť a stať mottom aktuálnych protestov.
Keď prišli po lekárov, mlčal som, lebo som nebol lekárom.
Keď prišli po demonštrantov, mlčal som, lebo som nebol demonštrantom.
Potom prišli po mňa, zrazu nebolo nikoho, kto by sa ma zastal.
Fico nedokáže vyhrať, ak sa dav zomkne a bude posadený do role vzdorujúcej obete, to mu nakoniec zlomí väz.
Myslím, že práve naopak. Oni veria svojmu vodcovi a keď vodca vyhlási výnimočný stav, tak to už nás tie mimovládky iste naozaj vážne ohrozujú a sú fuj fuj. Agent RF potrebuje svojim voličom dodať nejaké výsledky a výnimočný stav v boji proti vnútornému nepriateľovi by bol dobrý výsledok.
Ale inak hej, podľa mňa sú nejaké provokácie dosť pravdepodobné, ale odhadujem, že to bude bez úspechu.
Hlavných organizátorov asi do väzby nedajú, ale určite budú im a tiež najaktívnejším občianskym organizáciám strpčovať život - predvolania, vypočutia, budú sa im babrať v rodinách, zaplavia ich tisícky nechutných mailov, možno si Bdtia aj niekoho na ulici podajú, ten nácek v Británii zverejní ich adresy a bude huckať ľudí proti nim ... nič pekné ich a ani nás nečaká.