Hej s OSM by to malo ist lahsie, len s tymi sa uz dlhsie nebavim. Nemam na to nejak uz dlhsie cas. A ani do uctu sa uz neprihlasim co som mal este zo skoly. Kazdopadne ak sa ti chce pozri, kto editoval/pridaval cast noveho useku nad dynamitkou resp. vsetky tie nove veci. Naj keby tam vykutres mail nanho. Kedysi davno viem, ze to slo. Aj ked to bude jeden clovek. Akoze ono by to ani nevadilo, len to zacali behavat ludia a niektori jazdit. Proste furt je to stavenisko a nabada to k vstupu.
Ahojte viete mi odporucit niekoho sikovneho na servis tlmica fox float x performance elite v okoli TN Dca ? Čvachta v ňom olej a nejde uzamknut. Dakujem pekne Bufon
Ak to chces v okoli TN, tak jedine Slovkolex v Klobusiciach. Su ofiko servis na FOX v SR. Pokial ho mas v zaruke ani by som neuvazoval nad inou volbou.
Tak sezónu 2025 som konečne zahájil🚴♂️
Dnes TN-SKALKA-D.SÚČA-REPÁKY-zvaznica do Luborčianskej doliny- NEMŠOVÁ a po cyklotrase do TN... V horách na zvážnici do 10 cm snehu. Asfaltka cez Luborčianskej dolinu celá pekne prehrnutá👍....aj sa mi podarilo neodbočit a pokračoval som po nesprávnej zvážnici tak som sa musel kúsok vracať naspäť.
https://trencin.sk/aktuality/zaciname-s-premenou-stareho-zeleznicneho-mosta/
.
"Most sa úplne uzavrie
Adaptácia bývalého železničného mosta s chodníkom na zelený most s voľnočasovými aktivitami pre peších a cyklistov by mala trvať maximálne 20 mesiacov, do jesene 2026. Keďže bude most staveniskom, všetci jeho užívatelia naň dočasne nebudú mať prístup. Toto zásadné obmedzenie bude realitou už o niekoľko dní."
Nahrada pre cyklistov a pesich bude cestny most? Tam su tusim este stale uzatvorene schody z cyklochodnika, cize na okolo cez semafory alebo cez Hasicsku?
Nastastie sa da potiahnut na novy cestny, hoci neviem, ci neuzavru aj cestu popri Vahu pod zeleznicnym, kedze nad nou bude to stavenisko. Ach skoncili mi asi koliecka z prace.
tak dufam ze priebezne sa jazdit bude dat. a ze v kratkom case otvoria aj usek okolo golfoveho az po priles. mam v plane jarne koliecka, teraz tym zeleznicnym mi trosku nacechrali trasu
Ak by to malo skutočne dopadnúť takto,tak to potom fakt klobúk dole ...
Edit ; v rámci vizualizácie,presne takto cyklisti chodili cez most,do roku cca 2022? Plus ešte,táto časť mostu slúžila aj pre peších. Dalo sa fungovať, pri maximálnej snahe všetkých, ale je škoda,ze v zmysle toho,koľko peňazí to bude stáť bude pre cyklistov toľko malo priestoru.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V sobotu 30.11. je v Dubnici v oblasti kalvárie od 8-10:00 ohlásená poľovačka.
Bufon
Servisné stredisko FOX, Marzocchi, KindShock, Race Face a Promax
Trenčianska 195
019 01 Ilava - Klobušice
tel.: +421 908 778 317
email: [email protected]
Dnes TN-SKALKA-D.SÚČA-REPÁKY-zvaznica do Luborčianskej doliny- NEMŠOVÁ a po cyklotrase do TN... V horách na zvážnici do 10 cm snehu. Asfaltka cez Luborčianskej dolinu celá pekne prehrnutá👍....aj sa mi podarilo neodbočit a pokračoval som po nesprávnej zvážnici tak som sa musel kúsok vracať naspäť.
.
"Most sa úplne uzavrie
Adaptácia bývalého železničného mosta s chodníkom na zelený most s voľnočasovými aktivitami pre peších a cyklistov by mala trvať maximálne 20 mesiacov, do jesene 2026. Keďže bude most staveniskom, všetci jeho užívatelia naň dočasne nebudú mať prístup. Toto zásadné obmedzenie bude realitou už o niekoľko dní."
Edit ; v rámci vizualizácie,presne takto cyklisti chodili cez most,do roku cca 2022? Plus ešte,táto časť mostu slúžila aj pre peších. Dalo sa fungovať, pri maximálnej snahe všetkých, ale je škoda,ze v zmysle toho,koľko peňazí to bude stáť bude pre cyklistov toľko malo priestoru.