neviem ci do temy do mrtva alebo tu pred kazdou jazdou skusam kyvat zadnym kolesom ci nieje niekde vola a tento krat bola...rozpadnute lozisko v zadnej stavbe...
asi si chcel napisat ze ne-roztriestili test vzduchovkou? na aku vzdialenost?
Ďakujem za upozornenie Vzduchovku doma nemám, tak som skúšal zatľsť klinec. Aby sa klinec dostal na druhú stranu trebalo aspoň 10 silnejších rán. Myslím si, že vzduchovka by prežili taktiež.
Ja len pre istotu ešte k stredovým ložiskám...ak máte rám bez dierky pod stredovým ložiskom je zarobené na pekný pruser. Voda krasne po bowdenoch zatečie do rámu, ostane pri stredovom zložení a je vybavene, ak nemá kade odtiect je hotovo, Este ak niekto vapkuje po kadej jazde tak to je uplne tutovka, vôbec nemusí vakovať stred ona tá voda zatešie krásne aj popri sedlovke a pod.. Hrdzavé guličky ložiska lebo vazelina je nahradená krásnou vodnou emulziou... Akurát som kúpil dartmoor rám a ten výrobca napr. urobil bez dierky na odtok vody takže skôr či neskôr by som si vytopil stred lebo ten bike chcem jazdiť zrovna ked bude hnusne...
Odlomili sa mi casti zahlbenia na uchytenie 3-Bolt. Skrutky dotahujem na 4Nm.
Ak to nebude drzat iba na casti zahlbenia (tak to je na Gen1 ), co by mohlo fungovat, skusim to prefrezovat na plochu ako to je na sram prevodnikoch. Ak ani to nebude OK, kupim Assioma alebo XX.
neviem ci do temy do mrtva alebo tu pred kazdou jazdou skusam kyvat zadnym kolesom ci nieje niekde vola a tento krat bola...rozpadnute lozisko v zadnej stavbe...
Pol neviem či to ložisko je original neverím, ale je to obyčajné ložisko tie sa zvyčajne nedávaju do rámu zadnej stavby ak tam daš zase to iste čo ma klietku zase sa to rozpadne určite tam daj neake od Endura a bude na neaký čas pokoj
Toto by sa ložisku od Endura nestalo kde je gulička na guličke max by sa zaseklo ale ak si tam mal original take tak je to na tebe:)
Ked jedna strana je ok, a na druhej sa rozpadlo lozisko, tak by som povedal, ze tam ide prevazna cast nejakej sily, co to lozisko znicilo. Zle vyriesena stavba. Ale tak to je dohad iba, ale ak by to tak bolo, tak maxove lozisko by nejak vyznamne problem nezlepsilo.
lto je to prve rozpadnute lozisko po troch rokoch, bike jazdeny aj v zime....mam sice 2 bajky, ale tento je jazdeny vacsinou, cize vydrzalo tak 10kkm....ostatne su po kontrole ok....som zvyknuty mat po takom case uz tretiu zadnu stavbu, cize jedno rozpadnute lozisko je zamna ok....
neviem kam to hodiť. Cannondale scalpel - nový rám ešte nepoužitý. Takáto fušerina by bola ok pri nejakom lacom čínskom ráme. Uvažujem či to riešiť s cannondale, čo vy na to? Trošku mám obavy, že to nebude len bordel z výroby, ale celkovo zle nalepené vrstvy.
tak to Rockrider z vnutra vyzera krajsie (nie ze by na tom zalezalo) . kludne by som ho vyvratil na ruby a strekol bezfarebnym lakom.
ked som mal rozobraneho Lectora z 2016 tak tam bol vacsi bordel. nicomu to samozrejme nevadilo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ďakujem za upozornenie
Ti cinaci nevedia pocitat
Odlomili sa mi casti zahlbenia na uchytenie 3-Bolt. Skrutky dotahujem na 4Nm.
Ak to nebude drzat iba na casti zahlbenia (tak to je na Gen1 ), co by mohlo fungovat, skusim to prefrezovat na plochu ako to je na sram prevodnikoch. Ak ani to nebude OK, kupim Assioma alebo XX.
Pol neviem či to ložisko je original neverím, ale je to obyčajné ložisko tie sa zvyčajne nedávaju do rámu zadnej stavby ak tam daš zase to iste čo ma klietku zase sa to rozpadne určite tam daj neake od Endura a bude na neaký čas pokoj
Toto by sa ložisku od Endura nestalo kde je gulička na guličke max by sa zaseklo
Je bezne, ze tie ramy slabo cistia.
Skus nieco z toho vytiahnut a daj vediet aka to je konzistencia.
ked som mal rozobraneho Lectora z 2016 tak tam bol vacsi bordel. nicomu to samozrejme nevadilo.
Jazdi bez obáv.
To mi pripomenulo, ked sme mali pozicany novy Range Rover a na kazdej nerovnosti vrzgalo el. zadne plato, na aute za 260000€...
Divna doba.