ahojte, stalo sa to uz niekomu ? kupil som si novy bicykel Kellys Soot 30 2018, bike mi prisiel rychlo po poskladani bikeu som s kamosmi narazil na volnu zadnu kazetu /Shimano CS-HG50-8 (11-32)/, podotykam jedna sa o novy bicykel, tak som s nim siel do servisu tam mi povedali ze chyba podlozka, kupil som ju 1mm ale stale je tam vola, mate niekto podobnu skusenost ? ako to spravit ?
Čaute, aké stredové zloženie nahodiť na soot 50 2021? Dával som pred letom Shimano Ultegra SM-BBR60 cestné na trasu Barcelona -> Ljublana a po čase keď sa zdvihla teplota prebiehalo neustále pukanie. Odvtedy stálo v garáži a teraz cez sviatky by som ho chcel pripraviť na novú sezónu bez pukania.
To isté. Môžeš skúsiť niečo kvalitnejšie, napr Endurobearings, no myslím si, že to je skôr otázka servisu. Ja mám o radu nižšie na cestaku druhým rokom, bez problému. Dávam to servisovat - vyčistia mi a namažú ložiska, závit ..
Tie Speedrockery mam v podstate celorocne a drzia pekne - gravel mam ako bike do zleho pocasia. Nohy nebudes mat ciste ak nepredlzis predny blatnik, tak bude voda spliechat na stred. Ja som ho predlzil pomocou Asssavers Toetector zasterky a aj tak mi ide aerosol na nohy - ako to mi nevadi, ale ak budes na tom dochadzat bez prezuvania, tak to problem moze byt.
Ano, ale je kratky aj tak... nechapem preco, ked je koniec teleskopicky, tak nie je dlhsi aspon o 15cm, co by toto eliminovalo. Musel som to vyriesit mini blatnikom z modelarskej podlozky.
Sks speedrocker nie sú zlé ale stačí trosku blata a zalepi ich je tam strašne málo miesta. Lepšia voľba sú zefal G50 super sa montuje a je tam meista až až
Mne sa najviac na poslednej "matiasbiker" fotke pozdáva zadný stojan na bike. Nech si vraví kto chce čo chce, lepšie odstaviť o stojan ako bike opierať kdesi o stenu alebo na zem klásť, hoc stojan pôsobí vizuálne rušivo, mne ti nejako extra neprekáža...
yaaay, oni ich konečne pridali akože za mňa, geometria tej X90tky je super. Relatívne dosť vysoko, krátky reach, prečo nie. Len potom nechápem, prečo o tom hovorili ako o nejakom závodnejšom gravlei ... nevadí. O výbave tu bolo už asi dosť diskusie.
yaaay, oni ich konečne pridali akože za mňa, geometria tej X90tky je super. Relatívne dosť vysoko, krátky reach, prečo nie. Len potom nechápem, prečo o tom hovorili ako o nejakom závodnejšom gravlei ... nevadí. O výbave tu bolo už asi dosť diskusie.
tak do Soot 90tky sa širšie plášte ako 44mm nezmestia, problém nie je ani tak zadná stavba ale vidlica.... Kolesá fabrické osadenie, plášte thundero 44mm a reálna šírka plášťa 45,8 mm.
Hej hej, na X 80tke sú nové ráfiky, 622x25 čo je super. Ich prívlastok SL nekomentujem, váha by ukázala pravdu. Náboje sa asi nezmenili, stále tam vidím Novatec - nič proti, len asi zmena nenastala.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
SKS SPEEDROCKER sada blatníkov, 28"
43,99 €
MOC 57,99 €SKS Raceblade Long sada blatníkov, 28", čierna
44,99 €
MOC 46,99 €Na SOOT 70ke mam blatniky Force Aluflex 48. Montaz bez problemov. Prakticky bolo treba iba dodane vzpery prisposobit na vhodnu dlzku.
akože nič moc, ráfky stále tie isté...konečne aspoň integrovaná kabeláž..
x50 je len nová farba.
akože nič moc, ráfky stále tie isté...konečne aspoň integrovaná kabeláž..
x50 je len nová farba.
Uz sa tu niekde pisalo, ze praveze rafiky su nove. podla specky vyzeraju ze si sirsie 25mm a maju dovatok SL, cize asi superlite, takze lahsie