Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
ja som bol vcera na Pezinskej babe, cervena TZ bola celkom OK az na par miest s kasovitym snehom a obcasnym blatom. Najhorsie blatove miesto bolo na tom poslednom stupani na Kozi chrbat od BK. Konske hlavy smerom dole som radsej tlacil koli ladu ale asi by sa dalo krajom prejst. Obchadzka bola komplet pod snehom a cast som radsej tiez tlacil aby ma to nestiahlo do rokliny Ako bonus zavreta chata korenny vrch aj ked sa cez den lyzovalo a na parkovisku boli auta - na tabuli mali napisane ze pondelky zatvorene, utorok-piatok podla objednavky a vikendy otvorene (januar 2025).
caute, pocas vcerajsieho mordoru kamos vytratil doklady, tak ak niekto pojdete koziarkou alebo patbojarom a nahodou najdete obal s dokladmi, dajte echo, poviem mu (doklady na meno Juraj H.)... prip. mu ich hodte do schranky podla adresy inak musi vybavovat na policii :/
Dnes mäkko, miestami suchšie, ale väčšinou mokro. Trocha blata nevadí. Nešmýka sa, pneu majú grip, ale treba aj viac pedálovať. Na obchvate za Zlatou studničkou je kopec nového štrku, zle sa tam ide. Pod traverzom Somára sú padnuté stromy (nedajú sa obísť), aj za Kozím chrbátom je padnutý strom (dá sa obísť).
Od Somára po BK žiadny sneh. Traverz KH som nešiel, tam sneh asi bude, lebo tam nesvieti slnko takmer vôbec. Za BK od sv. Jozefa po Dušičky samé blato a rigoly od LKT, ale tým, že je mäkko, nie sú nebezpečné. Btw, videl som jedného bajkera pod Somárom na SUP len v kraťasoch, mne by bola ešte zima.
to uz fakt hore zmizla vsetka brecka? no vyborne, ide to rychlo
ved este vcera sem juliusv daval snehove fotky
musim sa priznat ze som odfotil vsetky snehove useky po ceste
ale ten dazd v kombinacii s teplotou 10+ to museli podla mna roztopit, ak sa nic zavazneho nestane pojdem to dnes skontorlovat. Strk za Zlatou studnickou znamena ze tadial idu zvazat drevo, bude asi chvilu trvat kym sa to ujazdi.
Trail report:
Slalomka sa prasi,krasnansky takmer prasi,TBK 2-3 plne zjazdne 80% suchy,nieje tam voda len v niektorych zatackach a klopkach je take mazle blatko,takze netreba tam ist naplno,zajtra sa tam bude tiez prasit na vacsine
Dnes kontrola stavu hrebena BK-PB, sneh aj vacsina blata su prec. Chata korenny vrch otvorena a vysypany strk pred Zlatou studnickou celkom OK, podla mna to za chvilu nakladiaky ujazdia. Zlta TZ od Dusiciek smerom na BK totalna katastrofa.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
musim sa priznat ze som odfotil vsetky snehove useky po ceste
ale ten dazd v kombinacii s teplotou 10+ to museli podla mna roztopit, ak sa nic zavazneho nestane pojdem to dnes skontorlovat. Strk za Zlatou studnickou znamena ze tadial idu zvazat drevo, bude asi chvilu trvat kym sa to ujazdi.
Pripadne vie niekto otváracie hodiny?
Dik
Otváračka do 17:00
Slalomka sa prasi,krasnansky takmer prasi,TBK 2-3 plne zjazdne 80% suchy,nieje tam voda len v niektorych zatackach a klopkach je take mazle blatko,takze netreba tam ist naplno,zajtra sa tam bude tiez prasit na vacsine
Svätý Jur, Okres Pezinok, Bratislavský kraj, Slovensko
https://mapy.cz/s/lodabunavo