Presne ako pises, skor slo o zajazdove autobusy na nejake predstavenie. Kludne to mohol natocit iny den a teraz sa toho dezole scena chyta. Ja som dnes zachytil obrazok s nejakymi hviezdami z Hollywoodu a pri kazdej postavicke suma v XY milionoch dolarov ako odkaz ze za kolko dolarov propaguju Zelenskeho vo svete. Proste ludia dokazu toto zdielat a verit tomu.
tak to aj vysvetluje, preco tam mal typek na FB vypnute pridavanie komentarov. Chcel som mu tam jeden nechat , ale holt, nedalo sa....Ale na 2500 lajkov to aj tak stacilo. Tá moja matka odlajkne barsjake h....o
Takto je to s tou vacsinou na SK...nestaram sa, neriesim az pokedy sa to nezacne tykat mna, akonahle sa tyka mna prezentujem to ako problem vsetkych, pretoze dnes sa to stalo mne a zajtra sa to moze vam.
Otazke znie, kde boli tito ludia, ked sa to dialo inym, preco boli vzdy apoliticki a zrazu uz nie su, ked im hrozi, ze im stat vyvlastni ich domov. Tato pstrosia taktika, ze nevidim zlo, nepocujem zlo ich vo finale doviedla k tomu, ze ich dom bude (mozno) zatopeny.
Môj obľúbený citát, ktorý v dnešnej dobe naberá na obrátkach 👍
Nakoniec vám budú vládnuť tí najneschopnejší z vás. To je trestom za neochotu podieľať sa na politike.
Citát pripisovaný gréckemu filozofovi Platónovi (428 – 328 pr. n. l.)
Asi je povrch tenisovych lopticiek z “grafenovych vlakien” a tie vas ako hovori Oskar dose.. viac ako herak, inak si neviem vysvetlit to obrovske zatupenie SVK tenistov s dezole nazormi. Vid najnovsie Klizan
Keďže o Klizanovi som nic nepocul, tak som doštudoval: najskor oznameny rozchod s priateľkou exmoderatorkou, potom navazanie sa do studenta Omanika, filmu/herca Ondrika, vecera s Bombicom...
Ťažký zivot (ex)tenistu
Keďže o Klizanovi som nic nepocul, tak som doštudoval: najskor oznameny rozchod s priateľkou exmoderatorkou, potom navazanie sa do studenta Omanika, filmu/herca Ondrika, vecera s Bombicom...
Ťažký zivot (ex)tenistu
Stary znamy primitiv, majster svetla vo vsetkom. Kandidoval za starostu Petrzalky za Hlas a Smer s nehorazne velkou kampanou. Totalne pohorel, uplne fiasko. Jeho kvalifikacia? Vacsinu zivota buchal raketou do lopticky s roznymi vysledkami.
Mozno to bude tym, ze tenisti su vysoko individualni sportovci. Musia mat odolnu mentalitu a extremne sebavedomie. No a potom sa rozdelia na dve skupiny. Jedna skupina s intelektom s tym dokaze narabat vyborne (napr. Federer), druha skupina bez intelektu ale s obrovskym sebavedomim je priklad Klizana alebo Tabak. Nulova sebareflexia, za ich neuspechmi treba hladat neprajnikov okolo, v ziadnom pripade to nemoze byt ich neschopnostou. A ohybanie reality (ked napr. Tabak povedala, ze ma sice len 13k followerov, ale v jej hlave je to 130 milionov).
A napisal aj list do kremla aby sme vedeli aj to, komu prispela ruZZka vlada?
Ak nie, tak list by mohol poslat kapitan semafor, sam tvrdil ze ma velmi dobre vztahy s lavorom.
Mal radsej napisat Jeziskovi, nech prinesie pod stromcek vyrovnany statny rozpocet a jemu o jednu mozgovu bunku viac, lebo s tymi dvomi co mu este zostali, vela vody nenamuti.
Dobre takze sudruh "napisal" list kamosovi za velku mlaku. Teraz mu Elon odpovie hned zajtra rano a k listu bude aj priloha z excelu kde bude mat sudruh v tabulach s kolacovym grafom vyznacene kolko ktora mimovladna organizacia dostavala dolarikov z USA. Kristova dobrota *facepalm*
Ten dopis už len začína a dristom. "Vážený pán minister Elon Musk". On nezastáva žiadnu politickú funkciu. Musk však ovplyvňuje politiku nepriamo cez svoje spoločnosti, lobbing a verejné vyjadrenia. Jeho pozícia u Trumpa je poradenská. Nebol potvrdený senátom do žiadnej výkonnej funkcie , jeho pozícia je na urovni poradcu administrarívy Trumpa. On nie je minister.
Ľudia, nevenujte tomu pozornosť. Agent RF to robí presne pre to - aby ste sa rozhorčovali nad listom "ministrovi" Muskovi a mene pozornosti venovali úpadku štátu ... a tiež to ocenia jeho voliči, ktorí pritom vôbec nechápmu kontexty... Treba to zaregistrovať a zapamätať a potom sa venovať niečomu užitočnejšiemu.
Jaroh
keď bol Fico v opozícii, mal každý deň tlačovku a komentoval absolútne všetko. Či už to bolo dobré, alebo zlé, vyjadroval k všetkému a ľudia na to reagovali. Nevidím najmenší dôvod mu to uľahčovať tým , že tomu nemáme venovať pozornosť. Treba venovať pozornosť absolútne všetkému, čo ten paznecht povie a patrične mu to nechať vyžrať do posledného sústa a otrepať mu to o tu jeho hranatú hlavu. Hneď a okamžite, aby sa na to nezabudlo, lebo sa to stratí v čase a ľudia na to zabudnú. O to jemu ide.
Opozícia je zatiaľ dosť taká jalova. Nevie určovať témy, ale na takéto balóniky musí reagovať okamžite.
yoyomi, samozrejme, neberiem ti to. Len skrátka sú to iba rituálne tančeky na odpútanie pozornosti, vyrábanie fejkovej agendy, podhadzovanie kosti psom, nech sa o ňu trhajú. O tom, či chcú buzerovať mimovládky alebo nie, už majú rozhodnuté (resp. sa určite nebudú rozhodovať na základe informácií od USAID) a toto je iba odpútavaie pozornosti, nič viac.
Ale samozrejme, ak na to máš mentál a čas , tak o tom diskutuj do mrte, no problem.
Neviem diskutovať do mrte.
Je mi jasné, že sú to kosti a oni majú dlhodobý plán ako variť žabu. ( Viď Kaliňák na chate a jeho vyjadrenia akú majú ľudia pamäť). Skôr mi ide o to, aby si ľudí nenabádal na nezáujem, alebo nevenovanie pozornosti, lebo sú to len "kosti". Už tu jeden taký je, čo nám odporúča sa ísť radšej bicyklovať . Verím tomu, že aj ty máš záujem žiť lepšie a si ochotný pre to niečo spraviť , ale prosím ťa nie tým, že budeš bagatelizovať akože tanečky a kosti.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak to aj vysvetluje, preco tam mal typek na FB vypnute pridavanie komentarov. Chcel som mu tam jeden nechat , ale holt, nedalo sa....Ale na 2500 lajkov to aj tak stacilo. Tá moja matka odlajkne barsjake h....o
Takto je to s tou vacsinou na SK...nestaram sa, neriesim az pokedy sa to nezacne tykat mna, akonahle sa tyka mna prezentujem to ako problem vsetkych, pretoze dnes sa to stalo mne a zajtra sa to moze vam.
Otazke znie, kde boli tito ludia, ked sa to dialo inym, preco boli vzdy apoliticki a zrazu uz nie su, ked im hrozi, ze im stat vyvlastni ich domov. Tato pstrosia taktika, ze nevidim zlo, nepocujem zlo ich vo finale doviedla k tomu, ze ich dom bude (mozno) zatopeny.
Môj obľúbený citát, ktorý v dnešnej dobe naberá na obrátkach 👍
Nakoniec vám budú vládnuť tí najneschopnejší z vás. To je trestom za neochotu podieľať sa na politike.
Citát pripisovaný gréckemu filozofovi Platónovi (428 – 328 pr. n. l.)
Ťažký zivot (ex)tenistu
https://x.com/Posledniskaut/status/1888596736215593374
Ťažký zivot (ex)tenistu
Stary znamy primitiv, majster svetla vo vsetkom. Kandidoval za starostu Petrzalky za Hlas a Smer s nehorazne velkou kampanou. Totalne pohorel, uplne fiasko. Jeho kvalifikacia? Vacsinu zivota buchal raketou do lopticky s roznymi vysledkami.
A ze Klizan je zakomplexovany uboziak vieme uz davno. Prekliajte si tuto galeriu s jeho vyjadreniami po volbach, Predpokladam, ze PS vini zo svojho debaklu vo volbach. Je to seria asi 11 screenshotov
https://sport24.pluska.sk/gal/ostatne/ostatne/sportovci-reaguju-volby-jedni-smutia-klizan-tesi-tenista-drsne-podal-progresivcov/9
https://hnonline.sk/slovensko/96194026-fico-poslal-list-elonovi-muskovi-chce-sa-stretnut-a-zistit-ktorym-mimovladkam-prispela-americka-vlada
Ak nie, tak list by mohol poslat kapitan semafor, sam tvrdil ze ma velmi dobre vztahy s lavorom.
https://dennikn.sk/4458901/ficova-sestra-navrhla-u-zilinku-ako-po-otvorenom-liste-zavriet-usta-psychologom/
keď bol Fico v opozícii, mal každý deň tlačovku a komentoval absolútne všetko. Či už to bolo dobré, alebo zlé, vyjadroval k všetkému a ľudia na to reagovali. Nevidím najmenší dôvod mu to uľahčovať tým , že tomu nemáme venovať pozornosť. Treba venovať pozornosť absolútne všetkému, čo ten paznecht povie a patrične mu to nechať vyžrať do posledného sústa a otrepať mu to o tu jeho hranatú hlavu. Hneď a okamžite, aby sa na to nezabudlo, lebo sa to stratí v čase a ľudia na to zabudnú. O to jemu ide.
Opozícia je zatiaľ dosť taká jalova. Nevie určovať témy, ale na takéto balóniky musí reagovať okamžite.
Ale samozrejme, ak na to máš mentál a čas , tak o tom diskutuj do mrte, no problem.
Je mi jasné, že sú to kosti a oni majú dlhodobý plán ako variť žabu. ( Viď Kaliňák na chate a jeho vyjadrenia akú majú ľudia pamäť). Skôr mi ide o to, aby si ľudí nenabádal na nezáujem, alebo nevenovanie pozornosti, lebo sú to len "kosti". Už tu jeden taký je, čo nám odporúča sa ísť radšej bicyklovať . Verím tomu, že aj ty máš záujem žiť lepšie a si ochotný pre to niečo spraviť , ale prosím ťa nie tým, že budeš bagatelizovať akože tanečky a kosti.