Dve trubky sa našli😆😁
10.02.2025 - 11:50:26
01
Nezastavi sa ten nas Robert, nezastavi

https://hnonline.sk/slovensko/96194026-fico-poslal-list-elonovi-muskovi-chce-sa-stretnut-a-zistit-ktorym-mimovladkam-prispela-americka-vlada
10.02.2025 - 16:58:13
00
A napisal aj list do kremla aby sme vedeli aj to, komu prispela ruZZka vlada?
Ak nie, tak list by mohol poslat kapitan semafor, sam tvrdil ze ma velmi dobre vztahy s lavorom.
10.02.2025 - 17:14:36
021
Mal radsej napisat Jeziskovi, nech prinesie pod stromcek vyrovnany statny rozpocet a jemu o jednu mozgovu bunku viac, lebo s tymi dvomi co mu este zostali, vela vody nenamuti.
10.02.2025 - 18:10:11
08
Dobre takze sudruh "napisal" list kamosovi za velku mlaku. Teraz mu Elon odpovie hned zajtra rano a k listu bude aj priloha z excelu kde bude mat sudruh v tabulach s kolacovym grafom vyznacene kolko ktora mimovladna organizacia dostavala dolarikov z USA. Kristova dobrota *facepalm* :D
10.02.2025 - 18:14:41
01
Ten dopis už len začína a dristom. "Vážený pán minister Elon Musk". On nezastáva žiadnu politickú funkciu. Musk však ovplyvňuje politiku nepriamo cez svoje spoločnosti, lobbing a verejné vyjadrenia. Jeho pozícia u Trumpa je poradenská. Nebol potvrdený senátom do žiadnej výkonnej funkcie , jeho pozícia je na urovni poradcu administrarívy Trumpa. On nie je minister.
10.02.2025 - 18:25:09
08
Ľudia, nevenujte tomu pozornosť. Agent RF to robí presne pre to - aby ste sa rozhorčovali nad listom "ministrovi" :D :D Muskovi a mene pozornosti venovali úpadku štátu ... a tiež to ocenia jeho voliči, ktorí pritom vôbec nechápmu kontexty... Treba to zaregistrovať a zapamätať a potom sa venovať niečomu užitočnejšiemu. :-)
10.02.2025 - 18:32:05
02
Vitajte v totalite, už v nej sme
https://dennikn.sk/4458901/ficova-sestra-navrhla-u-zilinku-ako-po-otvorenom-liste-zavriet-usta-psychologom/
10.02.2025 - 18:43:07
04
Jaroh
keď bol Fico v opozícii, mal každý deň tlačovku a komentoval absolútne všetko. Či už to bolo dobré, alebo zlé, vyjadroval k všetkému a ľudia na to reagovali. Nevidím najmenší dôvod mu to uľahčovať tým , že tomu nemáme venovať pozornosť. Treba venovať pozornosť absolútne všetkému, čo ten paznecht povie a patrične mu to nechať vyžrať do posledného sústa a otrepať mu to o tu jeho hranatú hlavu. Hneď a okamžite, aby sa na to nezabudlo, lebo sa to stratí v čase a ľudia na to zabudnú. O to jemu ide.
Opozícia je zatiaľ dosť taká jalova. Nevie určovať témy, ale na takéto balóniky musí reagovať okamžite.
10.02.2025 - 18:48:45
019
yoyomi, samozrejme, neberiem ti to. Len skrátka sú to iba rituálne tančeky na odpútanie pozornosti, vyrábanie fejkovej agendy, podhadzovanie kosti psom, nech sa o ňu trhajú. O tom, či chcú buzerovať mimovládky alebo nie, už majú rozhodnuté (resp. sa určite nebudú rozhodovať na základe informácií od USAID) a toto je iba odpútavaie pozornosti, nič viac.
Ale samozrejme, ak na to máš mentál a čas , tak o tom diskutuj do mrte, no problem. :-)
10.02.2025 - 19:12:50
01
Neviem diskutovať do mrte.
Je mi jasné, že sú to kosti a oni majú dlhodobý plán ako variť žabu. ( Viď Kaliňák na chate a jeho vyjadrenia akú majú ľudia pamäť). Skôr mi ide o to, aby si ľudí nenabádal na nezáujem, alebo nevenovanie pozornosti, lebo sú to len "kosti". Už tu jeden taký je, čo nám odporúča sa ísť radšej bicyklovať . Verím tomu, že aj ty máš záujem žiť lepšie a si ochotný pre to niečo spraviť , ale prosím ťa nie tým, že budeš bagatelizovať akože tanečky a kosti.
10.02.2025 - 19:35:01
04
arrow_leftdislukas napísal:
Dobre takze sudruh "napisal" list kamosovi za velku mlaku. Teraz mu Elon odpovie hned zajtra rano a k listu bude aj priloha z excelu kde bude mat sudruh v tabulach s kolacovym grafom vyznacene kolko ktora mimovladna organizacia dostavala dolarikov z USA. Kristova dobrota *facepalm* :D

kedze je nas pan Hranol velavazeny hrac svetovej geopolitiky, tak Musk s odpovedou dlho nevahal :party: :lol:
https://x.com/Johny_freedom22/status/1889014808122450221?t=Z-XATWRV3p3ZS1ysIty_UA&s=08

pbs.twimg.com
10.02.2025 - 20:16:31
121
arrow_leftBikerChorche napísal:

Fico sa na financovanie pozerá ako sme počuli v legendárnej nahrávke:
„Dúfam, že to nikto nepočúva. Zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci.“
a preto aj pri mimovládkach automaticky predpokladá černotu.
A pritom by stačilo požiadať mladého Erika, možno by zvládol vygoogliť výročné správy :?:

hajlujúci Elon teraz naňho nebude mať čas, rieši americké štátne agentúry
a ide tiež vypnúť Voice of America a Radio Free Europe
https://dennikn.sk/minuta/4458909/
10.02.2025 - 20:26:27
01
arrow_leftjohnnySVK napísal:
NO jooo..SRANDICKY. Keby len autobusy, ale aj trolejbusy, elektricky.. Samozrejme, ze som nemal na mysli MHD......Tento Dezodorand kameroval nejake dialkove autobusy pred SND. Dalsia vec je , ci to naozaj bolo v den protestu kamerovane....Ci to len neboli nejake zajazdove autobusy.....Tak len preto som sa pytal, ci nahodou niekto nevie nieco o tom videu a autobusoch.

V piatok bol v cinohre Konformista (hlavna postava Juraj Loj), okrem toho druhe predstavenie cinohry v štúdiu a aj opera Carmen
10.02.2025 - 21:32:57
00
arrow_leftyoyomi napísal:
Neviem diskutovať do mrte.
Je mi jasné, že sú to kosti a oni majú dlhodobý plán ako variť žabu. ( Viď Kaliňák na chate a jeho vyjadrenia akú majú ľudia pamäť). Skôr mi ide o to, aby si ľudí nenabádal na nezáujem, alebo nevenovanie pozornosti, lebo sú to len "kosti". Už tu jeden taký je, čo nám odporúča sa ísť radšej bicyklovať . Verím tomu, že aj ty máš záujem žiť lepšie a si ochotný pre to niečo spraviť , ale prosím ťa nie tým, že budeš bagatelizovať akože tanečky a kosti.

Joj, tak to som sa zle vyjadril, sorry. Chcel som povedať, že neplytvajme energiou na také somariny ako je list Muskovi a venujme pozornosť, úsilie a zdroje naopak tým dôležitým veciam.
10.02.2025 - 21:41:03
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up