Niečo z domácej produkcie,videl a počul som ich naživo v 2019,na koncerte Powerwolf,priznám sa,že ktovieaký dojem na mňa neurobili,vidím že vymenili speváčku(veľká škoda,že sa to úplne minulo účinkom) ako môžem napísať, že táto inak veľmi vydarená skladba by by potrebovala speváčku rangu Gabby Gun,aby to malo ten správny drajv. Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
ked Ti je smutno, ze Phil Lynott odisiel v tak mladom veku a po dlhych rokoch narazis na reinkarnaciu
ku tomu stacilo vidiet vo videoklipe firebirda s 3 minihumbuckermi a vyvrcholenie bolo dokonané Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Na Spotify mi zo3 mesiace svieti Top Artist: PATRIARKH/Batushka
Tazko cosi vybrat, tie albumy sa pocuvaju cele ako pribeh Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Viem ze tam cosi mali, neriesim, ja len konzumujem produkty
...zrovna dnes som isiel uchom kuk, ze co to ta Cristina Scabbia vlastne spieva za muziku a zrovna dnes novy album.
A vobec nie zle Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://kultura.sme.sk/c/23413159/koncerty-a-festivaly-na-slovensku-a-v-okoli-2025.html
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
ku tomu stacilo vidiet vo videoklipe firebirda s 3 minihumbuckermi a vyvrcholenie bolo dokonané
Všade je HYPE okolo novej verzie NOSFERATU.
Ja som ho teda nevidel. A neviem , či si ho pozriem. Na niektoré veci som old school .
V posledných dňoch fičím na Bert and Friends - strašne v pohode česká feel good hudba.
suhlas, a aktualne toci radio FM aj ich novsiu Superhad.
Ten clovek je talent.
a tiez starsia Lupanarium je fajn
https://www.youtube.com/watch?v=oHHEBCminME
něco něco – Všechno se rozpadá
https://www.youtube.com/watch?v=u50TFZqzFuM
Internety vravia, ze spevacka posobila aj v Neřvi mi do ucha
Song 30 (Song for Klinika)
https://www.youtube.com/watch?v=AaQvbsTTgV0
Tazko cosi vybrat, tie albumy sa pocuvaju cele ako pribeh
...zrovna dnes som isiel uchom kuk, ze co to ta Cristina Scabbia vlastne spieva za muziku a zrovna dnes novy album.
A vobec nie zle
Jasne, LC poznám , haha . Sa čudujem že ešte hrávajú-.-
Ja teraz počúvam, takýto lahodný HARSH-AGGROTECH/EBM ELECTRO