ahojte ak mate niekto skusenost poradte mi ake tretry si mam kupit na cestak bicyklujem len rekreacne preto by som chcel nieco v com sa da aj ako tak chodit
Dakujem.
Ja mam Fizik R5 a som velmi spokojny. Chvilu som si na ne zvykal, kedze pre mna to bola podstatne tvrdsia podrazka, nez aku som kedy predtym jazdil, ale teraz je to uz v pohode. Akurat tej cene nerozumiem. Ja som ich dokazal kupit za 100$ , na oficialnej stranke ich maju za 150E a Ty najdes niekde starsi model za 200?
Este ma napadlo, jedina vec, co mi na nich vadi, je, ze nemaju otvor na vetranie zo spodu. Ale inak su odvetrane dost dobre.
Čaute, idem si po radu... možno to sem úplne nepatrí, ale... dnes som sa dal na výmenu kufrov na cestných s-phire-och. Boli tam už dlhšie a zmokol som v nich asi 726x. Takže hrdza úradovala. Stala sa taká vec, že šróby sa samozrejme zakusli a odlomili sa od toho protikusu čo je v tretrách. Išlo to úplne ľahko, ani som nemusel použiť silu. A teraz otázka, myslíte že sa dá niekde ten protikus objednať? Tu v e-shope nič také nie je a Aliexpress som zatiaľ pozrel len tak v rýchlosti, ale bez výsledku. Napadlo ma, či nemáte niekto podobnú skúsenosť.
Tiež ma to napadlo ale obávam sa že by to dopadlo podobne keďže kufre by museli ísť tiež dole. Tak zatiaľ používam tie staršie. Ale našiel som na nete tie vložky tak už sú objednané
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Este ma napadlo, jedina vec, co mi na nich vadi, je, ze nemaju otvor na vetranie zo spodu. Ale inak su odvetrane dost dobre.