Všetko máme pripravené a postupne, ako sa jednotlivé procesy budú schvaľovať organizátormi, sponzormi, ochranármi, grafikmi, fotografmi ... skrátka všetkými, ktorí pre Vás pripravujú toto zaujímavé podujatie, tak postupne to budeme dávať na INET
Oficiálnu stránku maratónu nájdete na:
http://www.xcmaraton.sk
Takže tešte sa, na Cyklomaratóne Slovenský raj som začal s bikom, lebo ma zaujala atmosféra, ktorá tam bola. Vtedy som tam bol ako účastník, ktorý chcel vyhrať v tombole tretry
Teraz som ako organizátor ktorý ... ale to je už iný príbeh, ktorý teraz začína.
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 28. 6. 2024 o 11:33
posledný komentár: 24. 5. 2024 o 10:15
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 7. 10. 2011 o 13:49
okey poznate to ste miestny aj ked ja som vazne zvazoval isowind..nevadi smnad na rok bude teplejsie..ostanu useky co budu lakat..bereim to vyletne a tesims a specialne na ten polovnicky bufet..otazka masko bude zo zveriny ci z pretekarov?:D
Mäsko bude z chrtov
Poriadne ovarove koleno a klobasky tam chceme
Poriadne ovarove koleno a klobasky tam chceme
Hey Dutch tak ides ci nie???
aaaaaaaa shikmo ma predbehol a uz vybavuj skoda neist.
tak to bolo naraz ty beťár
a vy chcete akym vlakom o pol3 ist-tym ICckom????-tam bajky nedostanete-ci si myslel ten o 15:30(29..?)
Shickmo, kebyze idem sam, v pohode by som Ta zobral, ale traja s batozinou + biky sa do toho acka nevojdeme
ak to stihnem isiel by som tiez,ale asi skor ten po3tej-nepojdeme spolu??
EDIT: paradnych 9 stupnov a mrholenie nam hlasia
-kolko km je to z Popradu asi?
-je to lahka cesta,alebo treba naku mapku??(pojdem z batohom a pridem do >PP asi o 18.30)
-Petos-bude pred startom moznost naplnit iontak???alebo si treba zobrat?
diky zatial!
Potme treba ale urcite svetlo, lebo sa ide aj hlavnym tahom PP-SNV
EDIT: paradnych 9 stupnov a mrholenie nam hlasia
Zajtra dam aktualne info zo stavu trate. Dnes som bol testnut teren v okoli mesta. Je to OK. Polne cesty s ujazdenym koridorom su mierne vlhke, mlaky obschnute tz v mlakach cca 1 cm suchsieho nelepiveho blata. Lesne cesty so zmiesanym povrchom bezproblemove vlhke a v urcitych pasazach v stupani klzke. Teplota o 16.00 vo vyske 460 m 9°C vo vyske cca 900M 13°C . Momentalne je u nas polojasno s teplotou 9°C. Ak zajtra nezaprsi bude teren perfektny = nebude sa prasit. Co sa tyka obutia vzadu mam Schwalbe Albert a vpredu Smart sam. No problem.
Pocuj, nemas tie plaste obute naopak? Albert by mal byt vpredu a SS vzadu