Bohvie koho a co nam dokturek v tom vikendovom domceku preparuje... Kazdopadne mna uz do sanitky bez boja a pri vedomi nedostanu. Nejake obranne paralyzery parkside nerobi? Vlastne to sem radsej nepiste, lebo ich ramon vykupi a potom sme uz uplne nahrati.
Mne dnes dosiel ten performance reflektor; kupil som ho "z nadsenia", bez pozretia recenzii; ved ked mam rad baterky (svetidla), akumulatorov mam nadostac, a tych 10k lumenov musi byt bomba... ale je to strasna ozruta
Jezus Nekúpil. Bola by rovnako nevýkonná ako tá čo už doma mám od iného "výrobcu".
Ale majú čo dohánať! V ponuke nemajú žiadne krovinorezy a tujarezy a na to som ja fetiš......... .
Tak potom neviem co presne cakas od aku pily. Lidl elektricka pila 2,2 kW ma rychlost retaze 15 m/s a Lidl aku pila vie ist az po 25 m/s. Cize podla mna je ten vykon na aku pilu nad ocakavania.
Na bruske som mal problem s vypinacom. Mali ste niekto podobny problem?
Kedze som ju prave potreboval, tak som namiesto reklamacie len vypinac rozobral vycistil a zlozil. Ale zblblo to opat a uz sa to nedalo opravit. Netusim ci to sposobil len prach. Tak som vymenil vypinac - identicky maju na ALI za par drobnych.
Takze Ty popilis take iste alebo väcsie mnozstvo dreva s rychlostou retaze 6 m/s, ako ja s rychlostou retaze 25 m/s. OK.
Pokiaľ bude mať píla rýchlosť 6m/s a výkon 0,1W a píla s rýchlosťou 25m/s výkon tiež 0,1W tak nimi popíliš rovnaké množstvo dreva. (pri uvedenom výkone to bude asi nula)
Ak bude mať prvá výkon 3kW a druhá výkon 4kW, tiež nimi popíliš rovnaké mnozstvo dreva.
Nechajme to tak. Je to fyzika a tá ti nejak dnes nejde.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
PARKSIDE PERFORMANCE® Aku rázový uťahovák PASSP 20-Li C4 – bez akumulátora https://www.lidl.sk/p/parkside-performance-aku-razovy-utahovak-passp-20-li-c4-bez-akumulatora/p100382617
Nazdar baterkári od Svarcenegra. Za 9,90€
https://www.mtbiker.sk/forum/post2098009.html#p2098009
P.S. Pilu si kupil?
Ale majú čo dohánať! V ponuke nemajú žiadne krovinorezy a tujarezy a na to som ja fetiš......... .
A k tym krovinorezom: https://www.lidl.sk/p/parkside-performance-aku-krovinorez-2-v-1-ppfsa-40-li-c2-bez-akumulatora/p100374417
Na bruske som mal problem s vypinacom. Mali ste niekto podobny problem?
Kedze som ju prave potreboval, tak som namiesto reklamacie len vypinac rozobral vycistil a zlozil. Ale zblblo to opat a uz sa to nedalo opravit. Netusim ci to sposobil len prach. Tak som vymenil vypinac - identicky maju na ALI za par drobnych.
Pokiaľ bude mať píla rýchlosť 6m/s a výkon 0,1W a píla s rýchlosťou 25m/s výkon tiež 0,1W tak nimi popíliš rovnaké množstvo dreva.
Ak bude mať prvá výkon 3kW a druhá výkon 4kW, tiež nimi popíliš rovnaké mnozstvo dreva.
Nechajme to tak. Je to fyzika a tá ti nejak dnes nejde.