Normálne na páčke a strmeni je skrutka..tam napcháš striekačky s adekvátnou koncovkou a preleješ olej. Aj základné LH4 brzdia solídne ,ale toto musí ísť luxusne.
jj tie Marva vyzeraju dobre, ale uz od pohladu viem, ze by som sa snimi niekde v terene zadrhol.
dekac ma k tomu zaujimavy pristup - su malinke (25g-35g - tak na 2 zahryznutia, alebo ju narves do ust aj celu) je v nich okolo 20g sacharidov, je to na jemno pomlete, dobre sa jedia, obal sa dobre otvara za jazdy. a ked si dam hruskove zele, tak chuti naozaj ako hruska (nie ako haribo a pod.). datlove som si chcel uz davno robit doma sam, no nikdy som sa k tomu nedokopal. cena neohuri, ale myslim ze stoja za pozornost. hlavne ked som vsetkeho uz prejedeny a zrazu objavim toto
decke kapsicky som skusal - nejak mi to moc nedavalo, vela odpadu, zle sa to vozilo. okrem toho dekac ma aj ovocne pyre
gely akosi nemozem, pre mna je naj zele, datle su tiez super
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Race Face Turbine R35
Lewis Bleed Kit.
Lewis Bleed Kit.
tie pačky sú krásne spravene a vlastne aj strmene.. nechápem ako sa to odvzdušňuje...
https://marva.sk
https://potravinydomov.itesco.sk/groceries/sk-SK/products/2005105015090
A ionťák od Edgaru hlavne kvôli tej jemne slanej chuti
https://www.edgarpower.sk/p/isotonic-drink-citron
A potom deti v skolke nemaju co na desiatu
dekac ma k tomu zaujimavy pristup - su malinke (25g-35g - tak na 2 zahryznutia, alebo ju narves do ust aj celu) je v nich okolo 20g sacharidov, je to na jemno pomlete, dobre sa jedia, obal sa dobre otvara za jazdy. a ked si dam hruskove zele, tak chuti naozaj ako hruska (nie ako haribo a pod.). datlove som si chcel uz davno robit doma sam, no nikdy som sa k tomu nedokopal. cena neohuri, ale myslim ze stoja za pozornost. hlavne ked som vsetkeho uz prejedeny a zrazu objavim toto
decke kapsicky som skusal - nejak mi to moc nedavalo, vela odpadu, zle sa to vozilo. okrem toho dekac ma aj ovocne pyre
gely akosi nemozem, pre mna je naj zele, datle su tiez super