Ano, je to take dvojca len bez toho puzdra do krku vidlice. Ja som to potrebujem na cestak, takze Oneup by som nemal kam strcit.
Mne sa to este stale nechcelo instalovat takze nosim len ten multi tool od One Up inak kamos co ma Treka tak Bontrage vyraba velmi podobny mini multitool asi to bude z jednej cinskej fabriky
Ale je fakt sikovny aj sa s nim dobre robi.
skynet Hlavným podnetom na vyskúšanie bolo, že moja pumpa s dual hlavou (na presta aj auto ventil) začala blbnúť a po pripojení presta ventilu mi stále fúkala z otvoru pre auto ventil. Najprv som to riešil redukciou na autoventil, ale parkrát sa mi stalo, že pri odskrutkovaní redukcie sa povolilo aj jadro presta ventilu a unikol vzduch z plášťa. Začal som hľadať novú hlavu na pumpu a našiel som túto novinku. Má umožňovať jednoduchšie napojenie pumpy na ventil (len nacvaknutie), v balení je aj adaptér s rozmerom auto ventilu (takže je použiteľný s mojou terajšou pumpou a aj sadou na hustenie autopneumatík ku kompresoru).
Sú to prakticky nové jadrá ventilu, ktoré prerobia aktuálny presta ventil na clik. Spätne je to kompatibilné s pumpami na presta ventil. Navyše má mať väčší prietok vzduchu ako presta, takže aj nahadzovanie bezduší (zaskočenie pätiek plášťa) by mohlo byť jednoduchšie. S bezdušovým mliekom to je kompatibilné.
Zatiaľ som to vyskúšal na pneu s dušou na bicykli, ktorý mám doma na trenažéri a vyzerá to fajn.
skynet Hlavným podnetom na vyskúšanie bolo, že moja pumpa s dual hlavou (na presta aj auto ventil) začala blbnúť a po pripojení presta ventilu mi stále fúkala z otvoru pre auto ventil.
Možno to vieš, ale pre istotu poviem:
Zapchaj prstom otvor ktorý chceš použiť a rázne fúkni. Hlava sa prepne.
Automatika totiž prepína na základe protitlaku. Niekedy to nezvláda, napríklad keď fúkaš prázdne koleso...
Automatika totiž prepína na základe protitlaku. Niekedy to nezvláda, napríklad keď fúkaš prázdne koleso...
Ten spôsob poznám, ale zrejme sa mi tam dostala nejaká nečistota alebo mlieko z bezduší, lebo to funguje tak 1x z 5 pokusov. Rozobral som hlavu ako sa dala a prečistil to, ale ja tak to blbne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a gel na striedacku zo zele, zalezi aj od vyjazdu, tak zase zo sportisima toto, je v tom balenych 10 kuskov samostatne https://www.sportisimo.sk/isostar/10x10-g-high-energy-fruit-boost/195334/
Ano, je to take dvojca len bez toho puzdra do krku vidlice. Ja som to potrebujem na cestak, takze Oneup by som nemal kam strcit.
Mne sa to este stale nechcelo instalovat takze nosim len ten multi tool od One Up
Ale je fakt sikovny aj sa s nim dobre robi.
Sú to prakticky nové jadrá ventilu, ktoré prerobia aktuálny presta ventil na clik. Spätne je to kompatibilné s pumpami na presta ventil. Navyše má mať väčší prietok vzduchu ako presta, takže aj nahadzovanie bezduší (zaskočenie pätiek plášťa) by mohlo byť jednoduchšie. S bezdušovým mliekom to je kompatibilné.
Zatiaľ som to vyskúšal na pneu s dušou na bicykli, ktorý mám doma na trenažéri a vyzerá to fajn.
Výhodou je, že prst väčšinou nádem rýchlejšie, ako redukciu.
Ten spôsob poznám, ale zrejme sa mi tam dostala nejaká nečistota alebo mlieko z bezduší, lebo to funguje tak 1x z 5 pokusov. Rozobral som hlavu ako sa dala a prečistil to, ale ja tak to blbne.
Výhodou je, že prst väčšinou nádem rýchlejšie, ako redukciu.
Hej, aj ja, ale niekedy to nepomáha....