viete mi poradiť nejaký dobrý a relatívne dostupný gravel (ideálny pomer cena/kvalita) v cenovej hladine 700 - 1200 €?
Našiel som CTM Koyuk 2.0 (ten stojí niečo cez 1200 €), ale celkom dobré recenzie sú aj na TRIBAN GRVL 120 z Decathlonu ktorý má ale samozrejme horšie komponenty ale za tú cenu to vôbec nie je zlé, prípadne Triban GRVL 520 Subcompact ktorý stojí cca podobne ako Koyuk 2.0.
Ktorý z týchto troch by ste mi odporučili na takú skôr rekreačnejšiu cyklistiku (max 50 - 100 km za víkend)? Prípadne ak máte nejaké tipy na iné gravely v podobnej cenovej hladine kludne skúste poradiť.
Díky. Zrovna Koyuk 1.0 mi príde horší ako ten Decathlonacky Triban 120, to už skôr ten Koyuk 2.0, ale zas tam mu konkuruje ten GRVL 520 Subcompact, ktorý je možné aj lepší
Tento vyzerá v pomere cena/kvalita komponent velmi dobre, možno jediiné mínus mi príde vyššia hmotnosť (11.7 kg na Gravel je celkom dosť)? Farba nie je ideálna, ale nič hrozné
Díky, dizajnovo super. Nevýhoda je že ho skoro u nás nikto nepredáva, ale čo som pozeral komponenty tak to vychádza cca podobne ako Koyuk 2.0 plus tento ma ba 1x11 prevodníík. Možno by som osobne radšej volil 2x10 prevodník ako v prípade Koyuku 2.0
Díky. Zrovna Koyuk 1.0 mi príde horší ako ten Decathlonacky Triban 120
videl si ten 120 naživo? ja keď som videl ten "hračkársky" prevodník prevrátil som oči...
plus nemá pevné osky ako CTM...neviem prečo sa ti zdá lepší...
ale ten SOOT 50 je zaujímavý...
Podľa môjho pomerne rozsiahleho (laického) rešeršovania mi to vyšlo ako najlepší pomer cena/výkon. Ten cez odkaz je síce drahší, ale možno ho ešte niekde nájdeš lacnejšie.
alebo teraz má Decathlon za 699€ Triban RC520 s Microsiftom 2x10, veľa ľudí si ten bike poprerabalo. Je to taký pracant,zaujal ma i buyback Decathlonu,kde ho vieš vlastne odpredať, síce len za poukážku ale i tak fajn
taktiež hľadám niečo a rad by som sa zmestil do tých cca 1200. ale ja by som chcel 1prevodnik jazdím ho aj na MTB a proste mi to vyhovuje. ako ideálny kandidát pre mňa je CUBE Nuroad Pro 2025 teraz s tým novým Shimano cues 1/11 a hydraulikami brzdami. vedeli by ste o niečom podobnom na čo by som sa ešte mohol pozriet??
Preco su gravel bicykle tak drahe? Hovori sa,ze poriadny gravel zacina od 1500€,ale za 1500€ mam naslapane HT mozno aj v karbone,ktore zvladne viac ako gravel a bude mat tiez okolo 10kg
tak v jednom máš pravdu, že za 1500€ si vieš kúpiť pekné XC,ale na tej ceste budeš vždy pomalší oproti gravelu a sú to dva rozdielne bicykle. Gravel si vieš prerobiť i na cestak s druhou sadou kolies,nebude to 100% cestak,ale isto sa mu priblíži a v neposlednom rade to bude aj veľký hype okolo gravelu, ktorý tlačí ceny Hlavne nech tá jazda človeka baví. Rád si prečítam i iné názory.
Preco su gravel bicykle tak drahe? Hovori sa,ze poriadny gravel zacina od 1500€,ale za 1500€ mam naslapane HT mozno aj v karbone,ktore zvladne viac ako gravel a bude mat tiez okolo 10kg
Radiace páky pre gravel/road sú oveľa drahšie ako na MTB.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
CTM Koyuk 2.0 je určite lepšia voľba. A hlavne podporíš domáceho výrobcu.
trebárs také niečo len by to nesmelo mať takú hnusnú zelenú farbu
Neviem ako je to s dostupnostou, kedze to ma novu Shimano Cues gravel sadu.
CTM Koyuk 2.0 je určite lepšia voľba. A hlavne podporíš domáceho výrobcu.
Díky. Zrovna Koyuk 1.0 mi príde horší ako ten Decathlonacky Triban 120, to už skôr ten Koyuk 2.0, ale zas tam mu konkuruje ten GRVL 520 Subcompact, ktorý je možné aj lepší
trebárs také niečo len by to nesmelo mať takú hnusnú zelenú farbu
Tento vyzerá v pomere cena/kvalita komponent velmi dobre, možno jediiné mínus mi príde vyššia hmotnosť (11.7 kg na Gravel je celkom dosť)? Farba nie je ideálna, ale nič hrozné
Neviem ako je to s dostupnostou, kedze to ma novu Shimano Cues gravel sadu.
Díky, dizajnovo super. Nevýhoda je že ho skoro u nás nikto nepredáva, ale čo som pozeral komponenty tak to vychádza cca podobne ako Koyuk 2.0 plus tento ma ba 1x11 prevodníík. Možno by som osobne radšej volil 2x10 prevodník ako v prípade Koyuku 2.0
videl si ten 120 naživo? ja keď som videl ten "hračkársky" prevodník prevrátil som oči...
plus nemá pevné osky ako CTM...neviem prečo sa ti zdá lepší...
ale ten SOOT 50 je zaujímavý...
https://www.axit.cz/sk/k222686_author_ronin/
Podľa môjho pomerne rozsiahleho (laického) rešeršovania mi to vyšlo ako najlepší pomer cena/výkon. Ten cez odkaz je síce drahší, ale možno ho ešte niekde nájdeš lacnejšie.
SOOT 50 som zvažoval tiež btw.
Radiace páky pre gravel/road sú oveľa drahšie ako na MTB.