Ahojte, ktoru z tychto 2 znaciek preferujete? Pytam sa preto lebo som nasiel compagnolo centaur 10sp dualy za 65€ a teraz rozmyslam ci ich mam zobrat alebo dalej hladat nejake shimana (105-ultegra) len ma pri campe zaujima ake mate skusenosti s radenim palcom. Mam soru cize palcom radim ale liši sa ta campa v ergonomike? Diki
Aj ja sa pridávam k obom,na tej Meride je veľmi slušná sada,kúpiť to a prehadzovať tam Campu je podľa mňa trochu divné?Zbytočné?Ak by si chcel takto postupovať,potom by už malo väčší zmysel kúpiť iba rámovú sadu a komponenty si dokúpiť podľa svojho vkusu a všetko to pekne zladiť.Aj táto možnosť tu je.
Keď kúpiš Campu, počítaj aj s novými kolesami alebo orechom, záleží aké kolesá sú na staršom Cannone. V tejto cenovke sú prerábky s finančného hľadiska otázne. Pár stovák dole a tá Merida je v pohode kúpa.
Campa v pohode fachčí aj so Shimano kazetou.
Každopádne kúpiť zakladný cesťák na Sore meniť na tom sadu je z finančného hľadiska nerozumné. Už tú prvotnú investíciu 250e by som ja osobne asi prehodnotil
Ta merida by nebola zlá, to nie, len je to malá velkost rámu, preto som sa pohrával s myšlienkou prehodenia sady na svoj súčasný bike.
Ale ako tak čítam, asi máte pravdu...kúpiť budget bike za 800, investovať 250 a potom ešte ďalších 800€, to sa asi fakt vymyká podstate budget biku a viac oplatí to cele predať a kúpiť niečo lepšie.
Aj mi to prišlo ako *****, no potreboval som si to overiť, že naozaj diky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Každopádne kúpiť zakladný cesťák na Sore meniť na tom sadu je z finančného hľadiska nerozumné. Už tú prvotnú investíciu 250e by som ja osobne asi prehodnotil
Ta merida by nebola zlá, to nie, len je to malá velkost rámu, preto som sa pohrával s myšlienkou prehodenia sady na svoj súčasný bike.
Ale ako tak čítam, asi máte pravdu...kúpiť budget bike za 800, investovať 250 a potom ešte ďalších 800€, to sa asi fakt vymyká podstate budget biku a viac oplatí to cele predať a kúpiť niečo lepšie.
Aj mi to prišlo ako *****, no potreboval som si to overiť, že naozaj