Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Campu jazdím (SR 12), so Shimana som jazdil asi všetky sady, ale do toho čo planuješ by som sa nepušťal. Investícia veľká, výsledok malý.
Tú tvoju Sora sadu predáš max. za pár eur, vo výsledku ťa ten bicykel vyjde toľko peňazí za koľko by si mal slušný bazárový karbónový na Ultegre a bez roboty.

Ak chceš naozaj niečo lepšie predaj tvoj, kúp iný. Ak nie, jazdi a nerieš :)
Zobraziť komentár 16.03.2025 - 09:54:33
01
Preboha, naco prehadzovat komponenty, vsak ta Merida je pekna, tak ako je, to uz radsej mat 2 biky, z toho jeden zalozny.
Zobraziť komentár 16.03.2025 - 09:59:07
00
Aj ja sa pridávam k obom,na tej Meride je veľmi slušná sada,kúpiť to a prehadzovať tam Campu je podľa mňa trochu divné?Zbytočné?Ak by si chcel takto postupovať,potom by už malo väčší zmysel kúpiť iba rámovú sadu a komponenty si dokúpiť podľa svojho vkusu a všetko to pekne zladiť.Aj táto možnosť tu je.
Zobraziť komentár 16.03.2025 - 12:09:26
00
Keď kúpiš Campu, počítaj aj s novými kolesami alebo orechom, záleží aké kolesá sú na staršom Cannone. V tejto cenovke sú prerábky s finančného hľadiska otázne. Pár stovák dole a tá Merida je v pohode kúpa.
Zobraziť komentár 16.03.2025 - 12:20:02
00
Campa v pohode fachčí aj so Shimano kazetou.
Každopádne kúpiť zakladný cesťák na Sore meniť na tom sadu je z finančného hľadiska nerozumné. Už tú prvotnú investíciu 250e by som ja osobne asi prehodnotil :)
Zobraziť komentár 16.03.2025 - 13:14:27
01
Ahojte, diky za všetky komenty.

Ta merida by nebola zlá, to nie, len je to malá velkost rámu, preto som sa pohrával s myšlienkou prehodenia sady na svoj súčasný bike.

Ale ako tak čítam, asi máte pravdu...kúpiť budget bike za 800, investovať 250 a potom ešte ďalších 800€, to sa asi fakt vymyká podstate budget biku a viac oplatí to cele predať a kúpiť niečo lepšie.

Aj mi to prišlo ako *****, no potreboval som si to overiť, že naozaj :D diky.
Zobraziť komentár 16.03.2025 - 14:06:34
03
keyboard_arrow_up