Tak po roku je tu opäť ŠPRINTPOLOM a už ako tradične v Stráňavach pri Žiline.
Tento rok je termín pretekov sobota 20.9.2008.
Ostatné info nájdete na stránke www.cyklo-pozitiv.sk
Tešíme sa na všetkých bikerov a bikerky
aj ked som nebol na sprintpolome, lebo som musel byt v robote a to este k tomu so zapalenym hrdlom a horuckami, tak chcem povedat, ze tam u vas v ziline mate perfektny realizacny tym, ktory dokaze taketo podujatia zorganizovat. kiez by take nieco fungovalo aj u nas v martine, tu ohladom MTB pretekov zdochol pes a niet toho kto by sa k niecomu podobnemu odhodlal, ci uz zorganigovat nejaky MTB maraton, alebo nejaku tu casovecku. a celkom sa mi pozdava ta vasa cyklisticka liga.
este raz prilbu dole pred realizacnym teamom CYKLOPOZITIV KLUB ŽILINA...
aj ked som nebol na sprintpolome, lebo som musel byt v robote a to este k tomu so zapalenym hrdlom a horuckami, tak chcem povedat, ze tam u vas v ziline mate perfektny realizacny tym, ktory dokaze taketo podujatia zorganizovat. kiez by take nieco fungovalo aj u nas v martine, tu ohladom MTB pretekov zdochol pes a niet toho kto by sa k niecomu podobnemu odhodlal, ci uz zorganigovat nejaky MTB maraton, alebo nejaku tu casovecku. a celkom sa mi pozdava ta vasa cyklisticka liga.
no ja obcas nechapem, co vsetko dokaze Terry vybavit a zrealizovat.
a liga? stoji za prt podla mna
bolo fajn. na to že sa mi ráno nechcelo vstať ani o 9:00, tak som vzhľadom na biedne zimy (čo sa týka tréningu) zašiel celkom dobre. Jaroza gratulujem a ozvem sa ako sme sa dohodli... Gratulujem aj Duracerovi. Malo by sa zmeniť jedno porekadlo (či príslovie či čo to je): ....... majú šťastie na Oraváci majú šťastie
Prvá partička fóristov, ktorých spoločnú fotku sem dávam... Alenka zdravoťáčka, za ňou Tonko, Berco + Gebuľa/dvaja TIRáci/,dole bratia Majo a Juraj, nad nimi Iceman, Lord Klaymen a posledné meno mi vypadlo, hoďte ho sem na fórum
[quote="":*****viem ci je to iba moj dojem, ale ziletkarska kategoria na sprintpolom nepatri, malo by sa to organizovat iba v kategorii MTB...[/quote:*****
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
inac, bola aj skupina tir??? ci ee
Ďakujem, bolo to tesné na sekundy. Kaštánek aj Mužík sa perfektne pripravili.
TIR teraz skenujem, vydrž, počítač je už horúúúci
A ešte víťaz MTB "duracer" na fotke
inac, bola aj skupina tir??? ci ee
bola bola, berco(myslim) skoncil prvy, samozrejme gratulujem
YES, len vďaka fóristom ju Terry zaradil
Výsledky sú v prílohe
no ja obcas nechapem, co vsetko dokaze Terry vybavit a zrealizovat.
a liga? stoji za prt podla mna
Všetky výsledky po potvrdení a spracovaní budú na stránke www.cyklo-pozitiv.sk
bolo fajn. na to že sa mi ráno nechcelo vstať ani o 9:00, tak som vzhľadom na biedne zimy (čo sa týka tréningu) zašiel celkom dobre. Jaroza gratulujem a ozvem sa ako sme sa dohodli... Gratulujem aj Duracerovi. Malo by sa zmeniť jedno porekadlo (či príslovie či čo to je): ....... majú šťastie na Oraváci majú šťastie